Haberler

Kocaeli'de fabrikada rehin alınan işçiler doğum günü kutlaması yaptı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde uluslararası bir şirkete ait fabrikada işçiler 2 kişi tarafından rehin alındı. Rehin alınan kişilerden birinin doğum günü olması sebebiyle daha önceden hazırlık yapan iş arkadaşları, saldırganlardan doğum günü kutlamak için izin istedi. Saldırganların izin vermesi üzerine fabrika çalışanının doğum günü kutlaması yapıldı.

Kocaeli'de bir şirkete ait fabrikanın ana binasını basan 2 kişi, içeridekileri rehin aldı. Olay yerine Özel Harekat polisleri sevk edildi. Rehin alınan kişilerden birinin doğum günü olması sebebiyle daha önceden hazırlık yapan iş arkadaşları, saldırganlardan doğum günü kutlamak için izin istedi. Saldırganların izin vermesi üzerine doğum günü kutlaması yapıldı. O anlar ise kameraya saniye saniye yansıdı.

Kocaeli'nin Gebze'de ilçesinde temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren uluslararası bir firma fabrikasında 7 kişinin silah ve üzerinde bomba düzeneğini andıran düzeneklerle 2 kişi tarafından rehin alındığı olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Kocaeli'de fabrikadaki rehine krizi gölgesinde işçiler doğum günü kutladı

REHİNE KRİZİNDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Rehin alınan kişilerden birinin doğum günü olması sebebiyle daha önceden hazırlık yapan iş arkadaşları, saldırganlardan doğum günü kutlamak için izin istedi. Saldırganların izin vermesi üzerine fabrika çalışanlarından birinin doğum günü kutlaması yapıldı. Daha önceden alınan pastaya koyulan mumlar üflenirken, arkadaşları doğum günü olan personeli kutladı. Videoda rehinelerin sağlık durumlarının da iyi olduğu görüldü.

Kocaeli'de fabrikadaki rehine krizi gölgesinde işçiler doğum günü kutladı

"İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARINA TEPKİ" İDDİASI

Öte yandan fabrika önüne Özel Harekat polisleri yönlendirildi. Fabrikanın bulunduğu cadde araç ve yaya geçişine kapatıldı. Şüphelinin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla fabrikadakileri rehin aldığı iddia edildi.

Kocaeli'de fabrikadaki rehine krizi gölgesinde işçiler doğum günü kutladı

"ÜZERİMDE BOMBA VAR"

Üzerinde bomba olduğunu öne süren şüphelinin, "Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdiği görülürken fabrikaya çitlerden atlayarak girdiği öne sürüldü.

Elinde tabanca bulunan şüphelinin "Kapılarak açılacak. Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdiği görülüyor. Şahsı ikna çalışmaları sürerken, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da bölgeye geldi.

Kocaeli'de fabrikadaki rehine krizi gölgesinde işçiler doğum günü kutladı

"'İYİYİZ, REHİN ALINDIK' DEDİ, TELEFONU KAPATTI"

Eşinin de rehin alınan işçiler arasında bulunduğunu söyleyen İsmet Zihni, "Saat 14.30 gibi haber aldım. İzmit'ten geldim. O saatten beri bekliyoruz. Eşim finans departmanında çalışıyor. İlk İzmit'ten gelmeden önce aradım, açtı. 'İyiyiz, rehin alındık' dedi, telefonu kapattı. O kadar, başka bir şey demedi. Geldiğimizde de Whatsapp'tan mesaj attı. 'İyiyiz, bize bir şey yapmadı. Yaklaşan birkaç kişi oldu. Bir iki el sağ sola ateş etti' dedi. Başka da bilgi almadık. Hiç bağlantımız olmadı. Telefonu kimse onu bilmiyoruz. Ne emniyetten ne fabrikadan kimse beni aramadı. Saat 15.00'dan beri bekliyoruz. İçeride 7 kişi varmış. Saldırgan da bir kişiymiş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğum Günü Kocaeli Gebze Saldırı İnsan Hakları Güvenlik Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Yahya Akçay:

terörist bunlar öldürün gitsin bunlardan bu dünyaya faydası yok

97
31
yanıtYanıtla
Cumali Avcı:

Merhametli adamlar mış ??

26
38
yanıtYanıtla
Mustafa Güneş:

Bunlar birilerine güvenmese böyle show yapmazlardı. Sonuçta bir şey çıkmaz, kahraman ilan edilirlerse de şaşmam.

24
5
yanıtYanıtla
elmor:

Ah canım ya ne cici ter ö rist.

20
3
yanıtYanıtla
onder zengin:

Kemal Sunal ın yüz numaralı adam filmindeki yakarız kendimizi dümenine benziyor :)

5
2
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Türkiye'de bir fabrikayı basıp masum çoluk çocuğu olan insanları rehin almak; Gazze protestosu için... Olmayan akla, mantığa gel. Umarım teslim ol çağrısı yapmadan kafadan tek el keskin nişancı atışı ile işini bitirir kahraman Polisimiz. Böylelerinin aldığı nefes, kirlettiği su haram.

1
0
yanıtYanıtla
Erhan Sah:

Ozel harekata selam olsun benim insanimi rehin alan kim olursa olsun yok edin gitsin acimayin saglam teslim almayin, insallah rehinelere bisey olmaz Allah cc muhafaza etsin

1
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

bunlar zarasiz ses getirmek icin eylem yoksa cokta bir kac kisiyi öldürmüslerdi özel hareket istese simdiye kadar bunlari yok ederdi

1
0
yanıtYanıtla
onder zengin:

Çok komik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title