Haberler

Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğünde Veda Töreni

Güncelleme:

Çorum Osmancık'ta görev yerleri değişen İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan ve diğer emniyet personelleri için veda yemeği düzenlendi.

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde 3 yıldır görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan Çorum(KOM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğüne) atandı. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Bayram Erdoğan ve Paşpolis Memuru Muhammet Bulut Sivas'a, Başpolis Memuru Ertuğrul Alkan Alaca ilçesine, polis memuru Muhammet Demiroğlu Samsun'a, Polis Memuru Mahmut Aslan ve Polis Memuru Dursun Erdem ise Çorum merkeze atandı.

Uğur Çalışkan'ın eşi Polis Memuru Ayşe Çalışkan ise Çorum Rehberlik Büro Amiri Vekili olarak görevlendirildi.

Ulusoy Asya Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Cumhuriyet Savcıları Enver Baltürk, İsmail Boncuk, Garnizon Komutanı Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Serhat Tongüç, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Tanser Bolat, AK parti İlçe başkanı Necmettin Tatar, CHP ilçe Başkanı Sadık Eker, MHP ilçe başkanı Erdinç Yiğit, AK parti Eski başkanı Av. Oğuzhan Kaya ve emniyet personeli katıldı.

Düzenlenen yemekte veda konuşması yapan Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, "İşinizi ve yaşadığınız yeri severseniz o yer sizin için Dünya'nın en güzel yeridir. Biz Osmancık'ı çok sevdik. Üç yıl boyunca severek görev yaptık. Kurum amirlerimiz olsun personelimiz, sivil toplum kuruluşları, basın mensupları ve Osmancık halkı ile omuz omuza Osmancık'tan çok memnun ve mutlu olarak ayrılıyoruz. Keşke imkanımız olsa da bir ömür boyu Dünya'nın en güzel yeri olan Osmancık'ta çalışsak buradan emekli olsak. Tüm Osman cık halkına çok teşekkür ediyorum. Bizleri bağırlarına bastılar. Bizleri üç yıl boyunca hiç kırmadılar, bizde onları kırmamaya çalıştık. Her şartta her pozisyonda yardımcı olmaya çalıştık. Tüm adliye ve emniyet müdürlüğü personelimiz ile verimli çalışmalar içerisinde bulunduk. Bu sebepten dolayı özellikle mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlara minnet borçluyum. Ben bu makama geldiysem benimle beraber çalışan bu vatan ve millet için Osmancık için mesai kavramı gözetmeksizin hizmet veren mesai arkadaşlarımın çabası sayesinde olmuştur. Tüm personelime ve Osmancık halkına tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Çalışkan ile tayini çıkan emniyet personeline yeni görevinde başarılar dileyen Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, ilçedeki başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

HABER:Mustafa ULUSOY



Kaynak: Temsilci / Güncel

Uğur Çalışkan Osmancık ulusoy Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title