Haberler

Filiz Erkal'dan İbrahim Erkal'a küfür eden Kocaelispor taraftarına tepki: Ölmüş insandan ne istediniz?

Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Kocaelispor sahasında BB Erzurumspor'u konuk etti. Maçın devre arasında İbrahim Erkal'ın "Canısı" şarkısı yüzünden kavga çıkmıştı. Ünlü sanatçıya edilen küfür sonrası Erkal'ın eşi Filiz Erkal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma isyan etti. Acılı eş, "Rahmetli eşime yapılan saygısızlık beni çok üzdü. Kocaelispor taraftarı ölmüş insandan ne istemiş olabilirsiniz acaba çok merak ediyorum" dedi.

Kocaelispor ile Erzurumspor maçında İbrahim Erkal yüzünden kavga çıkmıştı. Maçın devre arasında İbrahim Erkal'ın 'Canısı' şarkısı çalınca, bazı taraftarların tepki gösterdiği iddia edilmişti. Dadaşlar taraftar grubu Twitter'dan, "Dün oynadığımız Kocaelispor maçında stadyum da çalınan İbrahim Erkal şarkısına 3-5 kendini bilmez çapulcunun yaptığı terbiyesizliği tabi ki Kocaelispor camiasına mal edemeyiz ama dün yaşananlar büyük Erzurumspor camiasını üzmüştür" diye yazdı.

"İBRAHİM ERKAL ONURUMUZDUR"

Erzurumspor'da Twitter hesaplarından "İbrahim Erkal onurumuzdur! O'na saygısızlık Erzurum'a saygısızlıktır. Canısı ve diğer tüm eserleriyle gurur duyduğumuz sanatçımız İbrahim Erkal, Erzurum var oldukça şarkılarıyla yaşayacaktır. Sevgisini kalbimize nakşettiğimiz ozanımızı rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz" diye yazdı.

Filiz Erkal eşi İbrahim Erkal'a yapılan küfüre isyan etti: Ölmüş insandan ne istediniz?

"YAPTIĞINIZ TERBİYESİZLİK"

İbrahim Erkal'ın eşi de Instagram'dan tepki gösterdi. Filiz Erkal, "Rahmetli eşime yapılan saygısızlık beni çok üzdü... Kocaelispor taraftarı ölmüş insandan ne istemiş olabilirsiniz acaba çok merak ediyorum. Tabii ki sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Bir şey yaparken düşünün ailesini, çocuklarını, sevenlerini empati yapın. Yaptığınız terbiyesizlik insanlık dışı davranıştır. Daha çok şey yazmak isterim de sizin gibiler onu da onur sayar" diyerek, tepki gösterdi.

Filiz Erkal eşi İbrahim Erkal'a yapılan küfüre isyan etti: Ölmüş insandan ne istediniz?

TARAFTAR HESABINDAN AÇIKLAMA

Kocaelispor taraftarı da Instagram'dan açıklama yaparak yapılan uygunsuz davranışı kınadı.

Filiz Erkal eşi İbrahim Erkal'a yapılan küfüre isyan etti: Ölmüş insandan ne istediniz?

Filiz Erkal eşi İbrahim Erkal'a yapılan küfüre isyan etti: Ölmüş insandan ne istediniz?

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Erzurumspor Kulübü İbrahim Erkal Twitter kavga Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500

Yorumlar (2)

Zulkarneyn :

Tanidgimiz bilsigimiz kadariyla, Ibrahim Erkal iyi bir insan,efendi bir adam,iyi bir eş,iyi bir babaydi. Şuan adamim diye piyasada sanatçı diye gezen gudikleri efendiligiyle cebinden cikartirdi. Allah rahmet etsin. Toplum olarak şeref ve ahlaki yitirdik ne yazik ki

68
2
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kocaeli'nin taraftarını sezon sonuna kadar tribünlere almayacaksın bak bir daha oluyor mu ..

49
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title