Haberler

Odanın açık penceresinden girdi! Genç kıza bıçaklı tecavüz girişimi saniye saniye kameralarda

Güncelleme:

Kolombiya'da meydana gelen olayda, video kaydıyla sunum ödevi hazırlayan genç kız, odanın açık penceresinden giren bir şahsın tecavüz girişimine maruz kaldı. Şahıs, genç kızın diretmesinin ardından başarılı olamayarak, evi terk etti.

Kolombiya'nın Apartado şehrinde yaşayan 25 yaşındaki Psikoloji bölümü öğrencisi Anne Sara Quintero, okuldan kendisine verilen sunum ödevini hazırlamak için video kaydetmeye başladı. Bu sırada, havanın sıcak olması nedeniyle evin camlarını açan kız, video kaydetmeye devam etti.

EVDEN GELEN SESE BAKMAYA GİTTİ

Sara Quintero, video kaydettiği sırada, birtakım sesler duymasının ardından koridora doğru yöneldi. Genç kız, kapıyı açtığında karşısında bıçaklı bir şahıs görmesi nedeniyle büyük şaşkınlığa uğradı. Elindeki bıçağı, genç kıza doğru uzatan şahıs, kızdan soyunarak, yatağa geçmesini istedi.

Odanın açık penceresinden girdi! Genç kıza bıçaklı tecavüz girişimi saniye saniye kameralarda

SALDIRGANA KARŞI KOYDU

Genç kız, saldırganın dediğini yapmayarak karşı koydu. Ancak saldırgan bu sefer de elindeki bıçakla, kıza tehditler savurmaya başladı. Bu sırada ikili arasında yaşanan boğuşma anları saniye saniye video kayıt sistemine yansıdı.

Odanın açık penceresinden girdi! Genç kıza bıçaklı tecavüz girişimi saniye saniye kameralarda

BAŞKA ODAYA GÖTÜRDÜ

Daha sonra yaşananların kayıt altına alındığını anlayan şahıs, genç kızı da alarak başka odaya geçti. Fakat Sara, burada da saldırgana karşı koymaya devam etti. Bıçaklı saldırgan bir süre sonra genç kıza tecavüz edemeyeceğini anlayınca, evden kaçtı.

Odanın açık penceresinden girdi! Genç kıza bıçaklı tecavüz girişimi saniye saniye kameralarda

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Başına gelenler nedeniyle büyük bir şaşkınlık yaşayan genç kız, kendisini biraz topladıktan sonra video kaydını Instagram hesabından paylaştı. Yerel kaynaklardan, saldırgana ilişkin ilk bilgiler de geldi. Yerel kaynaklar, saldırganın 22 yaşında olduğunu ve psikolojik sorunlar yaşadığını aktardı.

Odanın açık penceresinden girdi! Genç kıza bıçaklı tecavüz girişimi saniye saniye kameralarda

AİLESİ, OĞULLARINI SAVUNDU

Genç kızın yaşadığı korku dolu anlarla ilgili saldırganın ailesinden de açıklama geldi. Aile, oğullarında bipolar bozukluk olduğunu ve olay anında ne yaptığı bilmediğini söyledi. Genç kadın, videoyu diğer kadınların önlem alması için paylaştığını belirtti. Diğer yandan saldırganın karakoldaki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ünal Acar Kolombiya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

mehmet ay:

bizde olsa kesin yurt dışına çıkma yaşağı verilip serbest bırakılmıştı

83
11
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

senaryo

55
7
yanıtYanıtla
Theo:

Bizde olsa ödül alırdı pencereye çıkma ödülü

39
22
yanıtYanıtla
Atiye Turan:

Valla oğullarını savunmalarına şaşırmadım. Reddetmiş veya kızmış olsalardı şaşırdım. Genelde erkek çocuk anne ve babaları her zaman oğullarını tutar

2
0
yanıtYanıtla
Servet Yalçınkaya:

Asparagas.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title