Haberler

Eyüpsultan'daki kaza sonrası tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da, 17 yaşındaki T.C'nin karıştığı ölümlü kaza sonucu tutuklanan Ayşe Ceren S'nin ifadesi ortaya çıktı. T.C'nin babası Bülent Cihantimur'un iş yerinde çalışan Ayşe Ceren S, "Evden T.C'yi hastaneye götürmek için iki araba yola çıktık. Sonrasında Bülent Bey'in aracının şarjı bitti. T.C babasının arabasından inip bizim araca bindi. Eylem Hanım'ın bana 'Havalimanına git' demesi üzerine ben de havalimanı yoluna girdim." ifadelerini kullandı.

İstanbul Eyüpsultan'da, 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin babası Bülent Cihantimur'un çalışanı olan ve tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesine ulaşıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin yürütülen soruşturmada, 17 yaşındaki sürücü T.C'nin babası Cihantimur'un iş yerinde kurumsal iletişim uzmanı olduğu öğrenilen Ayşe Ceren S.'nin ifadesinde dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Eyüpsultan'daki kaza sonrası tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesi ortaya çıktı: Eylem Hanım bana 'Havalimanına sür' dediEylem Tok ve oğlu T.C yurt dışına kaçarken

"EYLEM HANIM BANA, 'HAVALİMANINA SÜR' DEDİ"

Tutuklu bulunan Ayşe Ceren S.'nin, olay sonrası yaşananları anlattığı ifadesinde, "Bülent Bey eve geldi. Bülent Bey'in bana dışarı beklememi söylemesi üzerine ben bahçeye çıktım. Tek başıma beklemeye başladım. Bir müddet sonra Bülent Bey, Eylem Hanım ve çocukları T.C dışarı çıktılar. Bülent Bey kapı önünde, 'T.C iyi değil, doktora götürelim' dedi ve T.C'yi kendi aracına aldı. Eylem Hanım ise benim aracıma bindi ve hastaneye gitmek için yola çıktık. Bülent Bey önde biz arkada siteden çıktık. Bahçeşehir Okulları civarında Bülent Bey aracını sağa çekti. Ben arkada durdum. Bülent Bey'in aracının şarjı bittiği için T.C benim aracıma geldi. Bülent Bey bize, 'Siz gidin, aracın şarjı bitti' dedi ve yola devam ettik. Eylem Hanım'ın bana 'Havalimanına git' demesi üzerine ben de havalimanı yoluna girdim." sözleri yer aldı.

Eyüpsultan'daki kaza sonrası tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesi ortaya çıktı: Eylem Hanım bana 'Havalimanına sür' dediEylem Tok ve oğlu T.C ile Ayşe Ceren S.

"KİMSE BANA PARA TEKLİF ETMEDİ"

Gazeteci İsmail Saymaz'ın ulaştığı ifadede, tutuklu genç kadına, "Size herhangi bir teklif yapıldı mı?" sorusu sorulduğu, kadının ise "Hayır, ben sadece patronlarımın yanında durdum. Kimseden para almadım. Kimse bana para teklif etmedi. Ben bile bile hiç kimseyi yurt dışına kaçırmadım." yanıtını verdiği öğrenildi.

Eyüpsultan'daki kaza sonrası tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesi ortaya çıktı: Eylem Hanım bana 'Havalimanına sür' dedi

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan'da seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmıştı. Kazada yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırılmış, yaralılardan Oğuz Murat Aci müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Eyüpsultan'daki kaza sonrası tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesi ortaya çıktı: Eylem Hanım bana 'Havalimanına sür' dedi

Yapılan incelemede, kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin, olay yerine gelen annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına gittikleri, 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları tespit edilmişti.

Eyüpsultan'daki kaza sonrası tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesi ortaya çıktı: Eylem Hanım bana 'Havalimanına sür' dediOğuz Murat Aci

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Mısır'a kaçan T.C. ve Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmış, sonrasında da kırmızı bülten çıkarılması talebiyle Adalet Bakanlığına yazı yazılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Mısır adli makamlarıyla temasa geçildiğini, ABD'ye gittikleri tespit edilen şüphelilerin iadesi için geçici tutuklama talep evrakının ABD yetkili makamlarına iletildiğini açıklamıştı.

Eyüpsultan'daki kaza sonrası tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesi ortaya çıktı: Eylem Hanım bana 'Havalimanına sür' dedi

BÜLENT CİHANTİMUR'UN ÇALIŞANI TUTUKLANMIŞTI

Soruşturma kapsamında ifadeleri alınan şüphelinin babası Bülent Cihantimur'un iş yerinde çalışan kurumsal iletişim uzmanı Ayşe Ceren S. "suçluyu kayırma" ile "delileri gizleme" suçlarından tutuklanmış, Cihantimur ve kazadan sonra yaralılardan birinin kayıp telefonunu emniyete teslim eden A.K. hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştı.

Eyüpsultan'daki kaza sonrası tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesi ortaya çıktı: Eylem Hanım bana 'Havalimanına sür' dediBülent Cihantimur

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Bülent Cihantimur Bülent Bey Eyüpsultan İstanbul Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Tamer Çakır:

maaşlı çalışanın ne suçu var ancak tanık olur koruma altına alınır

148
24
yanıtYanıtla
Hamza Yavuz:

Burası Türkiye gardaş ! Herkes potansiyel bir suçlu polis ve savcıların gözünde !

yanıt55
yanıt19
Büşra :

Bu kadının ne suçu var Allahaşkına. Kim patronunu havaalanına bırakmaz ki. Yani o mu organize etmiş. Hadi sizi yurtdışına kaçıralım mı demiş. O mu karar vermiş yurtdışına kaçmalarına. Belki de neyin ne olduğunu bile bilmiyordu masumca havaalanına bırakmış. Laf olsun diye bu kadını tutuklamışlar

155
13
yanıtYanıtla
Perwer:

Onun suçu sahipsiz olması

yanıt150
yanıt6
Sebastian Szymanski:

parası yok

yanıt15
yanıt0
Oğuzhan Y:

Ey adalet neredesin,suçlular dışarıda,yanlarında çalışan hapiste.

140
3
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

Simdide suclularin ulke disina kacmasi moda oldu.Nasil olsa geleceksiniz bir gun.

102
1
yanıtYanıtla
Özlem Erdemir:

Gelmezler ki artık cidden bu işe bir el atılması lazım

yanıt89
yanıt0
Tolga Akay:

Saka gibi babasini Alin iceriye o para vermese nasil kacacaklar calisanin ne sucu var

73
2
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

bunca sicilli suçlu insan var trde ama anne ve oğlu tarihe geçecekler bu edepsizliklerinden. zaten o olaya kaza denilemez, kaza kurallara uyulduğu halde yine bir şey olursa ona denir. buna bir insanın ölümünü kabul ederek hızlı gitmek suçu denir

70
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title