Haberler

Türkiye'nin Dünyaya Hediyesi; Hediyemo

Güncelleme:

Dünyada öncü, Avrupa ve Türkiye'de ilk olan hediyemo, hediye göndermede yeni bir devir başlatıyor.

Başarısı ödüllerle taçlandırılan hediyemo, yabancı yatırımcıların da yoğun ilgisini çekiyor.

Türkiye ve Avrupa 'da ilk Dünya'da ise öncü durumdaki hediyemo ile hediye göndermek bir keyif, almak ise sürprizlerle dolu bir deneyim haline geliyor. hediyemo ile hediye yollamak hem kolay, hem de çok seçenekli bir hizmet olarak sunuluyor. hediyemo'yu ziyaret ederek seçtiğiniz bir hediyeyi kargo süreci ile uğraşmadan, adres sorunlarıyla karşılaşmadan kolayca yollamak için birkaç tuşa basmanız yeterli. Seçtiğiniz hediye her ne olursa olsun, gönderdiğiniz kişinin cep telefonuna düşen bir kısa mesaj, posta kutusuna düşen bir mail, Facebook adresine gelen bir mesajla en kolay ve hızlı biçimde sahibine ulaşıyor.

Türkiye'nin yenilikçi hediye platformu hediyemo, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırmaları Vakfı (TEPAV) koordinatörlüğünde GEP-Türkiye tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin En İyi Girişimleri İş Planı Yarışması'nda büyümekte olan şirketler kategorisinde yarışan 16 girişimci arasından 3.lük ödülünü kazandı.

TurkTechNet organizasyonuyla 200 girişimci firma arasından en iyi 10 Türk teknoloji firması listesine seçilen hediyemo, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yaratıcı bir çözüm, büyüyen bir girişim; 'hediyemo'

Türkiye ve Avrupa'da ilk, Dünya'da öncülerden olan hediyemo, MobilHediyem.com adıyla Mayıs 2010'da hizmete açıldı. Kullanıcılarından gördüğü yoğun ilgiyle kendini geliştiren MobilHediyem, Nisan 2012'de hediyemo adını alarak Türkiye'nin yenilikçi hediye platformu halini aldı.

E-ticaret alanına öncü çözümler sunan hediyemo, Altuğ Acar ve Pınar Kart'ın imzasını taşınıyor. Gerek yazılım, gerekse altyapı başarısıyla dikkat çeken hediyemo, Emre Kurttepeli tarafından finansal olarak destekleniyor. Dünyada birçok yatırımcının ilgisini çeken yaratıcı bir 'çözüm' olarak öne çıkan hediyemo, Türkiye'nin yazılım alanındaki birikimini ve girişimcilik başarısını simgeleyen başarı öykülerinden birine sahip.

Hep büyüyen, güçlü bir start up

· Geçen sene hediyemo üzerinden geçen işlem hacmi 3 milyon doları aştı.

· 2011 yılında hediyemo'da 300 bin hediye paylaşıldı.

· Turkcell, hediyemo ile bugüne kadar 30 bin platin müşterisine pasta hediye etti.

· Hediye arayanlara 30 markanın 1.000'e yakın ürünü sunuluyor.

· Nisan-Mayıs 2012 döneminde aylık büyüme yüzde 60

· Kısa sürede 1 milyondan fazla kullanıcı hedefleniyor.

Kullanıcıların büyük bölümü 16-45 yaş aralığında. Profili, online alışverişe yatkın, sosyal medyada yer alan ve tüm Türkiye'ye yayılmış kullanıcılar olarak tarif edebiliriz. Özellikle gençler küçük meblağlarda hediyeleri sosyalleşme aracı olarak kullanıyor.

Türkiye'de bir ilk; Online lansman

Günümüzde dünyanın tüm bilgisi hızla dolaşıma giriyor, mekan ve zaman merkezli anlayışlar online dünyanın hızına yetişemiyor… Online olmanın avantajlarıyla hediye göndermenin keyifli çabasını birleştiren hediyemo, projelerini medya mensuplarıyla paylaştı. Türkiye'de bir ilk olarak markanın medya lansmanı online olarak gerçekleştirildi. Başarı öyküsü ve yeni projeleri anlatılmak üzere medya mensuplarına misafir olundu.

Zamanın bu denli önem kazandığı günümüzde, medya mensuplarını belirli bir mekanda toplamak yerine, Online olanakları kullanarak bulunulan mekan, medya buluşmasının merkezi haline getirildi.

Böylece, Türkiye'de bu alanda bir ilki hediyemo ve medya mensupları beraber gerçekleştirerek Online lansmanda buluştular. hediyemo markasının CEO ve Kurucu Ortağı Altuğ Acar, Türkiye'nin yenilikçi hediye platformu Hediyemo hakkında canlı olarak kapsamlı bilgiler sundu ve medya mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Hediye vermenin en kolay hali

Sınırsız seçenekler

Seçtiğiniz bir hediye, ısmarlamak istediğiniz bir yemek, vermek istediğiniz bir teşekkür çikolatası… Tüm bunlar ve daha fazlası için hediyemo sınırsız seçeneklerle hediye vermeyi kolay ve keyifli bir hale getirdi. Hediye vermek istediğiniz kişinin mail adresi, Facebook profili, Mobil telefon numarası artık birer adres… hediyemo sitesinden, Facebook uygulamasından ve entegre olduğu markaların siteleri ve Facebook sayfalarını kullanarak seçtiğiniz hediyeleri istediğiniz kişinin, seçtiğiniz iletişim aracına yollayabilir, hediyenizin ulaşacağı zamana da siz karar verebilirsiniz.

hediyemo ile yola çıkan hediye, kısa mesaj, mail ya da Facebook mesajı ile sahibine ulaştırılırken, dilerseniz birkaç dakika içinde, dilerseniz aylar sonra tam istediğiniz zamanda sıcak bir gülümsemeye yol açıyor.

Hediye vermek sıkıntı değil sadece bir keyif oluyor

Hediyemo ile sevdiklerinize oturduğunuz yerden çiçek gönderebilir, yemek ısmarlayabilir, Spa masaj hediye edebilir, en kaliteli markaların hediye çeklerini ve ürünlerini hediye olarak gönderebilirsiniz… Bir telefon numarası, bir mail adresi ya da Facebook profiliyle. hediyemo'da bulunan binlerce hediye seçeneği arasından ister ürün ister servis isterseniz de hediye çeki seçerek, hediye kararsızlığından kurtulup, en doğru hediyeyi en

hızlı biçimde sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz.

Hediye almanın en kolay hali

Hediye gönderdiğiniz kişi ilk şaşkınlık anını atlattıktan sonra hediyesini gönderilen hediye kodunu paylaşarak markaya göre; ister ilgili markanın mağazasına dilediği zaman uğrayarak kolayca alır veya çağrı merkezini arayarak veya sitesinden istediği adrese zahmetsizce getirtebilir.

Kurumsal Çözümler

Hediyemo'nun şirketlere sunduğu bir diğer ayrıcalık da kurumsal çözümler. Türkiye'nin yenilikçi hediye platformu hediyemo, kurumsal müşterilerine sunduğu fırsatlarla, firmaların müşterileri ya da çalışanlarına

kolayca hediye göndermesinin de yolunu açıyor. Müşterileri veya çalışanları için aidiyet, sadakat, pazarlama veya teşvik kampanyası düzenleyen firmalar için sunulan çözümler bugüne kadar çok başarılı oldu. Firmalar yenilikçi çözümleri kolayca elde ederek başarılı sonuçlar elde ettiler.

Firmalar dilerlerse mail adreslerine, dilerlerse mobil telefon numaralarına ve Facebook adreslerine sahip oldukları müşteri veya çalışanlarına hediyeler yollayabilir, hediye göndermenin en kolay yolunu deneyimleyebilirler. Onlarca kurumsal müşteriyle kurduğu güçlü bağlar ile hediyemo, markaların sitelerinden, Facebook adreslerinden hediye gönderimi yaparken ve yollanan hediyeleri takip etme imkânını müşterilerine sunuyor.

Hediyemo ile 'sosyal hediye' dönemi

Türkiye'de ve Avrupa'da benzeri olmayan hediyemo, Türkiye'nin yazılım başarısını, uygulanan bir çözüm fikrine dönüştürerek Dünya'da da örnek alınır hale geldi. Türkiye'de birçok start-up proje dünyadaki

örneklerinden esinlenerek ortaya çıkarken, dünyada benzeri olmayan bir projeye imza atan hediyemo, hediye gönderme alanında rakipsiz konumunu sürdürüyor.

Hediye gönderme platformlarının birçoğu sadece Iphone eklentisi üzerinden çalışırken, çoğunlukla bedava ürün dağıtımı ve hediye çeklerinin yerine ulaştırılması işlevlerini yerine getiriyorlar. hediyemo ise hediye göndermenin akla gelemeyecek yollarını müşterilerine sunarak, yeni nesil sosyalleşme olanaklarına da katkı sunuyor.

Güçlü markalar, geniş ürün yelpazesi

Giyimden güzelliğe, çiçekten fast food'a, pastadan spa'ya sektöründe lider 30 marka ve 1000'e yakın ürün seçeneği sunuluyor. Markalar arasında Divan, Mudo, Markafoni, Atasay, Arçelik, Teknosa, Sporcum,

Caffe Nero, ÇiçekSepeti, Hazinem.com, Balerin.com, Bun Design, Inter Limousine, Joker, Mc Donald's, Dedeman Otelleri, Setur, Mavi, Nu Spa, Fenerium, Galatasaray Store, Tekin Acar Cosmetics, KFC, Sushico, Pizza Hut var. hediyemo bünyesine yine en önde gelen markaları katmaya devam ediyor.

Türkiye'nin yazılım alanındaki birikimini ve girişimcilik başarısını simgeleyen başarı öykülerinden birine sahip olmaktan ve başarısıyla dünyada birçok yatırımcının ilgisini çekmekten dolayı gururlu olan hediyemo, sürekli olarak büyüyecek ve başarı öyküsünü perçinleyecektir.

Altuğ Acar-Genel Müdür ve Kurucu Ortak

1996-2002 yılları arasında ABD Slikon Vadisi'nde internet, medya ve telekom alanlarında Semotus Solutions, Red Harring Communications firmalarında çeşitli internet girişimlerinde görevler üstlendi. 2002-2010 yılları arasında Turkcell'de Servisler ve İş Geliştirme Yöneticiliği görevini üstlenen Altuğ Acar, MBA eğitimini University of San Francisco'da, E-Business & Technology programlarını UC Berkeley ve San Jose State University'de, lisans eğitimini ODTÜ İnşaat Mühendisliği'nde bitirmiştir.

Pınar Kart-Kurucu Ortak

1997-2002 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri Silikon Vadisi'nde İnternet ve teknoloji alanlarında Philips Silicon Valley Center ve Technology Solutions Co.'da pazarlama görevleri üstlendi. 2002-2010 yılları arasında Turkcell Grup Şirketi Mapco/Shubuo'da Katma Değerli Servisler Segment Yöneticiliği görevini üstlenen Pınar Kart, MBA eğitimini University of San Francisco'da, lisanüstü programlarını UC Berkeley ve San Jose State University'de, lisans eğitimini de Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Emre Kurttepeli-Yatırımcı

Türkiye'nin ilk kurumsal internet servis sağlayıcısı olan

Fornet'i kurdu. Fornet kısa sürede Türkiye'nin en büyük kurumsal ISP'su haline

geldi. Fornet'in Koç Holding şirketi olan Koçnet'e satılmasından sonra 1999

yılında Mynet'i kurdu. Bugün Mynet, aylık 18 milyon tekil ziyaretçisi, 48

farklı ürün ve sermayesiyle Türkiye'nin lider internet portalı konumundadır. Şu

anda Mynet Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Emre

Kurttepeli'nin sektörde yıldızı parlayan birçok şirkette yatırımı bulunmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tekin Acar Facebook Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title