Haberler

Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 3. bölüm canlı izle! Yargı dizisi 3. bölüm full HD canlı izle! Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı

Güncelleme:

Yargı dizisi bugün 3. bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümü canlı izlemek isteyen seyirciler "Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 1. bölüm canlı izle! Yargı dizisi 1. bölüm full HD canlı izle! Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı son bölüm izle! Yargı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı yeni bölüm fragmanı izle! " aratması yapıyor. Yargı canlı izle! sizlerle...

Yargı dizisi canlı izle! konusu internette en çok merak edilen konular arasında. Kanal D'de yeni başlayan ve kısa süre içerisinde sevilen yapımları arasına giren Yargı yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de ekranlara gelecek Yargı dizisini izlemek ve son bölümde neler olacağını merak eden vatandaşlar internette en çok "Yargı 1. bölüm canlı izle! Kanal D yeni dizisi Yargı bugün 3. bölümü ile ekranlara geliyor. Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 3. bölüm canlı izle! Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı canlı full HD izle! Yargı 3. bölüm izle! Yargı 3. bölüm seyret! Yargı yeni bölüm fragmanı izle! Yargı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?" gibi soru ve konuları aratılmakta. Yargı bölümü hakkındaki detaylar, fragman, izleme linki gibi merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

KANAL D YARGI CANLI İZLE!

YARGI 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

YARGI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Pars hem kardeşi Neva'nın intikamını almak hem de içten içe Ilgaz'ın hata yapmasını istediği için Çınar'ı tutuklu yargılatmaya kararlıdır. Ceylin ise, Çınar'ı savunduğunu ailesinden gizlemek zorundadır. Ilgaz ve Ceylin bir yandan gerçek katili bulmaya çalışırlarken, bir yandan da Çınar'ın tutuksuz yargılanması için çabalarlar. Ancak, Pars ve Zafer yüzünden ikisi de oldukça sıkışmış durumdadır.

Ilgaz, Ceylin'e yanında olduğunu ispatlamaya çalışıyor!

Çınar hakim karşısına çıkarken Ceylin hala çok kötüdür. Kardeşine bunu yapanların bulunması için canla başla mücadele etmektedir. Ilgaz ise Ceylin'in acısını anladığını ve birlik içinde olmaları gerektiğini söyler. Ceylin ilk başta karşı olsa da Ilgaz onu ikna edecektir. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

YARGI SON BÖLÜM İZLE! Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

YARGI 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE!

YARGI DİZİSİ KONUSU NE?

Yargı, Ay Yapım imzalı, çekimlerine Eylül ayında başlanan olan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaşacağı dizi, Ali Bilgin tarafından yönetilecektir. Dizi, bir cinayetin cumhuriyet savcısı ve avukatın yollarını kesiştirmesiyle birlikte yaşanan olayları ele alır.

Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 3. bölüm canlı izle! Yargı dizisi 3. bölüm full HD canlı izle! Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı

YARGI NE ZAMAN?

Yargı dizisi yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de Kanal D'de.

Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 3. bölüm canlı izle! Yargı dizisi 3. bölüm full HD canlı izle! Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz, buldukları son delille şoke oluyor!

Erguvan ailesi küçük kızlarının ölümüyle darmadağın olur. Annesinin, ablasının, babasının herkesin acısına göğüs germek, kendi acısını yaşamak ve kardeşinin katilini bulmak için kanının son damlasına kadar savaşmak görevi Ceylin'indir. Kız kardeşinin cansız bedenini gören Ceylin, hayatının en büyüksınavıyla karşı karşıyadır. Yüreğine düşen bu acıya kendini bırakmak, acıya boğulmak ya da savaşmak. Her iki yol da Ceylin için imkansızlıklarla doludur. Çünkü baş şüpheli olan Çınar'ı savunmak artık mümkün değildir. Savunmaması ise, delillerden uzak kalması anlamına gelmektedir. Ceylin hayatının en zor kararını vermek zorundadır.

Ilgaz, Çınar'ın bu cinayeti işlemediğine inanmaktadır; ama, kardeşinin bir noktada yalan söylediğine de emindir. Ortaya çıkan her delille listeye yeni bir şüpheli eklenir. Sorular giderek artmaktadır; Çınar, katil midir, değilse gerçek katil kimdir? Ilgaz da Ceylin de önlerine gelen her delille çok iyi tanıdıklarını düşündükleri kardeşlerinin, hiç de zannettikleri kişiler olmadığı gerçeğiyle yüzleşmeye başlar. Katili bulmak için yürüdükleri yolda inançları ve değerleri sınanmaya devam edecektir. Üstelik ikisini de çok büyük bir darbe beklemektedir.

Yargı canlı izle! Kanal D Yargı 3. bölüm canlı izle! Yargı dizisi 3. bölüm full HD canlı izle! Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı

YARGI 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D'nin büyük beğeni yaratan dizisi Yargı'nın 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yargı 4. bölüm fragmanının 3 Ekim Pazar günü yayınlanacak olan 3. bölüm sonunda yayınlanması bekleniyor.

YARGI OYUNCULARI KİMLER?

  • Pınar Deniz : Ceylin Erguvan
  • Kaan Urgancıoğlu : Ilgaz Kaya
  • Hüseyin Avni Danyal : Metin Kaya
  • Uğur Polat : Yekta Tilmen
  • Mehmet Yılmaz Ak : Pars
  • Zeyno Eracar : Gül Erguvan
  • Ali Seçkiner Alıcı : Zafer Erguvan
  • Başak Gümülcinelioğlu : Leyla
  • Uğur Aslan : Doğan
  • Pınar Çağla Gençtürk : Bahar
  • Onur Özaydın : Kemal
  • Ece Yüksel : İnci Erguvan
  • Özlem Çakar : Aylin
  • Arda Anarat : Çınar Kaya
  • Onur Durmaz : Engin Tilmen
  • Zeynep Atılgan : Filiz
  • Beren Nur Karadiş : Damla
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kanal D Yargı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title