Haberler

Ev sahibi şaşkın! Kargalar, 2 yıldır boş duran evin banyosunu çöp ve dallarla doldurdu

Güncelleme:

Sakarya'nın Karasu ilçesinde oğlunun iş için şehir dışına çıktığı ve 2 yıldır boş durumda bulunan eve giren kadın, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Üç katlı evin en üst katında bulunan banyo camından içeri giren kargalar, evin banyo kısmını çöp ve dallarla doldurdu.

Şaşkınlık oluşturan olay, Karasu ilçesi Kabakoz Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle üzerinde bulunan üç katlı evde oturan Ramazan Aydın ve ailesi, iş nedeniyle iki yıl önce şehir dışına çıktı. İki yıldır boş duran evin banyo camından giren kargalar, evin banyosunda bulunan duşa kabini ağzına kadar çöp ve dallarla doldurdu. Evden gelen karga sesleri sonrasında Ramazan Aydın'ın annesi Tükeziban Aydın harekete geçti. Şehir dışındaki oğlunun evin anahtarını kendisine göndermesi neticesinde eve giren anne, banyodaki manzara karşısında şok oldu.

"HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Yaşadığı şaşkınlığı anlatan anne Aydın, "Oğlum iki yıl önce iş için şehir dışına çıktı ve evi iki yıldır boş durumda. Banyonun havalandırma camından kargaların girip çıktığını gördüm. Üst kattan da karga sesleri geliyordu. Anahtarı istedim, kargoyla gönderdi. Eve girdiğimde, kargaların banyonun camındaki tülü yırtarak girmiş olduğunu ve duşa kabini ağzına kadar dal parçaları ve çöple doldurduğunu gördüm. Şimdi kara kara düşünüyorum, bu kadar dalı, çöpü nasıl boşaltacağım diye. Hayatımda böyle bir şey görmedim" ifadelerine yer verdi.

İşte şaşkına uğratan o görüntü;

Sakarya'da şaşırtan olay: Kargalar evi bakın ne hale getirdi

Sakarya'da şaşırtan olay: Kargalar evi bakın ne hale getirdi

Sakarya'da şaşırtan olay: Kargalar evi bakın ne hale getirdi

Sakarya'da şaşırtan olay: Kargalar evi bakın ne hale getirdi

Sakarya'da şaşırtan olay: Kargalar evi bakın ne hale getirdi

Sakarya'da şaşırtan olay: Kargalar evi bakın ne hale getirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Halit:

kargalar ruh hastasıdır evi yakmadığına dua et

109
17
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

kargalar parlak şeylere bayılırlar yuvasına götürürlermiş sen oradan ıkan ziynet eşyalarını göster dalları göstereceğine ayrıca haber kanalımı cagrılır kargalar yuva yaptı diye

47
27
yanıtYanıtla
Demir Acer :

davuktur davuk niye gargara iftira atiyonuz

12
37
yanıtYanıtla
sonsuz:

Çalışkan kargalar işte ne güzel

41
0
yanıtYanıtla
ferfer:

sen şimdi naniyi yidinmi yimedinmi???

28
8
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Ne haber ama?

6
0
yanıtYanıtla
Merih Adıgüzel:

Şofbende o banyoya hiç gitmemiş

5
1
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Kedidir kedi

2
0
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Bizim ağaca da kuş tüyünden yuva yapıyor 2 karga bizim balkona 2 metre mesafede her balkona çıktığımda ters ters bakıyolar psikopatlar korkuyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Katgalar iyiki sigara içmemişler evde yoksa ev yanardı,kirasını ödemişlermi acaba kiralar yükseldi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title