Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYASPOR'da yardımcı antrenör olarak görev yapan İlker Kıreker, baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Foto: Maç ve Özdilek fotosu,

===

Hoş geldin Pars Güney

ANTALYASPOR'da yardımcı antrenör olarak görev yapan İlker Kıreker, baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Kıreker çifti, 9 Mart Cumartesi sabah saatlerinde dünyaya gelen bebeklerine Pars Güney adını verdi. Ankara da gerçekleşen doğum sonrası anne ve bebeğin sağlık durumunun çok iyi olduğu açıklandı.

Foto: Antrenör İlker Kıreker eşi ve bebeğiyle

===

Alanya'da moraller sıfır

Son 3 maçını kaybeden turuncu yeşilliler Eyüpspor maçı hazırlıklarına moralsiz başladı.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son 3 maçını kaybeden Alanyaspor'da pazar günü deplasmanda oynanacak Eyüpspor maçı hazırlıkları moralsiz başladı. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, Kırklarelispor ve Bayrampaşa yenilgilerinin ardından Anadolu Selçukluspor maçından da puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Galip gelebilecekleri maçtan talihsiz bir pozisyon sonucu kalelerinde gördükleri penaltı golüyle mağlup ayrıldıklarını belirten Durusoy, şöyle dedi:

"Son 2 maçtan puansız ayrıldığımız için bu maça telafi için çıkmıştık. Rakibin düşme hattında olması ve dirençli bir takım olması nedeniyle zor maç olacağını biliyorduk. Karşılaşmanın ilk yarısında sahayı istediğimiz gibi kullanamadık. Oyunu orta alanda sıkıştırdık. Devre arasında ise oyuncularıma gerekli uyarıları yaptım. 2'nci yarıya iyi başladılar, ancak alakasız bir pozisyonda hem penaltı golüyle geriye düştük, hem de gördüğümüz kırmızı kart nedeniyle maçın son bölümlerini 10 kişi oynamak zorunda kaldık."

Son 20 dakikada eksik olmalarına rağmen etkili pozisyonlar ürettiklerini dile getiren Durusoy, "Ancak beceriksizliğimiz sonucu beraberlik golünü bulamadık. Artık Eyüpspor maçını düşünmek zorundayız. İzin yapmadan bu maçın hazırlıklarına başladık. Deplasmandan 3 puanla dönmenin peşinde olacağız. Form düşüşü yaşayan oyunculara da gerekli uyarılar yapılacak. Maç sonunda tribünlerden gelen çatlak sesleri de hiç kimse hak etmiyor. Bu düşüncedekiler maçlarımıza gelmesin" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ali Haydar Durusoy

===

Demre vurgun yedi

ANTALYA Süper Amatör Lig'de oynanan maçta, ikinci yarının flaş takımı Demre Belediyespor, sahasında ligin şampiyon adayı Yeni Kemer Belediyespor'a 2-0 yenildi. Demre, iki as oyuncusundan yoksun çıktığı Yeni Kemer maçına hızlı başladı. 17'nci dakikada Ali Baştürk, ceza sahası yayı üzerinden attığı sert şutla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 41'nci dakikada yeni Kemerspor'dan Doğan'ın sert şutu direkten döndü. Maçın 43'ncü dakikasında Yeni Kemerspor'un kazandığı penaltı atışını kullanan Toygar takımını 2-0 öne geçirdi.

GÜNAY DA İZLEDİ

Maçın ikinci yarısında da Yeni Kemerspor oldu. 2-0 Yeni Kemer Belediyespor'un üstünlüğüyle sona eren karşılaşmayı Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, İl Kültür Müdürü İbrahim Acar, Müze Müdürü Mustafa Demirel, Röleve Müdürü Mehmet Ali Özgün, Anıtlar Kurulu Müdürü Melike Gül de izledi. Günay, Demre Stadı'na gelişinde taraftarın coşkusuyla karşılandı. Taraftar, uzun süre Günay için tezahürat yaptı.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Maçtan

===

Manavgat'ın gururu oldular

TÜRKİYE Yıldızlar Karate Şampiyonası İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda yapıldı. 56 ilden 1800'e yakın sporcunun mücadele ettiği şampiyonada minik sporcuların kazanma azmi dikkat çekti. Şampiyonaya 5 sporcu ile katılan Manavgat Karate Gençlik Spor Kulübü, 1 birincilik ve 1 ikincilik elde etti. Yıldız Erkekler 2000 doğumlu Kutluhan Duran Kata dalında Türkiye 1'ncisi olurken, Kumite dalında yarışan 2001 doğumlu Ahmetcan Bekmez Türkiye 2'nciliğini elde etti.

Manavgat Karate Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda hocası Sensei 4'ncü Dan Yunus Batal, "Kata dalında Türkiye birincisi olan Kutluhan Duran 29-31 Mart tarihlerinde Sırbıstan'da düzenlenecek Balkan Karate Şampiyonası'nda, Ahmetcan Bekmez ise temmuzda Hazar'da yapılacak şampiyonada ülkemizi temsil edecek" dedi.

KAMİL ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Sporcu fotoları

===

Badminton fırtınası

SERİK'te yapılan Liselerarası Badminton Şampiyonası'nda kızlarda Serik Anadolu Lisesi, erkeklerde Hasan Güçlü Ticaret Meslek Lisesi şampiyon oldu. 100'üncü Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve kızlarda 4, erkeklerde 5 takımın mücadele ettiği şampiyona, çekişmeli geçti. Serik Anadolu Lisesi ile Hasan Güçlü Ticaret ve Meslek Lisesi, Antalya'daki şampiyonada Serik'i temsil etme hakkını kazandı.

Anadolu Lisesi'nin şampiyon olduğu turnuvada Ticaret Meslek Lisesi ikinci, Kız Meslek Lisesi üçüncülükle yetindi. Erkeklerde ise ikinci Serik Anadolu Lisesi, üçüncü Kız Meslek Lisesi oldu. Turnuvada derece alan takımlar için düzenlenen kupa törenine Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Özen, Serik Anadolu Lisesi Müdür Şerif Ramazan Kaplan, beden eğitim öğretmenleri katıldı.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (DHA)

Foto: Tören fotoları

===

Gazipaşa kolay kazandı

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, ligin 20'nci haftasında evinde ağırladığı Mahmutlar Belediyespor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Gazipaşa Şehir Stadı'nda oynanan maça, ev sahibi takım hızlı başladı. Karşılaşmanın 5'inci dakikasında Emrah'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Gazipaşa Belediyespor, ilk yarım saatlik bölümü rakibine pozisyon vermeden tamamladı. 26'ncı dakikada sağ kanattan gelişen atakta Fatih, çaprazdan düzgün bir vuruşla takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla bitti. Mahmutlar Belediyespor, ikinci yarıda yakaladığı net gol pozisyonlarını gole çeviremeyince, Gazipaşa Belediyespor ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Mavi beyazlılar 20'nci hafta sonunda puanını 31'e yükselterek ligde 7'nci sırada yer alırken, Mahmutlar Belediyespor ise 14 puanla tehlikeli bölgeye düştü. Gazipaşa, sezonun 21'nci haftasında deplasmanda Antalya Tarımspor'la karşı karşıya gelecek.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA, (DHA)

Foto: Maç fotoları

===

Seri bozuldu

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Korkuteli Belediyespor, evinde oynadığı maçta Özel İdarespor'a yenilmekten kurtulamadı: 1-0. Bölgesel Amatör Ligi stresine giren Korkuteli Belediyespor, aşırı telaşlı oynamanın faturasını ödedi. 100'üncü Yıl Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakada, Özel İdare'nin golünü 15'nci dakikada Osman kaydetti. Böylece Korkuteli 11 hafta sonra evinde yenilgiyi tattı.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Maç fotoları

===

Güreşçiler madalyaya doymuyor

HATAY'da yapılan 17-18 yaş Okullararası Serbest Güreş Şampiyonası'na katılan Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Hakkı Aygün, 120 kiloda birinci oldu. Yozgat'ta yapılan başka bir şampiyonada ise Büyükşehir güreşçisi Osman Manavoğlu serbest stilde 102 kiloda birinciliği, 66 kiloda Güner Dayan ikinciliği elde etti. Grekoromen stilde ise 84 kiloda Ali Seraki üçüncü oldu.

İLK ÜÇÜ BIRAKMADILAR

Bursa'da yapılan Genç Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası'nda ise 96 kiloda ilk üçü Antalya Büyükşehir Belediye sporcuları kimseye bırakmadı. 96 kiloda ter döken Yusufcan Zeybek şampiyon olurken, ikinciliği Nazmi Şahin, üçüncülüğü Tolga Şengülen kazandı.

Foto: Güreşçilerin fotosu

===

Muratpaşa, 3 puanı 3 golle aldı

BÖLGESEL Amatör Lig 7'nci Grup'ta mücedele eden Muratpaşa Belediyespor, Mustafa Çetin Kaya Stadı'nda oynanan karşılaşmada Kumluca Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Maça hızlı başlayan konuk ekip, ilk dakikada Zeki Yıldıray Çetin ile 1-0 öne geçti. Yediği golün etkisinden çabuk kurtulan Muratpaşa Belediyespor 17'nci dakikada Enver Ekinci'nin golüyle dengeyi sağladı. Ataklarını sıklaştıran ve oyunu rakip sahaya yıkan Muratpaşa Belediyespor, 45'inci dakikada Ahmet Maran'ın golüyle 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kaleye gol için yüklenen Muratpaşa Belediyespor, aradığı golü 60'ıncı dakikada Ahmet Maran ile buldu ve farkı 2'ye çıkardı. 61'inci dakikadan sonra iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma Muratpaşa Belediyespor'un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı. Muratpaşa Belediyespor aldığı bu sonuçla puanını 30'a çıkararak ligde 8'inci sıraya yükseldi. Karşılaşma sonrası Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Muratpaşa Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Özkan Yeşil soyunma odasına giderek oyuncuları kutladı.

Foto: Maç enstantanesi - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

İlker Kıreker Muratpaşa Antalya Demre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title