Haberler

Musluklardan akan mavi su görenleri hayrete düşürdü! Belediyeden yanıt gecikmedi

Güncelleme:

İzmir'in Çiğli ilçesinde bazı evlerde musluklardan "mavi su" aktığına ilişkin videolar sosyal medyada paylaşıldı. Bazı kullanıcılar "İzmir belediyesi halka ücretsiz camsil veriyor nankörler!" gibi paylaşımlar yaptılar. Konuyla ilgili, İZSU Genel Müdürlüğü, "Bu durumun içme suyu şebekemiz ile ilgisi bulunmamaktadır. Görüntü gerçekten bir abonemize ait ise adres paylaşılması durumunda gerekli inceleme yapılacak olup, tesisatın durumuna göre abonemiz bilgilendirilebilecektir denildi.

İzmir'de çeşmelerden mavi su aktığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İZSU Genel Müdürlüğü, konuyla ilgili "Bu durumun içme suyu şebekemiz ile ilgisi bulunmamaktadır. Görüntü gerçekten bir abonemize ait ise adres paylaşılması durumunda gerekli inceleme yapılacak olup, tesisatın durumuna göre abonemiz bilgilendirilebilecektir" açıklamasında bulundu. Bazı kullanıcılar "İzmir belediyesi halka ücretsiz camsil veriyor nankörler!" gibi paylaşımlar yaptılar.

ÇEŞMEDEN MAVİ SU AKTI

İzmir'in Çiğli ilçesinde çekilen görüntülerde çeşmeden akan mavi renkli su büyük şaşkınlık yarattı. Konuyla ilgili olarak sosyal medyada kullanıcılar, "İzmir belediyesi halka ücretsiz camsil veriyor nankörler!" , "E ne var, ağız çalkalama suyunu bedava vermiş belediye" gibi yorumlarda bulundu.

İzmir'de musluklardan akan mavi su görenleri hayrete düşürdü

İZSU'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgiliİZSU Genel Müdürlüğü açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sayaç yeri düzenleme esasları gereği idaremizin sorumluluğu içme suyunu abonelerin parsel sınırına kadar getirmekle sınırlıdır. Abone branşman hattından binaiçi sayaçların bulunduğu kollektör yapısına ve ondan sonrasındaki hane içi iç tesisatına ait tüm sorumluluk aboneye aittir. İçmesuyu ile ilgili şebekemizde kalite ve insan sağlığına uygunluk bakımından periyodik incelemeler düzenli olarak yapılmaktadır.

"ŞEBEKEMİZ İLE İLGİSİ BULUNMAMAKTADIR"

Sosyal medyada abone musluğundan mavi su aktığı yönünde bir kısa video ve iddia döndürülmektedir. Bu durumun içme suyu şebekemiz ile ilgisi bulunmamaktadır. Görüntü gerçekten bir abonemize ait ise adres paylaşılması durumunda gerekli inceleme yapılacak olup,tesisatın durumuna göre abonemiz bilgilendirilebilecektir. Bölgede şebekeye işletmemiz eliyle yapılan müdahalelerin neticeleriyle ilgili olarak başka bir şikayet başvurusu bulunmamaktadır."

İzmir'de musluklardan akan mavi su görenleri hayrete düşürdü

Haberler.com / Emre İliksiz - Yaşam

İzsu Genel Müdürlüğü İnceleme İzmir Çiğli Yaşam Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (13)

Mustafa TekkaleMMM:

Suyun tazyikli gelmemesinden belli.. güneş enerjisi deposu gibi bir depodan geliyor kurgu var

45
4
yanıtYanıtla
Vatansever:

Arkadaş sizde hizmet beğenmiyorsunuz..herif bedava camsil suyu veriyor ne istiyorsunuz..ayıp ayıp

11
14
yanıtYanıtla
Goker Deveci:

Belediyeyi karalamak için kendince duzenek yapmiş uyanik

9
0
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Bende burada yaşıyorum, böyle bir şey olması mümkün değil ama şu bir gerçek suyumuz pis ve kireçli maalesef

8
0
yanıtYanıtla
Salih ÇAKIR:

Musluğun içine yerleştirilen şaka tableti.

6
1
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Seçim pislikleri erken başlamış

6
0
yanıtYanıtla
ömer çevik:

Mavi bayraklı İzmir'e yakışır mavi belediye başkanı mavi su verin oyları mavi mavi masmavi .

1
4
yanıtYanıtla
Export 86:

Sosyal medyaya asla güven olmaz begeni uğruna her hile var.. Öyle bir durum olsa bir aboneye gitmez o şebekenin olduğu bütün hanelere gider

5
0
yanıtYanıtla
Yasin Yasin:

Ağız Bakım Gargara Solüsyonu Mavi

0
4
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Araç cam suyu koymuşlardır:D

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title