Haberler

Başıboş köpekler işe giden kadının her yerini parçaladı! Feryatları sokağı inletti

Güncelleme:

Hatay'da birkaç ay önce işe giderken yasaklı cins köpeklerin saldırısına uğrayan Mesude Sağıltıcı, kollarından ve bacaklarından yaralandı. Sağıltıcı'nın acı çektiği anlara ait video ortaya çıkarken talihsiz kadın "O an öldüğümü sandım" diyor.

Hatay'ın Payas ilçesinde yaşayan Mesude Sağıltıcı, işe giderken yasaklı cins köpeklerin saldırısına uğradı. O anlara ilişkin video ortaya çıkarken Sağıltıcı, olayın üzerinden aylar geçmesine rağmen yürümekte güçlük çekiyor.

2 KÖPEK BİRDEN SALDIRDI

Payas ilçesi Yenişehir Mahallesi'nde yaşayan 55 yaşındaki Mesude Sağıltıcı, Ağustos ayında 2 yasaklı cins köpeğin saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Sağıltıcı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi edildi.

Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın: Ben o an öldüğümü sandım

KÖPEKLERİN SAHİBİNE DAVA AÇILDI

Hastanedeki tedavinin ardından evine gelen kadın, aylar geçmesine rağmen vücudunu hareket ettirdikçe canı acıyor ve yürümekte güçlük çekiyor. Öte yandan köpeklere yetkililer tarafından el konulduğu, şahsa idari para cezası uygulandığı ve konuyla ilgili mağdur tarafından köpeklerin sahibine dava açıldı.

Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın: Ben o an öldüğümü sandım

"ÖLDÜĞÜMÜ SANDIM"

Köpeklerin vücudunun çeşitli bölgelerine saldırdığını ifade eden Mesude Sağıltıcı, "İşe gidiyordum. Çöp konteynırının yanında iki köpek vardı. İki adım attıktan sonra üstüme saldırdılar. Bir köpek sağ kolumdan tutup yere yatırdıktan sonra diğer köpek de sol koluma saldırdı. Ben o an öldüğümü sandım. Her tarafımdan kanlar akmaya başladı. Küçük bir köpek havlayarak geldi. Diğer köpekler beni bırakıp küçük köpeğe saldırdılar. Küçük köpek benim hayatımı kurtardı. Yürüyemiyorum. Değneklerle yürüyorum" dedi.

Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın: Ben o an öldüğümü sandım

KOLLARINDA VE BACAKLARINDA HASAR KALDI

Mesude Sağıltıcı'nın damadı olan Yalçın Turaç, kaynanasının kanlar içinde acı çektiğini ifade ederek "Kolunda, vücudunda ve göğsünde köpekler tarafından ısırıldığını gördük. Sağ kolunda baya bir hasar var. Sol bacağında düşmenin etkisiyle diz kapağında yaralanma var. Şikayetçi olduk. Kaynanam köpek saldırısı ile ilgili davasını sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hatay Saldırı Yaralanma Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Atilla Han:

Kopek besleyenlerden vergi alinsin,sorun cozulur

406
17
yanıtYanıtla
Tamer Çakır:

hayvan sever arkadaşlar bu soruna çareyi siz bulacaksınız veya sesinizi çıkarmıyacaksınız böyle olmaz

368
13
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Sokak köpeği değil yasaklı ırk besleyen insandan bahsediyor haberi oku ama gözünle

yanıt33
yanıt142
Deniz:

Yoksa sokak köpeklerinin yapmadığı şey insan parçalamak, saldırmak, kovalamak, öldürmek, öyle değil mi? Hiç olmadı yani bunlar? Yeter artık yeter, Ha, Vahşi doğada kurt saldırmış ha şehirde, toplanıp çeteleşen köpekler saldırmış. Kimi pitbull besler, kimi sokak köpeklerini. Ne farkı var? Besleye besleye şehirleri de vahşi doğaya çevirdiniz.

yanıt135
yanıt8
özgür özgür:

Eskiden olduğu gibi uyutun her gün birine saldiryorlar

310
23
yanıtYanıtla
SadeVatandaş:

Hayvanları seviyoruz. Fakat insanlara zarar vermedikleri sürece. Bunun bir dengeye ve gözetime oturtulması lazım. Çoluk çocuğa saldırıyorlar. Kendi çocuğunuzu parçalasalar ne kadar hayvan sever kalabilirsiniz.

295
7
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

Evet kediciler köpekçiler cevap alalım? Kesin kadın suçludur değil mi? Evinde otursaymış ne işi var sokakta değil mi?

258
16
yanıtYanıtla
Fakır:

pitbull besleyenin pitbulldan farkı yoktur

223
6
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Var..2 ayaklari ile yuruyorlar..

yanıt2
yanıt1
Altay Bozkurt:

BAKANLIK NERDE?? BU KACINCI SALDIRI 1 AY ICINDE !!!! PESSSS YA !!!!!!

183
10
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title