Haberler

Son Dakika: Düzce beşik gibi! 5,9'luk depremin ardından 70'den fazla artçı sarsıntı meydana geldi

Güncelleme:

Son dakika: Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08 itibarıyla 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul, Ankara, Sakarya ve Bursa'da da hissedildi. 46 kişi yaralanırken bölgede 70'den fazla artçı sarsıntı meydana geldi.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğünde deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, ve İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi. AFAD; Düzce'de 37, İstanbul'da 1, Zonguldak'ta 6, Sakarya'da 1 ve Bolu'da 1 olmak üzere 46 kişinin yaralandığını duyurdu.

Son Dakika: Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı İstanbul ve Ankara'da da hissedildi

ENERJİ NAKİL HATLARINDA KESİNTİ MEYDANA GELDİ

Saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki deprem, paniğe neden oldu. Düzce'de depremin ardından enerji nakil hatlarında kesinti meydana gelirken, sarsıntıyla büyük korku ve panik yaşayan vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı.

ARTÇILAR SÜRÜYOR

Bölgede 5.9'luk depremin ardından 70'den fazla artçı sarsıntı daha meydana geldi. Düzce ve çevre illerde büyük korku yaratan deprem sonrasında Düzce başta olmak üzere Sakarya ve Bolu'da eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

BAKAN SOYLU: EKİPLERE ULAŞAN CAN KAYBI BİLGİSİ YOK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 04.08'de yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremle ilgili can kaybı bilgisi bulunmadığını bildirdi. Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, saat 04.08'de gerçekleşen 5.9 büyüklüğünde depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır. Ekiplerimizin saha taraması devam etmektedir. Hemşehrilerimize geçmiş olsun."

Son Dakika: Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı İstanbul ve Ankara'da da hissedildi

AFAD: OLUMSUZ BİR İHBAR BULUNMUYOR

AFAD'dan deprem sonrası yapılan açıklamada, "Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Düzce, Ankara, İstanbul ve Sakarya AFAD ekipleri bölgeye sevk edilmiştir." ifadeleri yer aldı.

Son Dakika: Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı İstanbul ve Ankara'da da hissedildi

Son Dakika: Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı İstanbul ve Ankara'da da hissedildi

İMAMOĞLU: İSTANBUL'DA OLUMSUZ BİR DURUM YOK

İstanbul'da da hissedilen depremle ilgili paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Merkez üssü Düzce olan ve tüm bölgede hissedilen depremde İstanbul'da AKOM'a iletilen herhangi bir olumsuz durum mevcut değildir. Depremin etkili olduğu tüm illerdeki gelişmeleri takip ediyoruz. Tekrar geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı İstanbul ve Ankara'da da hissedildi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İstanbul Sakarya Ankara Düzce Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title