Haberler

Tamer Karadağlı'nın "Rezalet, utanç kaynağı" diyerek şikayet ettiği bina bakanlığın çıktı

Güncelleme:

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin bakımsız halini görünce "Belediye görmüyor mu? Rezalet" diyerek sitem etti. Karadağlı'nın şikayet ettiği bina, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait çıktı.

Çocuklar Duymasın dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki bakımsızlığından şikayet etti. Karadağlı'nın belediyeye tepki gösterdiği bina bakanlığa ait olduğu ortaya çıktı.

Binanın bakımsızlığından dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren oyuncu, "Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?" dedi. Onedio'da yer alan habere göre, Karadağlı'nın eleştirdiği Haşim İşcan Kültür Merkezi, 2003 yılında mülkiyeti Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan araziye yapılmıştı. Bina, 2006 yılında Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü'ne devredilerek aynı yılın Aralık ayında Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından ortaklaşa kullanılmak üzere açılmıştı.

Tamer Karadağlı'nın 'Rezalet, utanç kaynağı' diyerek şikayet ettiği bina bakanlığın çıktı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera Ve Balesi Devlet Tiyatroları Tamer Karadağlı Haşim İşcan Antalya Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (58)

Ayşegül Öztabak:

bina devletin olabiler tüm sanatcılar kullanıyor tüm halk kullanıyor dolayısıyla bakımını o yerin belediyesi yapmalıydı. çok sanat severler ya. Altın portakalı da altın kelebeğide eksik etmiyorlar. binayı da altın gibi yapsalar ne var

121
402
yanıtYanıtla
kemal kemal:

bakanlık sorumluymuş doğru okumayı daha bilmiyorsunuz.Belediye kafasına göre birşey yapamaz . Mesela Adalet sarayının boyası eskimiş dur boyayayım veya Devlet Hastanesinin kapısı bozulmuş dur yapayım diyebilir mi. Aklın alıyor mu?. Siz oy kullanmayın lütfen rica ediyorum.

yanıt440
yanıt35
Erhan Hacifazlioglu:

Bakanlığa ait binanın sorumluluğu belediyeye yıkılamaz. Çamur atmaya çalışırken kendi üstüne bulaştırmış Tamer Bey. Yapılan yanlışı belediye kapatmak zorunda değil. Sizin de kustuğunuz bu kin bir gün üstünüze bulaşır. "Onlar yapmadı berikiler yapsın." "O çaldı bu çalınca mı suç oldu?" gibi savunmalardan kurtulduğumuz gün ülkece rahat edicez.

yanıt288
yanıt17
emre ARVAS:

ayşegül abla ben senin evini neden boyayım mesela

yanıt155
yanıt12
Ayşegül Öztabak:

kemal kemal saydığın yerler sanat yerleri değil kamu alanı

yanıt15
yanıt117
bekir yapici:

artik yandasliginda mokunu cikardiniz ülkeyi kurumlari sahiplendiniz yetmedi simdi sira milletin tercihine düsüncesine ipotek koymayami geldi bu ülkede ak parti disinda bir yasam yokmu bogdunuz artik birakinda millet bi nefes alsin yüzü gülsün emekli 30 sene önceki mutlu günlerini ariyor gecmisin tv kanallarini flimleri emekli maasinla alinan pastirmayi baklavayi ailesinle piknik yapmayi mangali özlüyor yandas takimi siz yasantimizdan 20 yil caldiniz hesabi öteki tarafta ödeyeceksiniz.

yanıt92
yanıt7
Onur Yener:

Binayı bakanlık kiralamış, bakım ve onarım belediyeye ait, milleti yanıltmayın...

yanıt26
yanıt88
Nuri Aga:

He he

yanıt29
yanıt5
Eroğlu:

Mülkiyet belediyenin, 2006 yılındaki protokolle kültür bakanlığına kiralanmış, bakım işleri protokolün 4,6. maddesine göre belediyeye ait olduğu belgelerle ortadadır. Yani sorumlu belediye, sorumluluğunu algıyla, yalanla reddeden Böcek!

yanıt20
yanıt59
Mehmet Alper Hakan:

sen ne içtin ya. binayı belediye yapmalıydı demek nasıl bir sarhoşluğun saçmalaması

yanıt13
yanıt2
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title