Haberler

Osmancık'ta Oset açıldı

Güncelleme:

Büyük ve küçük baş hayvanların sakatat ürünleri (sakatat, kelle, ciğer, yürek, dil,çimke, işkembe, kuyruk yağı, hayvansal yağlar ve her türlü et ürünü, her türlü hayvansal parçalar) satılan Oset müşterilerin tercihi ile daha güzel ve ferah bir ortamda Osmancık'ta açıldı.

Oset, hayvansal gıda ve sakatat ürünleri faaliyetini Hıdırlık Mahallesi Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi Hisar Düğün salonu yanında sürdürecek.

Açılışla ilgili olarak Oset işletme sahibi iş adamı Nuh İnal Osmancık İlçe ve bölge halkına daha fazla çeşit ile hizmet verme gayreti içinde bulunduklarını ifade ederek:

"Amacımız, bizleri bu işyeri açılışımızda yalnız bırakmayan Osmancık halkına taze, günlük birçok hayvansal ürün olan sakatat çeşitlerini onlara ulaştırmak. Taze ürünlerle ve uygun fiyatlarla hijyenik ve nezih bir ortamda kaliteyi halkımızın ayağına getiriyoruz."dedi.

Her türlü sakatat çeşitlerinin satışların sürekli olarak devam edeceğini belirten Nuh İnal, Osmancık giderek ticaret merkezi olmaya aday bir bölge, bizlerde yatırımlarımızı buna göre şekillendiriyoruz." dedi.

İşletmeciliğini Nuh İnal'ın yaptığı Oset Osmancık eski belediye başkanı Bekir Yazıcı ile Osmancık MHP ilçe Başkanı Erdinç Yiğit'in açılış kurdelesini yapılan dualar eşliğinde kesmesiyle gerçekleşti.

Açılışa, Osmancık eski belediye başkanı Bekir Yazıcı, Osmancık MHP ilçe Başkanı Erdinç Yiğit, Osmancık Malmüdürü Hüseyin Zengin, Nüfus Müdürü Adnan Kumtemur,Özel idare Müdürü Erdoğan Elmas, Osmancık muhtarlar derneği başkanı Faruk Delibaşı, Semerkand Vakfı Osmancık Temsilcisi, Yönetim kurulu başkanı Alâeddin Odabaş Osmancıklı esnaflar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Dualar eşliğinde kesilen kurdelenin ardından, açılışa katılanlar ürünleri inceleyerek işletme sahibinden bilgi aldılar. Açılışının sonunda işletme sahibine davetliler hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Osmancık'ta kalabalık bir davetlinin katıldığı Oset'in açılış töreninde misafirlere kurupasta, meyvesuyu ve çikolata ikramında bulunuldu.

Oset, Osmancık'ta beslenmede öncü isim olmaya aday olduğunu gösterecek.

HABER:Mustafa ULUSOY




Kaynak: Temsilci / Güncel

Bekir Yazıcı Osmancık Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title