Haberler

Özel halk otobüsü şoförü yolcuya bıçak çekti

Güncelleme:

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde özel halk otobüsü şoförü ile yolcu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Küfürler savuran şoför, daha sonra elindeki bıçakla yolcuya saldırmaya çalıştı. Şoförü yolcular sakinleştiremezken, o anlar vatandaş kamerasına yansıdı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde özel halk otobüsü şoförü kavga ettiği yolcuya bıçak çekti. Korku dolu anlar anbean vatandaş kamerasına yansıdı.

Özel halk otobüsü şoförü yolcuya bıçak çekti

ŞOFÖR KÜFÜRLER ETTİ

Edinilen bilgiye göre, 501 nolu hatta çalışan özel halk otobüsü sürücüsü ile yolcu arasında bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Otobüsün dışına taşan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Diğer yolcular ikilinin arasına girmeye çalışırken, söz düellosuna tutuşan yolcu ile şoför zaman zaman ağza alınmayacak küfürler etti.

Özel halk otobüsü şoförü yolcuya bıçak çekti

ŞOFÖR, YOLCUYA BIÇAKLA SALDIRDI

Bir anda otobüse binen sürücü aldığı bıçakla tekrardan dışarıya çıktı. Sinirlerine hakim olamayan ve elindeki bıçakla koşarak yolcuya saldırmaya çalışan şoförü, diğer yolcular sakinleştirdi. Yolcular şoföre yapma, arabana bin şeklinde telkinde bulundu.

Özel halk otobüsü şoförü yolcuya bıçak çekti

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan, şoför ve yolcu arasındaki kavga vatandaş kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şoförün otobüsten aldığı bıçakla yolcuya saldırmaya çalıştığı ve vatandaşların araya girdiği anlar yer alıyor.

Özel halk otobüsü şoförü yolcuya bıçak çekti

Özel halk otobüsü şoförü yolcuya bıçak çekti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Ulaşım Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Marko Apostolidis:

önüne gelene yolcuyu teslim edersen sonuç bu.... bir videoda şehirler arası yolcu otobüsü resmen kırmızıdan geçti yanindaki muavin ile şahsi şeylerin muhabbetini yaparken, önündeki aracın tamponuna dayandı.... eeee? eeeesi meesi bir sürü hayır dua ve beğendi aldı, kimse abi sen naaaaptın yaaa demedi.... birde otobüs ön camı iki yerinden çatlak idi.... çoğu felaket zorlanıyor....

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title