Haberler

Sokak ortasında vahşet! Damat, kayınbirederini bıçaklayıp ortalığı kan gölüne çevirdi

Güncelleme:

Antalya'da bir süredir sorun yaşadığı kayınbirederiyle kaldırımda karşılaşan şahıs, elindeki bıçakla adama saldırdı. Ortalık kan gölüne dönerken, mahalle tarafından linç edilmek isteyen damadı polis kurtardı.

Antalya'da sokak ortasında vahşet yaşandı. Ramazan U., sorun yaşadığı kayınbiraderi Oktay K. ile kaldırımda karşılaşmasının ardından gözü döndü. İkili bir anda kavgaya tutuştu. Ramazan U., daha sonra elindeki bıçakla Oktay K.'yı defalarca bıçakladı.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde Ramazan U., kaldırımda karşılaştığı kayınbiraderi Oktay K. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Ramazan U., üzerindeki bıçağı çıkararak kovaladığı Oktay K.'yi yakalayıp vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

LİNÇTEN POLİS KURTARDI

Olayı görenlerin tepkisi üzerine Ramazan U. elindeki bıçağı park halindeki otomobilin altına atarak kaçtı. Çevredekiler, yakaladıkları Ramazan U.'yu linç etmek istedi. Ramazan U.'ya tekme ve yumrukla vuran halk, bir yandan da polise haber verdi. Polis, dövülen Ramazan U.'yu kurtarıp araçlarına aldı. Bu sırada olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri de Oktay K.'yi ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ramazan U.'nun dövüldüğü anlar, çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sokak ortasında vahşet! Damat, kayınbirederini bıçaklayıp ortalığı kan gölüne çevirdi

Sokak ortasında vahşet! Damat, kayınbirederini bıçaklayıp ortalığı kan gölüne çevirdi

Sokak ortasında vahşet! Damat, kayınbirederini bıçaklayıp ortalığı kan gölüne çevirdiŞahsı, linç girişiminden polis ekipleri kurtardı

Sokak ortasında vahşet! Damat, kayınbirederini bıçaklayıp ortalığı kan gölüne çevirdi

Sokak ortasında vahşet! Damat, kayınbirederini bıçaklayıp ortalığı kan gölüne çevirdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kepez Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

tövbekar 34:

akp ile cag atliyoruz adalara abd yunan isgal ediyor akp den cit yok

80
44
yanıtYanıtla
ADİLCE :

Abd nin muhalefete yardım sözü vardı onun için gelmiş olabilir hadi yine iyisiniz.

yanıt5
yanıt10
Turgut Aydın:

Verin yetkiyi sizi ne hale getiricem dediler geldiğimiz yerrr burasıııı

58
28
yanıtYanıtla
ADİLCE :

Haklısınız adamlar halkın beklentisini o kadar büyütü ki, insanlar ın akıllarından gecenleride tahmin etmelerini bekler oldular.

yanıt7
yanıt20
Ozgr Krdmn:

İdam istiyoruz! Önüne gelen bıçağı saplıyor

45
4
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

İnsanlar neden linç etmek istiyor???? Bunun psikolojik bir sebebi var, çünkü adaletin yerini bulacağını düşünmüyorlar. Düşünseler yapmazlar. Aynı yaranun onada uygulacağını düşünseler linç etmezler.

1
0
yanıtYanıtla
x girilmez:

bedava veren dedene sor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title