Haberler

Malazgirtli Engelli bireylere tekerlekli sandalye desteği

Güncelleme:

Malazgirt Belediyesi Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın'ın Tekerlekli sandalyeleri teslim almaları Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer'in konuşması Hidrosefali hastası Berfin Ertop'a tekerlekli sandalye verilmesi detayı Hidrosefali hastası...

Malazgirt Belediyesi

Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın'ın Tekerlekli sandalyeleri teslim almaları

Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer'in konuşması

Hidrosefali hastası Berfin Ertop'a tekerlekli sandalye verilmesi detayı

Hidrosefali hastası Berfin Ertop'un evinden detaylar

Berfin Ertop'un Babası İhsan Ertop'un konuşmasından detay

14 yaşındaki fiziksel engelli Tolga Bozkurt'un evine tekerlekli sandalye götürülme detayı

14 yaşındaki fiziksel engelli Tolga Bozkurt'un evinden detaylar

TÜMBULSEVDER Dernek Başkanı Salahattin Turan'ın konuşma detayı

Malazgirtli Engelli bireylere tekerlekli sandalye desteği

MUŞ(AA)- Bursa'da faaliyet yürüten Türkiye Bulanıklılar, Eğitim, Kültür, Sevgi, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TÜMBULSEVDER ) tarafından Muş'un Malazgirt ilçesine dağıtılmak üzere gönderilen tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Kısa adı TÜMBULSEVDER olan Türkiye bulanıklar eğitim kültür dayanışma ve yardımlaşma derneği uyguladığı projelerle sosyal ve kültürel dernekçilik de Öncü dernek olmaya devam ediyor Bulanık ilçesinde ve Muş merkezde toplam 257 adet engelli aracı dağıtan TÜMBULSEVDER son olarak Malazgirt ilçesinde de engelli vatandaşın yüzlerinin gülmesine vesile oldu.

Engelli sandalye dağıtım törenine Malazgirt kaymakamı ve Malazgirt belediye başkanı da hazır bulundu

Teslim alma törenine katılan Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın TÜMBULSEVDER Derneği Başkanı Selahattin Turan'a gönderdikleri tekerlekli sandalyeler için teşekkür ettiler.

Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer," TÜMBULSEVDER Derneği Başkanı Selahattin beyefendinin gönderdiği engelli bireyler tekerlekli sandalyeleri belediye başkanımız ile birlikte teslim aldık. İlçemizdeki engelliler için gayet güzel bir çalışma oldu. Katkıda bulunanlara Malazgirtli engelli kardeşlerimiz adına çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Dernek Başkanı Selahattin Turan ve dernek üyelerinin Malazgirt Belediye Başkanlığı organizasyonda dağılmak üzere gönderilen tekerlekli sandalyeler belediye çalışanları ve gönüllü üyeler tarafından ihtiyaç sahibi 4 yaşındaki Hidrosefali hastası 4 buçuk yaşındaki Berfin Ertop ile bedensel engelli 14 yaşındaki Tolga Bozkurt teslim edildi.

4 buçuk yaşındaki Hidrosefali hastası kızı Berfin Ertop'un tekerlekli sandalyeye kavuşmasının mutluluğunu yaşayan Baba İhsan Ertop, "kızım 4 buçuk yaşında Hidrosefali hastasıdır. Bugüne kadar iki defa ameliyat oldu. Doktorların dediği gibi tedavisi olamayan bir hastalıktır. Hayat devam ediyor. Böyle bakmaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye Bulanıklılar Derneği Başkanı Selahattin Turan beyin gönderdiği tekerlekli sandalye getirdiler. Kendisine engelli vatandaşlarımız kardeşlerimiz adına çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Engellilere Dokunarak Kışı Bahar Havasına Çeviriyoruz

TÜMBULSEVDER gönüllü hizmet erleriyle birlikte dağıtım gerçekleşmiş oldu dağıtım ile ilgili konuşma yapan TÜMBULSEVDER Genel başkanı Selahattin Turan amaçlarının gönül köprüleri kurmak olduğunu sevgi tohumu ekmek olduğunu belirterek sosyal projelerle sosyal farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz dedi.

Başkan Turan," TÜMBULSEVDER olarak sosyal ve kültürel projelerde öncü dernek olamaya devam ediyoruz. Sosyal sorumluluk gereği kış şartlarının sert geçtiği memleketimizde bu kışın sert havasını bahar havasına çevirmek adına engelli kardeşlerimiz ile birlikte gönül köprülerini kuruyor, sevgi tohumlarını ekmeye devam ediyoruz. Bursa'da istişare meclisimiz ve işadamlarımız ile birlikte başlatmış olduğumuz engellileri sevindirmek adına dağıttığımız engelli araçlarımızın sayısı Bulanık ilçemizde 257 rakamına ulaştı. Buğun yiğitler diyarı Anadolu'lun kapısı Malazgirt ilçemizde engelli kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Bugünkü dağıtımlarımızda desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Altın ve Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer'e çok teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Malazgirt Türkiye Bursa Muş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title