Haberler

Seçim sonrası ülkeyi terk edeceğini söyleyen Ahsen Eroğlu sessizliğini bozdu: Kendimi geliştirmek için gidiyorum

Güncelleme:

Seçim sonucunun ardından "Bana gitme vakti göründü" diyerek yaptığı paylaşımdan dolayı tepki çeken oyuncu Ahsen Eroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaparak "Ben ülkemi terk etmiyorum. Burası benim evim, Kendimi geliştirmek istiyorum. Yani mutsuz olduğum için değil, gelişmek ilerlemek için gitmek istiyorum. Devamını yazmayınca eksik kalmış haklısınız aslında" dedi.

Bir dönem Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve şimdilerde Netflix'te yayınlanacak olan Merve Kült filminde başrol oynayan Ahsen Eroğlu, seçimin ardından yaptığı paylaşımda "Maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum. Bana gitme vakti göründü" diyerek ülkeden gitmek istediğini söyledi. Paylaşımından dolayı tepki çeken genç oyuncu, yanlış anlaşıldığını belirterek sözlerine açıklık getirdi.

"ÜLKEMİ TERK ETMİYORUM, KENDİMİ GELİŞTİRMEYE GİDİYORUM"

Ülkeyi terk edeceği iddiasından dolayı tepki mesajları aldığını söyleyen Ahsen Eroğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Biraz sakin olabilir miyiz? Arkadaşlar elimden geldiğince kafaları netleştirmek istiyorum. Sonuna kadar okursanız çok sevinirim şimdi… Sabahtan beri bana gelen mesajları atılan başlıklara bakıyorum… 'Ülkeyi terk ediyor' diye yazıyor arkadaşlar… Ben ülkemi terk etmiyorum. Burası benim evim, çalışmakta olduğum bir iş arkadaşlarım ailem sevdiklerim var dönmek üzere giderim… Mesleğini çok seven biri olarak uzun zamandır oyunculuğuma ne ekleyebilirim, çizimlerimi nasıl geliştirebilirim diye düşünüyorum… Kendimi geliştirmek istiyorum… Bana katkı sağlayacak şeylere odaklanmak istiyorum."

Seçim sonrası ülkeyi terk edeceğini söyleyen Ahsen Eroğlu sessizliğini bozdu: Kendimi geliştirmek için gidiyorum

"ÜLKEME GERİ DÖNECEĞİM"

"Tekrar üniversiteye gitmek istiyorum mesela, dil öğrenmek istiyorum… Yani mutsuz olduğum için değil, gelişmek ilerlemek için gitmek istiyorum. Devamını yazmayınca eksik kalmış haklısınız aslında… Bunlar sıklıkla röportajlarımda söylediğim şeyler… Yeni değil yani… Zaten bu niyetlerle gidecek ve sonrasında dönecektim. Ama dün yazdığımda zamanlaması itibariyle çok yanlış yerlere savruldu."

"SANDIK GÖREVİMDE HAKSIZLIKLAR İÇİN TARAF OLMADAN MÜCADELE ETTİM"

"Son zamanlarda yaşadığımız ayrışmaya sandık başında çok yakından tanık olunca çok üzülüp bahsettiğim uzaklaşmanın şimdi daha iyi gelebileceğini düşündüm. Sandık görevini ülke sevgisi ile üstlenenlerden biriydim ben de… Orada yaşanan haksızlıklar için taraf olmadan mücadele verdim. Belki kabul ederler diye ikramlarımla gittim. Beraber çalışıyoruz, beraber yiyelim içelim istedim. Hiç tanımadığım insanlarla birlikte, farklı dileklerle aynı istekte çalışmak güzel bir deneyim…"

Seçim sonrası ülkeyi terk edeceğini söyleyen Ahsen Eroğlu sessizliğini bozdu: Kendimi geliştirmek için gidiyorum

"MESAJ KUTUM KÜFÜR DOLU"

"Kısa sürede ne çok kötü şey yaşadık… Elimizden geldiğince hepsine koşmadık mı? Hepsinde aynı niyetle çalışmadık mı? Kimse kimsenin kalbi için niyet okumasın lütfen… Mesaj kutum küfür kıyamet dolu… Öyle şeyler söylenmiş ki, bazılarını okurken inanın kanım dondu… Herkes istediğini düşünmekte özgür tabii ama biraz tartıp öyle karşı tarafa iletsek daha iyi değil mi? Neyin kimde nasıl yara açacağını nereden bilebiliriz? Ama yok yine de böyle düşünüyorum… Sen de bu şekilde duyacaksın derseniz bana da kötü sözün kimseye faydasının olmadığını hatırlatmak kalıyor. Söyleyeceklerim bu kadar, okuduğunuz için teşekkürler… Sevgilerimle…"

Seçim sonrası ülkeyi terk edeceğini söyleyen Ahsen Eroğlu sessizliğini bozdu: Kendimi geliştirmek için gidiyorum

Seçim sonrası ülkeyi terk edeceğini söyleyen Ahsen Eroğlu sessizliğini bozdu: Kendimi geliştirmek için gidiyorum

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ahsen Eroğlu Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Abdullah Ağaç.:

Yok neden terketmiyorsun vatandaşlıktanda çıkabilirsin. yani seni umursayacağımızı sanıyorsun hadi git ve gelme lüfen :P

102
12
yanıtYanıtla
HASAN ÖZDEMİR:

Bu ülkeyi, bu milleti beğenmeyip terk edecekler için işte kapı orada! gidene bay bay, geri dönmez ise daha çok seviniriz. :(

107
3
yanıtYanıtla
RahimCalis:

Herkes biliyor Türkiye den başka müslümanlara vatan yoktur yoksa atalarımız İngilizlerin emrinde yaşamayı göze alırlardı ama vatandan gerisi mühim değildir. Yurtdışına gidip eğitim alırsın ama vatana dönmek hizmet etmek icab eder yoksa atalarımızın kemikleri sızlar

81
4
yanıtYanıtla
Fatih :

2 gün düşünmüş anca buna kıvırırım demiş.

58
4
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

ÇEVİR KAZI YANMASIN

54
2
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Kimse ülkesinin kötülüğünü istemez. Ama biz insanlar da bir kez bu hayata geliyoruz. Ve bu hayatı güzel ve kaliteli yaşamak neden hakkımız olmasın. Bir kesim insanlar zenginlik içinde yaşarken, sizin imkanınız olsa daha refah ve daha güzel yaşacağınız bir yere neden gitmeyesiniz...

4
32
yanıtYanıtla
VAHİM:

gitme burdan sen olmadan b......:D

22
4
yanıtYanıtla
INTERIOR DESIGN:

BİR DAHA DÖNMEMECESİNE

19
4
yanıtYanıtla
girilmez:

bence de kendini geliştir bu kafa ile zor ama

18
3
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Keşke önce beyni gelişseymiş.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title