Haberler

Muş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Feyat Asya, yeni dönem projelerini açıkladı

Güncelleme:

Muş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Feyat Asya, 31 Mart yerel seçimleri için yürüttüğü çalışmalar kapsamında, yeni dönemde hayata geçirmeyi hedeflediği yeni projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Muş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Feyat Asya, yeni dönem için hazırladığı projeleri açıkladı. Muş Öğretmen evi konferans salonunda yapılan 'Proje Tanıtım Toplantısına AK Parti İl Başkanı Melik Emre, MHP İl Başkanı Osman Yüce, önceki dönem il başkanları, parti yönetimleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Muş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Feyat Asya, yeni dönem projelerini açıkladı

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Asya, 10 yıllık görev süreci içinde birçok projeye imza attıklarını kaydederek; "Şiirlere ve şairlere ilham olmuş geçmişi ve geleceği ile bu kadim memleketin hizmetkarı olmanın haklı bahtiyarlığını yaşıyorum. Bizler bir yola çıktık. Bu yola çıktığımız zaman kendimize bir yol haritası çizdik. Siyasete girmeden siyasetçileri eleştirmek çok kolaydı bizler için. Allah bir gün bize de nasip etti. Hedefimiz çok eski bir tarihe dayalıdır. O günden bugüne bu şehre hizmetkar olma hedefimiz vardı. Biz göreve gelir gelmez, Peygamber efendimizin 'Bizi aldatan bizden değildir' hadisini aklımızdan çıkarmadık. Vatandaşlara çokça taahhütler vererek bu yola çıktık. Bu şehrin eksik ve aksaklıklarını fazlasını yağacağımızı beyan ettik. Bizler yola çıktığımız zaman kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizi hazırladık. Hiçbir şekilde kaynak bulma endişemiz olmadı" dedi.

Muş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Feyat Asya, yeni dönem projelerini açıkladı

BAŞKAN ASYA: ŞEHRİN İHYA VE İNŞASINI TAMAMLAMAK ÜZERE 35 TANE PROJE YAPTIK

Yeni dönem için 35 yeni proje hazırladıklarını belirten Başkan Asya; "2014 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın yanına gittiğim zaman yapılması gereken bütün projelerimizi dosyalayıp kendisine takdim ettim. İlimizin durumunu Sayın Cumhurbaşkanımıza anlattım. Sultan Alparslan'ın yadigarı olan bu şehrin yeniden inşası ve ihyası için desteklerine ihtiyacım olduğunu belirttim. O günden sonra hangi proje ile bakanlıklara gittim ise fazlası ile destek almanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Bugüne kadar yaptıklarımızı hep beraber gördük. Bizim hizmette asla kanaat olmaz inancımız var. Arkadaşlarımızla tekrardan bir araya gelerek yeni projelerimizi hazırladık. Şehrimizin daha yaşanılabilir bir yer olması için hizmetten kaçınmayacağız. Uzun bir süredir arkadaşlarımızla üzerine çalıştığımız projelerimizle bu şehrin eksik ve aksaklıklarını ihya ve inşasını tamamlamak üzere 35 tane proje yaptık. bunların yanı sıra süreç içinde tespit edilen eksiklikleri de tamamlamak üzere bu işe talip olduk" şeklinde konuştu.

Muş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Feyat Asya, yeni dönem projelerini açıkladı

MHP İL BAŞKANI YÜCE: DENEYİM VE TECRÜBESİNİ HALKIMIZA SUNMASI İÇİN GEREKLİ DESTEĞİ VERECEĞİZ

MHP İl Başkanı Osman Yüce, Cumhur İttifakı olarak destekleri ile Başkan Asya'nın yanında olduklarını ifade ederek; "Feyat Başkanın kazanabilmesi için elimizden gelen her türlü gayreti ve tüm samimiyetimizle yanında olacağımızı belirtmek isterim. Amansız fakatsız Feyat Başkanı 31 Mart'ta 3'üncü dönem belediye başkanı olarak seçip memleketimize hizmet yapmasına öncülük edeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katarak dik duruşumuz ve fedakarlığımızla Feyat Başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri bundan sonraki süreçte de deneyim ve tecrübesini halkımıza sunması için gerekli desteği vereceğiz. Çıkmış oldukları bu yolda muzaffer olmalarını Cenabı Allah'tan diliyorum."

Muş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Feyat Asya, yeni dönem projelerini açıkladı

AK PARTİ İL BAŞKANI EMRE: FEYAT BAŞKAN 10 YIL İÇİNDE İRİLİ UFAKLI YAKLAŞIK 200 PROJE TAMAMLADI

AK Parti İl Başkanı Melik Emre ise, 10 yıllık süre için yaklaşık 200 projenin hayata geçirildiğini belirterek; "Değerli arkadaşlar Muş'umuz Türkiye'nin en zor yeri olarak biliniyor. Aslında en kolay yeridir. Birbirimizi çok kolay tanıyoruz. Hepimiz birbirimizi ve ailelerimizi biliyoruz. Bu gibi süreçlerde olur da bazen küçük burukluklar yapabiliyoruz. Bu gönül kırılganlıkları bizim motivasyonumuzu bozabiliyor. Bu süreci atlattıktan sonra da ülkenin en kadim şehri olmayı başarıyoruz. Çünkü en ufak bir temasta hatır ve kıymet vardır. Bu tür dokunuşlarda kendimizi ve projelerimizi ifade ettiğimiz zaman o kırgın olan dostlarımız yine bizlere büyüklük ediyorlar. Şuanda tam da o süreçten geçiyoruz. Programdan önce Feyat Başkana bugüne kadar hayata geçirilen proje sayısını sordum. Ben kafamda 20-30 tane diye tahmin ediyordum. Feyat Başkan 10 yıl içinde irili ufaklı yaklaşık 200 projenin tamamlandığını söyledi. Başkanım sana helal olsun yolun bahtın açık olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Muş Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Feyat Asya, yeni dönem projelerini açıkladı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 2024-2029 döneminde hayata geçirmeyi planladığı projeleri şöyle sıraladı;

  1. Belediyemiz Ulaşım, Altyapı Ve Üstyapı Master Planlarının Hazırlanması Projesi
  2. ÇARÇAYI DOĞU VE BATI YAKASINDA REKREASYON VE PEYZAJ PROJELERİ
  3. BİLİM, SANAT, KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ PROJESİ
  4. GLUTENSİZ UNLU MAMÜLLERİ FABRİKASI PROJESİ
  5. MUŞ SOSYAL KART PROJESİ
  6. ÜCRETSİZ WİFİ VE TEKNOLOJİ ÜNİTELERİ PROJESİ
  7. ŞEHİR ESTETİĞİNE KATKI SUNMAK ÜZERE SANAT VE KÜLTÜR SOKAĞI PROJESİ
  8. AFET TIRLARI (SEYYAR MUFAK VE SEYYAR WC-DUŞ) PROJESİ
  9. AĞAÇLIK, BAĞLAR, SÜTLÜCE, SOĞUCAK, DONATIM VE GÜZELTEPE MAHALLELERİMİZDE MİKROBÖLGELEME, İMAR PLANLARI VE 18 UYGULAMALARININ HAZIRLANMASI PROJESİ
  10. MUHTELİF CADDE VE SOKAKLARA DEKORATİF AYDINLATMALARIN YAYGINLAŞTIRILMASI PROJESİ
  11. ŞEHİR MERKEZİ – ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ YENİ BAĞLANTI YOLU PROJESİ
  12. GES ALANIMIZ VE ATIK SU ARITMA TESİSİ İÇERİSİNDE 2. VE 3. ETAP GES PROJELERİ
  13. ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI VE KAPALI GARAJ PROJESİ
  14. SÜTLÜCE MAHALLESİ YAYA VE ARAÇ ALTGEÇİTİ PROJESİ
  15. SÜTLÜCE MAHALLESİNE AİLE SAĞLIK MERKEZİ YAPILMASI PROJESİ
  16. GIDA VE TOPTANCILAR HALİ ÜSTYAPI PROJESİ
  17. HURDACILAR VE MERMERCİLER SİTESİ PROJESİ
  18. TEKSTİL ATÖLYELERİNİN YAYGINLAŞTIRILMASI PROJESİ
  19. ESKİ HAL ÜSTYAPI VE KENTSEL YENİLEME PROJESİ
  20. GÜNDÜZLÜ YAŞLI YAŞAM MERKEZİ(VEFA KONAĞI) PROJESİ
  21. TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZİN RESTORASYONLARININ YAYGINLAŞTIRILMASI PROJELERİ
  22. SPOR KOMPLEKSİ, YENİ STADYUMA BAĞLANTI KÖPRÜSÜ PROJESİ
  23. YENİ HASTANE YANINDA KONUK EVİ VE SOSYAL TESİS PROJESİ
  24. AÇIK OTOPARK ARSASI ÜZERİNE KATLI OTOPARK VE REZİDANS PROJESİ
  25. ESKİ OTOGAR ALANINA AVM VE REZİDANS PROJESİ
  26. MUHTELİF MAHALLELERDE KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM (DİRENÇLİ ŞEHİR) PROJELERİ
  27. UYGUN FİYATLARLA VATANDAŞLARIMIZA SOSYAL KONUT PROJESİ
  28. OTO GALERİCİLER SİTESİ YAPIMI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ PROJESİ
  29. 1071 ANADOLUYA GİRİŞ VE ÇIKIŞ KAPILARI PROJESİ
  30. ORGANİZE HAYVANCILIK BÖLGESİ PROJESİ
  31. KURTİK DAĞI TELEFERİK VE MESİRE ALANI KOMPLEKS PROJESİ
  32. 1000 YILLIK GEÇMİŞTEN 1000 YILIK GELECEĞE TARİHİ MUŞ ÇARŞI PROJESİ
  33. VAHŞİ ÇÖP DEPOLAMA ALANININ REHABİLİTE PROJESİ
  34. YENİ SANAYİ SİTESİ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ PROJESİ
  35. DOĞAYA DAHA DUYARLI, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE KATKI SUNAN SIFIR ATIK PROJESİ
Kaynak: Haberler.com / Politika

Feyat Asya Muş Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (3)

mehmet ekici:

muş belediye başkanı feyat asya hiç unutmam iş için yanına gittim evli 3 çocuğum var işe ihtiyacım var yardımcı olun dedim bana alım yok dedi aradan 20 gün geçmedi 50 tane akrabasını işe aldı o oturduğu makamı babasının makamı gibi kulanan para göz bir adam inşallah kazanmaz hakım helal olmasın inşallah

6
0
yanıtYanıtla
Perwer:

Seni işe almadı diye ona herhangi bir hakkın geçmez. Belediyelerde işe alım şartları bellidir. Eğer kendi akrabalarını gelişigüzel işe almışsa bu adam bütün Muşluların hakkına girmiş oluyor. Öyle herkes kendi kafasına göre belediyeye gidip beni işe alın derse olur mu? Bu adamın Tekin biri olmadığı buraya para vererek haberini yaptırmakdan belli oluyor. .

yanıt0
yanıt0
Sultan Alparslan:

Muşu büyük bir aşiret yönetiyor. Oylarin hepsi öylece kazanılıyor yani bağımsız koysa bile yüzde 30 oyu var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title