Haberler

Bilişim Vadisi Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı'na ev sahipliği yaptı

Güncelleme:

Haberler. com ve Sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur'un moderatörlüğünde Gebze Bilişim Vadisi'nde Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı düzenlendi. Konferansta konuşmacı olarak Turksat'tan Mustafa Aktaş, Austriacard'tan Erkut Taşdemir, HPİ'den Tuğba Kadı ve Havelsan'dan Serkan Gümrükçüoğlu yer aldı.

Türkiye'nin en büyük kamu ve özel sektör teknoloji buluşması olan Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı 6 Ekim'de Bilişim Vadisi'nde gerçekleşti. Bu yıl 4'sü düzenlenen konferansa 500'den fazla firma ve alanlarında uzman 40'tan fazla uzman konuşmacı yer aldı. Moderatörlüğünü Haberler. com ve Sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur'un yaptığı ve Mustafa Aktaş, Erkut Taşdemir, Tuğba Kadı ve Serkan Gümrükçüoğlu katıldığı panel gerçekleştirildi

PANELDEYAPAY ZEKA VE TEKNOJİNİN GELECEĞİ KONUŞULDU

Panelde söz alan TÜRKSAT Bilgi Teknolojileri Çözüm Mimarı Mustafa Aktaş, kamu hizmetlerinin sunumunda yapay zeka, büyük veri gibi teknolojilerin öne çıktığını belirterek "Akıllı sistemlerden bahsediyoruz. Bununla birlikte yapay zeka öne çıkıyor. Şuanda kamudaki dijital dönüşümlerde de yapay zeka teknolojileri yoğunlukla kullanılmaya başlandı. Dünyada ki teknolojik gelişmelere bağlı olarak kamu hizmetini tüketen vatandaşların da bu noktada kamu hizmetlerinin sunumundaki talepleri değişiyor. Daha akıllı çözümlere yöneliyorlar. Kamu hizmetlerinin sunumunda yapay zeka, büyük veri gibi teknolojiler öne çıkıyor. Vatandaşın hizmetlere hızlı erişmeleri, etkin bir şekilde almaları, zaman kaybının öne geçilmesi ve kamu hizmetlerinin tüketilmesinde adil ve eşitlikçi bir durum sağlanmasına sebep oluyor. Kamu tarafındaki faydalarından bahsetmek gerekirse kamu kurumları hizmetlerini kesintisiz ve sürekli sağlamaları, maliyetlerini düşürmeleri, hesap verilebilirlik ve şeffaflık anlamında faydalarda kamu tarafından sağlanabilmektedir " diye konuştu.

Av. Bedia Teymur'un moderatörlüğündeki Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı'nda önemli bilgiler aktarıldı

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Konferansı yöneten Av. Bedia Teymur, etkinliğin önemine dikkat çekerek, kendilerini dinlemeye gelen tüm katılımcılara teşekkür ettiğini dile getirdi.

Av. Bedia Teymur'un moderatörlüğündeki Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı'nda önemli bilgiler aktarıldı

ELE ALINAN KONULAR

  • Dijital Dönüşüm Modelleri
  • Yapay Zekânın
  • Kamu Hizmetinin Sunumuna Etkileri
  • Güvenli Bir Dijital Dönüşüm Serüvenini Yürütmek
  • Dijital Dönüşüm Stratejisinde Açık Kaynak neden gereklidir?

Panelistler ve firmalar

Av. Bedia Teymur'un moderatörlüğündeki Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı'nda önemli bilgiler aktarıldıTurksat'tan Mustafa Aktaş

Türksat

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş., Türksat uyduları ve diğer uydular üzerinden her türlü uydu haberleşmesini gerçekleştiren Dünya'nın önde gelen uydu operatörlerinden biridir.

Mustafa Aktaş

Teknoloji endüstrisi alanında çalışmalar yapmaktadır.

Av. Bedia Teymur'un moderatörlüğündeki Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı'nda önemli bilgiler aktarıldıAUSTRİACARD'tan Erkut Taşdemir

Autriacard

AUSTRIACARD Türkiye, merkezi Viyana'da bulunan ve 123 yıllık geçmişi olan AUSTRIACARD AG'nin İstanbul'da kurulu ve 1996 yılından beri bankalar, e-para kuruluşları, belediyeler, kamu kurumları, oteller, hava yolu şirketleri, akaryakıt zincirleri gibi birçok farklı sektörden kuruluşa, yüksek güvenlikli akıllı kart hizmetleri ve çözümleri sunan iştiraklerinden biridir.

Erkut Taşdemir

Taşdemir 25 yıllık kariyerinin son 10 yılını Intertech'te, ondan önceki 15 yılını ise Garanti Teknoloji'de görev yaparak geçirmişti.

Av. Bedia Teymur'un moderatörlüğündeki Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı'nda önemli bilgiler aktarıldıHPİ'den Tuğba Kadı

HPE

HPE, işinizi dönüştürmek için oluşturulmuş küresel bir uçtan buluta şirkettir. Nasıl? Tüm verilerinizi ve uygulamalarınızı, nerede olurlarsa olsunlar, uçtan buluta bağlamanıza, korumanıza, analiz etmenize ve bunlara göre hareket etmenize yardımcı olarak, günümüzün karmaşık dünyasında başarılı olmak için gereken hızda bilgileri sonuçlara dönüştürebilmenizi sağlar.

Tuğba Kadı

Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünden mezun olan Tuğba Elmacı Massachusetts Institute of Technology'de Machine Learning eğitimi almıştır. Kariyer yolculuğuna 2011 yılında bankacılık sektöründe başlamış, çeşitli uzmanlık alanlarında geleneksel ve çevik Proje Yöneticiliği deneyimi bulunmaktadır. Ardından otomotiv sektöründe Daimler AG "Mercedes me" Connected Car Yaygınlaştırma Projesinde uluslararası IT Proje Koordinatörü görevinde rol almıştır. Ocak, 2020'de HPE'ye katılmasıyla birlikte, Veri Tabanlı Projeler Elçisi (Data Driven Ambassador CERTA) görevi kapsamında Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi, Büyük ve Veri vb. veri tabanlı projelerde çeşitli pazarlarda bölge satış aktivitelerinde aktif rol almaktadır. Aynı zamanda CERTA Bölgesi HPE Ezmeral Yazılım Portföyü Kategori Yöneticisidir. Uzmanlık ve çalışma alanları: İş zekası ve veri yönetimi, CRM, mobil uygulama geliştirme, kullanıcı deneyimi, dijital dönüşüm, connected cars, yapay zeka, makine öğrenmesi, büyük veri, kategori yönetimi, iş geliştirme.

Av. Bedia Teymur'un moderatörlüğündeki Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı'nda önemli bilgiler aktarıldı

HAVELSAN'dan Serkan Gümrükçüoğlu

Havelsan

HAVELSAN, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağlı, savunma ve bilişim sektörlerinde global çözümler sunan bir yazılım ve sistem entegratörü şirkettir. HAVELSAN; komuta kontrol sistemleri, savaş yönetim sistemleri, simülasyon, otonom ve platform yönetim teknolojileri, yönetim bilişim sistemleri, siber güvenlik, anayurt güvenliği ve e-devlet çözümleri geliştirmektedir.

Serkan Gümrükçüoğlu

"PTT A.Ş Genel Müdürlüğünde Mühendis,Grup Başmühendisliği, Teknik Müdür, Başkan Yrd., Bilişim ve Arge Daire Başkanlıkları görevlerinde bulundum.

Mühendis olarak Pttbank Bankacılık yazılımlarında yazılımcı olarak internet bankacılığı, merkez bankacılık yazılımlarında çalıştım. Grup başmühendislikliğinde, Tüm bankacılık yazılımlarında proje yöneticiliği görevlerini yerine getirdim. Başkan yardımcılığında Bilişim Güvenliği, Yazılım Geliştirme, Donanım, ve Etüt planlama müdürlüklerini koordine görevlerinde bulundum.

Bilişim Daire Başkanlığında, Ptt bünyesindeki Pttbank, Posta Kargo, Alternatif Kanallar, Müşteri Entegrasyon, Ofis Yazılımları, Ana Sistem Yazılımları, Karar Destek Yazılımları ve Proje Müdürlüklerini Yönettim.

Arge Daire Başkanı olarak ArGe Merkezi olmak üzere çalışmalarda bulundum ve bir çok arge projesin projelendirilmesini koordine ettim.

Havelsan da Arge, Teknoloji & Ürün Geliştirme Direktörlüğünde Grup Müdürlüğü Görevini yürüttüm. Şu an Havelsan da Bilgi İletişim Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığında Mühendislik Grup Müdürü olarak çalışmalarıma devam etmekteyim."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bedia Teymur Kocaeli Gebze Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title