Haberler

Alaattin Çakıcı, HEDEP'li vekile demediğini bırakmadı: Adi herif, çakal, aklını başına al

Güncelleme:

MHP lideri Devlet Bahçeli ile Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Kocaeli Milletvekilli Ömer Faruk Gergerlioğlu arasında yaşanan tartışmaya Alaattin Çakıcı da dahil oldu. Bahçeli'yi sert sözlerle eleştiren Gergerlioğlu için ağır sözler sarf eden Çakıcı, "Densiz herif aklını başına al sakın bir daha boyundan büyük laflar etme. Kudurmuş çakallar, yüreğiniz yetiyorsa Türkiye'nin her yerine gidip geliyorum adamsanız benim ile yüz yüze gelin. Konuşacak yüreğiniz var mı?" ifadelerine yer verdi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Kocaeli Milletvekilli Ömer Faruk Gergerlioğlu, MHP'li Devlet Bahçeli'nin Yargıtay ile Anayasa Mahkemesi arasında çıkan çatlak üzerinden siyasetçilere yüklenmesine tepki gösterdi.

"HADSİZLİĞİ VE ZULMÜ YENDİM"

Meclis Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alan Gergerlioğlu, Bahçeli'nin kendisine iftira atığını belirterek "Bu hakaret ve iftiraları misliyle Bahçeli'ye iade ediyorum. Halkın vekiline hakaret halka hakarettir. Bahçeli talimatlarını Mustafa Şentop'a dinleterek vekilliğimi düşürüp adalet nöbetimde beni Meclisten çıkarsa da AYM'nin 15-0 oy birliği kararıyla Meclise döndüm, hadsizliği ve zulmü yendim; halkımızla beraber yendik. Hukuka çarpacaksın Bahçeli! Hazmedeceksin Bahçeli! Haddini bileceksin Bahçeli" şeklinde konuştu.

Alaattin Çakıcı, HEDEP'li vekile demediğini bırakmadı: Adi herif, çakal, aklını başına alHalkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Kocaeli Milletvekilli Ömer Faruk Gergerlioğlu

ÇAKICI ÜZERİNDEN ELEŞTİRİ

Açıklamasının devamında Bahçeli'yi Alaattin Çakıcı üzerinden eleştiren Gergerlioğlu, "Anayasa'yı ve Anayasa Mahkemesini tanıyıp yerine oturacaksın Bahçeli! Soyadımı bile doğru telaffuz edemeyen Bahçeli, Türkçe öğren de gel! Sen önce Sinan Ateş'in katilinin niye Olcay Kılavuz'un evinde çıktığını, mafya lideri Alaattin Çakıcı'yla niye hep pozlarının çıktığını açıkla" şeklinde konuştu.

Alaattin Çakıcı, HEDEP'li vekile demediğini bırakmadı: Adi herif, çakal, aklını başına al

"YÜREĞİNİZ YETİYORSA BENİMLE YÜZ YÜZE GELİN"

Bu sözlerin yankıları sürerken konuyla ilgili dikkat çeken bir çıkış da Alaatin Çakıcı'dan geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Çakıcı, "Kandil uzantısı Osman Ömer Faruk Gergerlioğlu lafını bilmeyen densiz benim de ismimi katarak 'mafya ile niye resim çektirdin?' demiş. Sokakta herkes herkesle fotoğraf çektiriyor. Bu suç değildir. Densiz herif aklını başına al, sakın bir daha boyundan büyük laflar etme. Yüreği olmayan Kandil'in Meclisteki kudurmuş çakalları; yüreğiniz yetiyorsa Türkiye'nin her yerine gidip geliyorum adamsanız benim ile yüzsüze gelin. Konuşacak yüreğiniz var mı?" ifadelerine yer verdi.

İşte Çakıcı'nın o paylaşımı;

Alaattin Çakıcı, HEDEP'li vekile demediğini bırakmadı: Adi herif, çakal, aklını başına al

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ömer Faruk Gergerlioğlu Alaattin Çakıcı Devlet Bahçeli Demokrasi Türkiye Kocaeli Sözler Çakal Ömer MHP Politika Güncel Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title