Haberler

Dha Yurt Bülteni-4

1)ÇEVRECİ ÇİFTİN KATİLİ TUTUKLANDI.

1)ÇEVRECİ ÇİFTİN KATİLİ TUTUKLANDI

ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde Kiracılar Derneği (KİRADER) Genel Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun evlerinde av tüfeğiyle öldürülmelerine ilişkin gözaltına alınan 31 yaşındaki Ali Yumaç tutuklandı.Finike'de mermer ocaklarına karşı verdiği mücadeleyle tanınan KİRADER Genel Başkanı 61 yaşındaki Ali Ulvi Büyüknohutçu ve eşi aynı yaştaki eşi Aysin Büyüknohutçu, Turunçova Mahallesi Asarönü mevkisi Kızılcık Yaylası'nda 'Ali Babanın Çiftliği' olarak adlandırdığı 2 katlı evinde 9 Mayıs günü saat 20.30 sıralarında Ali Yumaç tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.Olayın ardından inceleme başlatan Antalya jandarma istihbarat ekipleri, olay gecesi Ali Yumaç'ı evinde gözaltına aldı. Ali Ulvi Büyüknohutçu'nun evinden yaklaşık 2 bin liranın yanı sıra cep telefonu ve dizüstü bilgisayar da gasp ettiği belirlenen Ali Yumaç, dün jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından Finike Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından dün gece sulh ceza hakimliğine çıkarılan Ali Yumaç, tutuklanarak Elmalı Cezaevi'ne gönderildi.

Büyüknohutçu çiftinin cenazeleri yarın öğle vakti Muratpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Görüntü Dökümü

-------------------(DÜN GEÇİLEN GÖRÜNTÜ)

Evden detay

Ali Yumaç'a tatbikat yaptırılması

Zanlıdan görüntü

Jandarmanın silahı araması

Olay yerine gelen çevrecilerin ziyareti

Çevrecilerin basın açıklaması

Saygı duruşu

Hediye Gündüz'ün açıklaması

Evin kapısına çiçek bırakılması

Evin yakınındaki mermer ocaklarından görüntü

Haber: Mehmet ÇINAR- Kamera: Tolga YILDIRIM- Suat  SÖĞÜT ANTALYA,

=====================================================

2)ERİK TOPLARKEN DÜŞÜP KORKULUK DEMİRİNE SAPLANDI

ADIYAMAN'da, erik topladığı ağaçtan dengesini kaybedip düşen 18 yaşındaki Halil İbrahim Köroğlu'nun koltukaltına, duvardaki korkulukların demir çubuğu saplandı. Köroğlu, kesilen çubukla birlikte hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

Olay, sabah saatlerinde Petrol Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin bahçesindeki erik ağacına Halil İbrahim Köroğlu, bir süre sonra dengesini kaybedip, duvardaki demir korkulukların üzerine düştü. Bu sırada Köroğlu'nun koltukaltına demir çubuk saplandı. Köroğlu'nun çığlıklarıyla ailesi sağlık görevlilerinden yardım istedi. İhbarla gelen sağlık görevlileri den AFAD ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri, Köroğlu'nu, 1 saat süren çalışmayla kestikleri demirlerden kurtardı. Köroğlu, koltukaltına saplı demir çubukla birlikte sağlık görevlileri tarafından ambulansa konularak Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Köroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------------

Olay yeri

AFAD ve sağlık ekipleri

Saplanan demir korkuluk

Vatandaşların toplanması

Ambulansın ayrılması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 20 MB

==============================================

3)ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR SÜSÜ VERDİ, OLAY YERİNDE AĞLAYARAK SUÇUNU ÖRTMEYE ÇALIŞTI

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde fabrika işçisi 40 yaşındaki Burhan Yaman'ın otomobilinde öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada mesai arkadaşı 36 yaşındaki Ö.E.Y. gözaltına alındı. Ö.E.Y. borcunu ödememesi nedeniyle Burhan Yaman'ı öldürdüğünü, silahı temizledikten sonra Yaman'ın eline silahı vererek intihar süsü verdiğini, olay yerinde ağlayarak suçunu örtmeye çalıştığını itiraf etti.Olay, 23 Ocak günü Gölcük Kadırga yolu üzerinde meydana geldi. Evli ve 3 çocuk babası Burhan Yaman yol üzerindeki alanda otomobilinde ölü bulundu. Olay yerinde yapılan ilk belirlemede Burhan Yaman'ın intihar etmiş olabileceği düşünüldü. Yapılan otopside Burhan Yaman'ın kafasında ve göğsünde birer kurşun bulunması üzerine cinayet şüphesiyle soruşturma başlatıldı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay günü olay yerinde ağlayan Burhan Yaman ile aynı fabrikada çalışan Ö.E.Y'yi gözaltına aldı.

Ö.E.Y. ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Polisin sorularına çelişkili cevaplar veren Ö.E.Y. daha sonra cinayeti işlediğini itiraf etti. Alacak verecek meselesinden cinayeti işlediğini söyleyen Ö.E.Y. Burhan Yaman'ı öldürdükten sonra silahı temizlediğini, silahı Yaman'ın eline vererek intihar süsü verdiğini belirtti. Olaydan sonra evine gittiğini belirten Ö.E.Y. telefon gelince hiçbir şey olmamış gibi olay yerine gittiğini, ağlayarak suçunu örtmeye çalıştığını itiraf etti. Ö.E.Y. emniyetteki işlemlerin ardından Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi.

ZANLI  OLAY GÜNÜ "BENİ VUR ABİ" DİYA AĞLAMIŞ

Ö.E.Y 'nin   olay günü Burhan  Yaman 'ın ağabeyine "beni vur" abi diyerek ağlaması görüntlere yansıdı.

Görüntü Dökümü

---------------------

Adliyeye sevk edilmesi

Olay yerinden görüntü

Zanlının ağlaması (siyah mont giyen kişi)ARŞİV GÖRÜNTÜ 23 OCAK 2017)

(Haber-Kamera: Faruk KIYAKİZMİT(Kocaeli), -

==============================================

4)OLTU'DA YAĞAN DOLUNUN DURMASI İÇİN EZAN OKUNDU

ERZURUM'un Oltu İlçesi'nde sağanak yağışın ardından yağan dolunun durması için yörede yaygın inanış gereği ezan okundu.Oltu İlçe merkezine dün öğleden sonra iki kez dolu yağdı. Fındık büyüklüğündeki dolu, ilçe merkezinde hayatı olumsuz yönde etkiledi. Meyve ağaçları ve ekili alanlarda hasara neden olan dolu, otomobillere küçük çaplı zarar verdi.

Dolunun saat 15.00 sıralarında çatıya vurması nedeniyle ortaya çıkan gürültüden Oltu Efkan Ala Kültür Merkezi'nde yapılan Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin değerler eğitimi yarışmasına ara verildi. Yöredeki inanışa göre, dolunun durması için o sırada Kültür Merkezi'nde bulunan Oltu Muzaffer Çavuş Cami imamı Arif Macit ezan okudu. Dolu yağışının durmasının ardından ailelerin de izlediği yarışma programına devam edildi.

Oltu Stadı'nda ise dolu nedeniyle liseler arası futbol turnuvasına bir süre ara vermek zorunda kalındı. Yeşil saha dolu beyaza büründü. Dolunun kesilmesinden sonra saha çizgileri yeniden çizilerek maça devam edildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Dolu yağışı

-Vatandaşla röp

-Beyaza bürünen stadyum

(Haber-Kamera: Murat AYDIN / OLTU (ERZURUM),

(Süre: 453 MB / 4.05 Dk)

=================================================

5)EVLERİNDE FETÖ, PKK VE DEAŞ MATERYALLERİ BULUNAN BABA VE OĞLU TUTUKLANDI

MARDİN'de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve evinde 2 uzun namlulu silah ile terör örgütleri PKK, DEAŞ ve FETÖ'ye ait örgütsel materyaller ele geçirilen Mehmet Arif B. ile oğlu Sabrinaz B., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheli Sabrinaz B. ve babası Mehmet Arif B.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Mahkemeye sevk edilen zanlılar, "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak" ile "sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah ve mermilerin satın alınması, bulundurulması" suçlarından, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik güçleri 6 Mayıs'ta Artuklu İlçesi Yalım Mahallesi'nde gözaltın alınan şüpheli Sabrinaz B.'nin evinde arama yapmış, yapılan aramada, yatak odasındaki kullanılmayan ebeveyn banyosunda 2 kalaşnikof marka otomatik tüfek, av tüfeği, 2 şarjör, 319 fişek ile evin çeşitli alanlarında ise terör örgütü PKK'ya ait bez parçası, Abdulah Öcalan'a ait kitaplar, FETÖ/PDY ile iltisaklı kurumların yayınlarına ait kitaplar ve terör örgütü DEAŞ arması bulunan kitaplar, çok sayıda cep telefonu, sim kartlar, hard diskler, flash bellekler, hafıza kartları, bilgisayar ve dijital materyaller bulunmuştu. Ele geçirilen silah ve mühimmatın balistik incelemesi sürüyor.

Görüntü Dökümü

---------------------

Adliyeden görüntü,

Zanlıların mahkemeye çıkarılması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Nezir GÜNEŞ/MARDİN, -

=======================================

6)OTELDE ÖLEN LİSELİ GENÇ İÇİN TAZMİNAT

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 6 yıl önce, staj için gittiği 5 yıldızlı otelde karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen lise öğrencisi 16 yaşındaki Muhammet İsa Soysal için mahkeme 471 bin lira tazminata hükmetti. Baba 46 yaşındaki Ömür Soysal, "Benim yüreğim yandı, annesi ve ben altı yıldır her gün ölüyoruz. Bu dava başka canların yanmaması, başka çocukların ölmemesi için umarım örnek olur. Turizm neferi olarak yetişsin diye gönderdiğimiz çocuklar yok yere ölmesinler" dedi.

Muhammet İsa Soysal, Ceyhan Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'nde okurken, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde staj yaptığı 5 yıldızlı otelin lojmanında 3 Mayıs 2011'de mazotla çalışan sıcak su kazanının tahliye bacasındaki delikten sızan karbonmonoksit gazıyla zehirlenip öldü. Aynı olayda lojmanda kalan 10 stajyer öğrenci de zehirli gazdan etkilenip, kaldırıldıkları hastanede yapılan tedaviyle kurtuldu.

Bodrum'a gelerek ölen oğlunun cenazesini alan acılı baba inşaat ustası Ömür Soysal ve ev hanımı eşi 42 yaşındaki Sevgi Soysal, sonrasında ise İstanbul Barosu üyesi avukat Sami Güleçyüz ile birlikte Bodrum 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 500 bin TL'lik maddi ve manevi tazminat davası açtı. Açılan davanın 20. duruşması bugün yapıldı. Duruşmaya baba Ömür Soysal, avukat Sami Güleçyüz, Soysal'ın halası Meryem Karaduman ve eşi Erdal Karaduman ile davalı otelin işletmecisi Hez- May şirketinin avukatı Sema Kayserlioğlu katıldı.

Mahkeme, yarım saat süren duruşma sonunda şirketi tam kusurlu bularak 471 bin TL tazminata mahkum etti.

Duruşmadan sonra DHA muhabirine açıklama yapan avukat Sami Güleçyüz, "Bu tür davalar örnek olmalı. Çünkü 16 yaşındaki bir çocuğu çalıştıracak iseniz onun yemesinden içmesinden kalacağı yerden sorumlusunuz. Çocukları tamamen sağlıksız bir ortamda kaçak olan bir çamaşırhanede yatırmak suçtur. Tamamen otel yöneticilerinin ihmali ve kusuruyla ölen bu çocuğa ödenecek tazminat elbette ki acıları dindirmeyecek, ancak belki başka canların yanmasına engel olacak. Ayrıca bu tür davalar, ABD mahkemelerinde görülseydi 1.5-2 milyon dolardan aşağı tazminat ödemesi olmazdı. Yine de sonuçtan memnunuz" dedi.

Baba Onur Soysal ise "Eşim o günden beri her gün oğlunun mezarına gidiyor, birçok gün kendisini mezarlıktan eve zor getiriyoruz. Psikolojik dengesi bozuldu. Kazakistan'da çalışıyordum, işlerim bozuldu. Bodrum'daki oteller güzeldir, iyidir dedik oğlumuzu staja gönderdik. Nereden bilebilirdik çamaşırhaneden bozma bir yerde yatıracaklarını. Benim yüreğim yandı. Annesi ve ben altı yıldır her gün ölüyoruz. Bu dava başka canların yanmaması, başka çocukların ölmemesi için umarım örnek olur. Turizm neferi olarak yetişsin diye gönderdiğimiz çocuklar yok yere ölmesinler" dedi.

Soysal'ın Halası Meryem Karaduman ise "Yeğenim turizmci olacaktı, ona çok emek verdik. Zeki, çalışkan çocuktu, nereden bilirdik depodan bozma bir yerde öleceğini. Staj yapacak çocukların yatacakları yerler, yedikleri yemekler sürekli denetlenmeli" dedi.

Hez-May A.Ş.'nin vekili Avukat Sema Kayserlioğlu ise DHA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, "Müvekkillerim zaten yaşanan olaydan çok üzgün bu duygularımızı aileye de ilettik. Biz kararı temyize göndereceğiz. Tazminata bir şey demiyoruz. Sadece tam kusurlu olarak şirketimizin gösterilmesine ve tazminatın tamamına mahkum edilmemize itiraz edeceğiz, çok üzgünüz" dedi.

Olayla ilgili olarak tutuksuz sanıklar makine mühendisi E.E. ile teknik servis sorumlusu Y.T. hakkında Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan ceza davasının ise devam ettiği belirtildi.

Görüntü Dökümü

---------------------

Avukat, baba ve hala ile röp.

Görüntüye çocuğun fotoğrafları

Arşiv görüntüsü 3-4 MAYIS 2011 de geçildi

(Haber-Kamera: Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla),

========================================

7)AMPUTE FUTBOL TAKIMINDAN KRAL BAŞARI

AMPUTE Futbol 1. Ligi'nde bu sezon şampiyonluğa ulaşarak Süper Lig'e yükselen İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, aynı zamanda erişilmesi güç bir başarıya imza attı. 91 gol atıp, kalesinde hiç gol görmeyen İzmir ekibinin 40 golle krallığa ulaşan forveti Gökhan ve kalecisi Erdi ise bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Ampute Futbol 1. Ligi'nde 2016- 2017 sezonunun namağlup şampiyonu İzmir Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki sezondan itibaren Süper Lig'de mücadele edecek. Antrenör Murat Bahar yönetiminde başarılı bir yıl geçiren mavi- beyazlılar inanılması güç bir başarıya imza attı. Rakip kalelere 91 gol atıp, hiç gol yemeyen Büyükşehir'de iki oyuncunun performansı ise göz kamaştırdı. 40 golle krallık tacını takmaya hak kazanan kaptan Gökhan Katrancıoğlu ile oynadığı 14 maçta da kalesine duvar ören kaleci Erdi Arslan'ın başarısı takdir topladı. Gösterdikleri inanılmaz performans futbol kamuoyunun dikkatini çekse de, "Süper ikili" kişisel başarılarının takımın önüne geçmesini istemiyor. Takım kaptanı Gökhan Katrancıoğlu, kazandığı gol krallığından daha önemlisinin takımının şampiyonluğa ulaşması olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Müthiş bir sezon geçirdik. Geçtiğimiz yıl Süper Lig'den düşmüştük. Bu yıl takım olarak çok daha  iyiydik. Kalecimiz müthişti. Ben gol kralı oldum. Bu benim için çok mutluluk verici bir olay. Ama bu 40 golü tek başıma değil, takım arkadaşlarımın yardımıyla attım. Umarım yeni sezonda daha güzel başarılar elde edeceğiz. Bize bu imkanı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne layık olmaya çalıştık. 91 gol atıp sezonu hiç gol yemeden kapattık. Sanıyorum bu ampute futbolda bir ilk. Çok güzel bir takım olduk. Daha zor bir lige gittiğimizin farkındayız. Önümüzdeki sezon ayaklarımızı daha sağlam bir şekilde yere basacağız."

Kaptan Gökhan Katrancıoğlu'nun engelli çocuğu olan ailelere de bir mesajı var. Ailelerin engelli çocuklarına spor yapmaları için imkan sağlamalarını isteyen Kaptan, "İçimdeki futbol aşkını, üç direğin arasını havalandırdığımda yaşadığım mutluluğu hiçbir yerde yaşayamam. Spor sayesinde Milli Takım'a yükseldim. Arjantin'de dünya üçüncülüğü yaşadım" diye konuştu.

TAKIM OYUNU OYNUYORUZ

91 gol atan takımın hiç gol yemeyen kalecisi Erdi Arslan da tıpkı kaptanı Gökhan gibi son derece mütevazı. "Hiç gol yememiş olmayı kişisel başarım olarak algılamıyorum" diyen Erdi, "Çünkü biz bir takım oyunu oynuyoruz" sözleriyle başarıda arkadaşlarının da payı olduğunu vurguladı. Süper ikili önümüzdeki sezon Süper Lig'de de zirveye oynamayı hedefliyor.

Görüntü Dökümü

---------------------

40 golle krallık tacını takmaya hak kazanan kaptan Gökhan Katrancıoğlu ile röp.

14 maçta da kalesine duvar ören kaleci Erdi Arslan ile röp.

Maçlardan genel ve detay görüntüler

İZMİR,

===================================================

8)ENGELLİ KADIN, CAMİ TUVALETİNDE HARÇLIĞINI ÇIKARIYOR

BOLU'da zihinsel ve ortopedik engelli 30 yaşındaki Emine Seven, cami tuvaletinin temizlik ve bakımını yaparak hem harçlığını çıkarıyor, hem de yanında kaldığı ablasına destek oluyor.

Küçük yaşta ateşli hastalık geçiren Emine Seven'e, 'Spastik Paraparezi' teşhisi konuldu. Buna bağlı yürüme güçlüğü, denge kaybı, şeker rahatsızlığı olan ve yüzde 70 engelli raporu bulunan Emine Seven, 14 yıl önce annesini kaybedince babasının da kendisini terk etmesi üzerine ablası ile yaşamaya başladı. Emine Seven'in, 2006'dan bu yana aldığı engelli maaşı, hanedeki kişi başına düşen gelirin yasada belirtilen sınırı geçmesi üzerine geçen yıl kesildi. Başvurusu üzerine Türkiye İş Kurumu tarafından 6 aylık geçici işe yerleştirilen Emine Seven, bu süre geçen Şubat ayında dolunca işsiz kaldı. Emine Seven, hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan evli, 1 çocuk annesi ablasına destek olabilmek için mahalledeki caminin tuvaletinde çalışmaya başladı. Emine Seven, elinde paspas ve fırçayla gün boyu tuvaletin temizlik ve bakımını yapıp gelenlerden 1 lira alarak hem harçlığını çıkarıyor, hem de ablasına ve gündelik işlerde çalışan eniştesine destek olmaya çalışıyor.

Emine Seven, engelli aylığı kesilince sıkınta yaşamaya başladıklarını söyleyerek şöyle konuştu: "Ben çalışmak istiyorum. Belediyede 6 ay temizlik işi yaptım. Ondan sonra ablamla başvurdamadığımız yer kalmadı. Ancak kimse bana iş vermedi. Ben de cami tuvaletinde temizlik yapmaya başladım. Burada az da olsa ayda 500 TL kadar harçlığımı çıkarıyorum, ablama destek olmaya çalışıyorum. Çünkü yıllardır o bana bakıyor. Ben de çalışmayı seviyorum. Çalışarak hayata daha çok bağlanıyorum. Ama daha iyi bir işte çalışmayı isterim."

Görüntü Dökümü

---------------------

-Emine Seven'in paspas yapması ve tuvaletleri temizlemesi

-Vatandaşların tuvalet parasını vermeleri

-Emine Seven röp

-Camiden görüntü

SÜRE: (03.31 DK) BOYUT: (394 MB)

HABER-KAMERA: Mutlu YUCA/BOLU

=====================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sevgi Soysal Bodrum Oltu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title