Haberler

    Justin Bieber'a Bir Ev Asla Yetmiyor!

    Justin Bieber, sürekli peşinde olan paparazziler ve güvenlikleri nedeniyle pek de komşuluğa uygun özellikler taşımıyor. Bieber’ın sinir bozucu hayranları, şarkıcının mülkiyetini sürekli ihlal ediyor. Hatta 2014 yılında Justin Bieber, Calabasas’taki komşusunun evine yumurta atılarak hasar görmesinden sonra açtığı davayı çözmek için 80.000 dolardan fazla tazminat ödemiş. Bieber bu olaydan birkaç ay sonra 6 yatak odalı 856 metrekarelik arazisini 7,2 milyon dolar karşılığında Khloé Kardashian’ a satmıştı.

    Justin Bieber, sürekli peşinde olan paparazziler ve güvenlikleri nedeniyle pek de komşuluğa uygun özellikler taşımıyor. Bieber'ın sinir bozucu hayranları, şarkıcının mülkiyetini sürekli ihlal ediyor. Hatta 2014 yılında Justin Bieber, Calabasas'taki komşusunun evine yumurta atılarak hasar görmesinden sonra açtığı davayı çözmek için 80.000 dolardan fazla tazminat ödemiş. Bieber bu olaydan birkaç ay sonra 6 yatak odalı 856 metrekarelik arazisini 7,2 milyon dolar karşılığında Khloé Kardashian' a satmıştı.

    Bieber'in Kiralık Ev Geçmişi

    Justin Bieber şimdilerde Beverly Hills'de yüksek standartlara sahip seçkin bir ev bulmak için uğraşıyor. İstediği evi buluncaya kadar kafasını dinlemek için yarı kalıcı bir yer için aylık 100.000 dolar harcamaya razı olan Bieber, Beverly Hills Hotel'de kalıyor.

    Ağustos 2014 Kaliforniya'da Lake Hollywood Evi

    Calabasas'taki evini Mart 2014'te Kardashian'a satan şarkıcı birkaç ay sonra aylık 29.500 dolara  parti evi formunda bir yer bulmuştu. Bieber'ın Lake Hollywood evinde özel bir gece kulübü, sinema salonu, üç adet bar, asansörler ve Hollywood işaretinin mavi cam kiremide yapılan parlayan bir kopyası yer alıyor. 10 yatak odası, 18 banyosu bulunan ev 2011 yılında bir müteahhit tarafından yapılmış. Bu evin sadece Bieber tarafından verilen cömert partiler için kullanıldığı ve Bieber'ın evin yakınlarında bir yerde ikamet ettiği söyleniyor.

    Aralık 2014 Kaliforniya'da Salad Spinner Evi

    Sadece birkaç ay sonra şarkıcı Salata Spinner olarak adlandırılan tamamen camlarla kaplı bir evi gözüne kestirmiş. Camla kaplı yapısından dolayı bu ad verilen ev 10,5 milyon ederinde ve 6 yatak odasına, 6 banyoya sahip. Şarkıcı bu eve yaklaşık olarak aylık 60.000 dolar ödemişti. 700 metrekare olan ev, dairesel duvar camlarına sahip ve  neredeyse tamamen şeffaf olarak ünlü mimar Ed Niles tarafından tasarlanmış. Evin büyük eğlencelik alanlarına ve hem şehir hem de okyanus manzarasına rağmen, Bieber kiralık evinde sadece iki ay yaşamıştı. Evin şeffaf yapısı Bieber'ın hayranları tarafından sürekli rahatsız edilmesine sebep olmuştu.

    Şubat 2015 Kaliforniya'da Daha Mütevazi Bir Ev

    Bieber, 60.000 dolarlık cam evinden sonra daha mütevazi koşullara sahip fiyat açısından daha uygun 35.000 dolar aylık bir ev kiralamıştı. 557 metrekare alana sahip olan yeni evinde  ise 5 yatak odası, dört şöminesi, bir ev sineması ve huzur kaynağı bir çeşme ile tamamlanmış bir havuz yer alıyordu.

    Mayıs 2016 Kaliforniya'da Toluca Lake Evi

    Bieber'ın sonraki kiralık evi Toluca Gölü kıyısındaki on odalı, 16 banyolu bir mülk oldu ve şarkıcı bu mülk için ayda 80.000 dolar ödemişti. 1207 metrekarelik kiralık evde konuk evi, film odası ve Bieber'in ve arkadaşlarının evin çatısından atladıkları bir havuz yer alıyordu.

    Ekim 2016 Londra'da Bir İngiliz Mülkü

    Son olarak Bieber Londra'nın kuzey batısında 2500 metrekarelik bir ev kiralamış. Bieber bu ev için aylık 133.000 dolar ödüyor. Evin 15 yatak odası, 13 adet banyosu, iki mutfağı ve beş araba garajı bulunuyor. 1910 yılında inşa edilen mülk 2,5 dönümlük bir araziye konumlanıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortları, bir tiyatrosu ve bir adet de şarap mahzeni yer alıyor.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Emlak

    Khloe Kardashian Justin Bieber Kaliforniya Hollywood Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title