Haberler

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur sahneleri bıraktı

Güncelleme:

Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un şarkıcılık yapan 34 yaşındaki kızlar Tuğçe Tayfur, sahneleri bıraktı. Bu sektörde yıllarca yaşadıkları zorluklardan bahseden Tayfur, yeni bir yolculuğa başlayacağını duyurdu.

"BÜYÜK KAZIKLAR YEDİM, HAKSIZLIĞA UĞRADIM"

Instagram hesabından bir paylaşım yaparak Tuğçe Tayfur, "Sevgili dinleyicilerim, 18 yaşından beri bu işi profesyonel olarak yapıyorum biliyorsunuz ki. Çok anılar biriktirdim. Çok şey öğrendim. Yeri geldi eğlendim güldüm yeri geldi ağladım yeri geldi büyük kazıklar yedim yeri geldi haksızlığa uğradım, magazin dediğimiz şey belki de bu tarz işlerin en büyük bedellerinden biri... Ama bu süreçte istediğim her şeyi başardım. En büyük gururum babamın şarkılarını sizlerle birlikte hep bir ağızdan söyledim. Ama ben artık sahne almak istemiyorum" dedi.

"BAŞKA BİR YOLCULUKTA KARŞILAŞIRIZ"

Bu kararı bir süre önce aldığını söyleyen Tayfur, sözlerine şöyle devam etti: "Bu işin bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı. Birkaç zamandır sözünü verdiğim sahneleri bitirmeyi bekliyordum bu açıklama için. Bundan sonra neler yaparım benim için de sürpriz olacak. Bu zamana kadar benimle birlikte şarkıları göz göze kalp kalbe söyleyen tüm dinleyicilerime sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum ve anlayışınızı bekliyorum. Başka bir yolculukta karşılaşırız elbet... Not: kararımı dostlarımla tabii ki paylaştım ama annemle istişare etmek yetti bana açıkçası."

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur sahneleri bıraktı

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur sahneleri bıraktı

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur sahneleri bıraktı

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur sahneleri bıraktı

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur sahneleri bıraktı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ferdi Tayfur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (8)

Ercan Ercan:

en azından kızcağız aile mesleği sanatçılıkta yürümeye çalışmış elinden geldiğince. orasını burasını açarak gündeme gelmemiş.

22
6
yanıtYanıtla
Cevap :

Sahnelerde olduğunu bile bilmiyordum bırakması pekte şaşırtmadı. :))

16
3
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

anne babasının gölgesinde kalmış

yanıt4
yanıt4
Mst Topcu:

Name yok, ezgi yok, ses yoktu. Ferdi Tayfur 'un kızı olunca insan birşeyler bekliyor haliyle!!!

8
4
yanıtYanıtla
özen66:

emin olun ılk kez duyuyorum

8
2
yanıtYanıtla
KARA MURAT :

AYNI ANNESİ AYYYNI

5
2
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Her şeyi bitirdik bir yalan gibi , Biz bu şarkıcılığı yarına götüremedik.

5
2
yanıtYanıtla
mustafa kuyu:

Bugüne kadar tanınmadığına göre,demek ki sesi pek iyi değilmiş.Meşhur olamamış hatır için sahne almış!Ve ..Burada tıkanmış!

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title