Haberler

Didem Soydan'dan "Külodunu da çıkar tam olsun" diyen takipçisine yanıt: Bakarız tatlım, takipte kal

Güncelleme:

Paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Didem Soydan, sosyal medya hesabından bir çekim esnasında eteğini kaldırarak poz verdiği anları paylaştı. Bir takipçisinin "Külodunu da çıkar tam olsun" yorumuna sessiz kalamayan Soydan, "Bakarız tatlım be keyif kahyası bizim. Sen takipte kal" yanıtını verdi.

Fiziği ve güzelliğiyle her daim adından söz ettiren başarılı model Didem Soydan, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim bu sefer de paylaşımına yorum yapan bir takipçisine verdiği cevapla adından söz ettirdi.

"KÜLODUNU ÇIKAR DA TAM OLSUN"

Instagram'da 743 bin takipçisi bulunan Soydan, önceki gün elbisesinin eteğini kaldırarak poz verdiği anları paylaştı. Soydan'ın paylaşımına sessiz kalamayan bir takipçisi de "Bence bu saatten sonra külodu da çıkar tam olsun" yorumunu yaptı. Takipçisine sessiz kalamayan Soydan ise "Bakarız tatlım be keyif kahyası bizim. Sen takipte kal, başka dert vermesin" yanıtını verdi.

Didem Soydan'dan 'Külodunu da çıkar tam olsun' diyen takipçisine yanıt: Bakarız tatlım, takipte kal

Didem Soydan'dan 'Külodunu da çıkar tam olsun' diyen takipçisine yanıt: Bakarız tatlım, takipte kal

Didem Soydan'dan 'Külodunu da çıkar tam olsun' diyen takipçisine yanıt: Bakarız tatlım, takipte kal

Didem Soydan'dan 'Külodunu da çıkar tam olsun' diyen takipçisine yanıt: Bakarız tatlım, takipte kal

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Didem Soydan Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Ercan Ercan:

10 sene sonra kimse yüzüne bakmaz o zaman yaşamını nasıl idame ettireceksin?

153
33
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Sponsorlariyla..

yanıt13
yanıt4
Bozkurt:

Çıkarır sanki ne olmuş ayıpmı kim karışabilir

36
30
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title