Haberler

Doktoru darbeden uzman çavuş, taburcu edilirken sağlıkçılar tarafından alkışla protesto edildi

Güncelleme:

Muğla'da 14 Mart Tıp Bayramı'nda bir doktoru darbeden ve daha sonra aynı hastanede ameliyat edilen uzman çavuş, taburcu edilirken sağlık görevlileri tarafından alkışlarla protesto edildi. Gözaltına alınan uzman çavuş, daha sonra rahatsızlanarak tekrar hastaneye kaldırıldı.

Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş A.A., 14 Mart günü saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.A., burada yapılan müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. A.A., kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer ile tartıştı. A.A., iddiaya göre, tartışma sırasında Tarımer'i darbetti. Doktorun vücudunda kızarıklık oluştu, gözlüğü kırıldı. Güvenlik görevlileri ise olaya müdahale etti. Apandisit teşhisi koyulan A.A., ameliyat edildi.

Doktoru darbeden uzman çavuş, taburcu edilirken sağlıkçılar tarafından alkışla protesto edildi

SİNİRLENİP BOĞAZINI SIKTI

Darp raporu alan ve A.A.'dan şikayetçi olan Dr. Tahir Tarımer, polisteki ifadesinde olay anını anlatırken, "Hasta, apandisit şüphesi ile Yatağan Devlet Hastanesi'nden sevk edildi. Ultrason çektirmek istediğini söyledi. Kendisine kan tahlili ve diğer tetkiklerin yapılmadan mümkün olmadığını anlattım. Evrakını alarak acil servisten ayrılmak istedi. Arkasından giderek çıkış yapmasına izin vermedim. Sinirlenerek beni itip, boğazımı sıktı" dedi.

Doktoru darbeden uzman çavuş, taburcu edilirken sağlıkçılar tarafından alkışla protesto edildi

ALKIŞLA PROTESTO EDİLDİ

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki apandisit ameliyatının ardından genel cerrahi servisinden taburcu edilen uzman çavuş A.A., sağlık çalışanlarının 'Sen şiddet, darp, hakaret ettin. Biz seni tedavi ettik, taburcu ediyoruz' sloganları arasında alkışla protesto edildi. Ekip aracına bindirilen A.A., ifadesi için Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi'ne götürüldü.

YENİDEN RAHATSIZLANIP HASTANEYE KALDIRILDI

Gözaltına alınan uzman çavuş A.A., polis merkezinde yeniden rahatsızlandı. İfadesi alınamayan A.A., apandisit operasyonu olduğu bölgede şiddetli ağrı şikayetiyle polis ekiplerince Menteşe İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Şüphelinin hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Doktoru darbeden uzman çavuş, taburcu edilirken sağlıkçılar tarafından alkışla protesto edildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tıp Bayramı Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500

Yorumlar (46)

Kenan Tetik:

Çok şımartıldı sağlıkçılar hizmet kalmadı asker candır

146
138
yanıtYanıtla
Bulent :

Kişiyi bu şekilde ifşa etmek,onu rencide etmek doğru değil.suç işliyorlar. para içinde yüzen doktorları geçtim de bu hemşire hasta bakıcılara ne oluyor.

144
124
yanıtYanıtla
Şükrü Gülmez:

Onlarinkide yalakaliktan başka birşey değil.parayi doktor alıyor diğerleri yalaka

yanıt45
yanıt18
Mustafa Kara:

Türk ordusunun sayın mensubu senin ağrın varsa hastahane yi yık bu vatan sana minnetar . HATTA ARADA ÇIK DEVLET HASTAHANESİ Nİ BABA EVİ SANANLARA ARADA GİRİŞ Kİ VATAN MİLLET MALI NEDİR BİLSİNLER MİLLET NEDİR ÖGRENSİNLER . MİLLETİMİN BEKÇİSİ ELİNE SAGLIK

69
150
yanıtYanıtla
OKUR:

doktorların çoğunluğuna bir sual sordunmu seni adam yerine koyup cevap bile vermiyorlar oysa derdi olmasa sana gelip derman aramaz o insan,,ayrıca hiçbir doktoru silah zoru ile doktor yapmıyorlar hepsi isteyerek ve para karşılığı yapıyor bu işi

123
58
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Her doktora darp olayında doktor haklı, hasta haksız sanılmasın. Acil de öyle bir doktorlar oluyor ki soru sorduğunda insan yerine koyup cevap bile vermiyorlar azarlayıp sıradaki gelsin diyorlar.

127
31
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Buradan hekimlere ve sağlıkçılara aşağılayıcı hakaret edenler bakın en iyisi siz doktora gitmeyin, üfürükçülere gidin bol bol üfletin bir seyciginiz kalmaz;)))

63
67
yanıtYanıtla
Süleyman Güngörmez:

şu an doktorların verdiği hizmetten memnun olan var mı?

73
55
yanıtYanıtla
nç senhkfulıç Akay:

sıradan vatandaşa devletin hastanesinde köle muamelesi yaptıkları yetmedi şimdide jandarmayı ifşa edip kendilerince masumu oynuyorlar peki vatandaşı bunlara karşı koruyacak yasa varmı

72
29
yanıtYanıtla
Necdet:

Merak etmeyin yakında devlette çalışan Türkçe bilen doktor kalmaz. Özelde parasını verir güleryüzle muayene olursunuz.

57
42
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title