Haberler

Filistin Dışişleri Bakanlığı: İsrail duyuru yapmadan Refah kentine yıkıcı bir hava saldırısı başlattı

Güncelleme:

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun dün akşam itibariyle Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine yıkıcı bir hava saldırısı başlattığını ve 14 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Tel Aviv yönetiminin uluslararası tepkilerden kaçınmak için saldırıyı duyurmadığına değinilen açıklamada saldırıların ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Suudi Arabistan ve Mısır'a düzenleyeceği ziyaretle aynı zamana denk geldiğine işaret edildi.

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine "herhangi bir duyuru yapmadan ve kimseden izin beklemeden" saldırı başlattığını açıkladı.

"KANLI HAVA SALDIRILARINI ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyinden ve merkezinden milyonlarca yerinden edilmiş insanın bulunduğu kentin işgal edilmemesine ilişkin uluslararası uyarılara aldırış etmeden Refah kentine düzenlediği kanlı hava saldırıları ile sistematik yıkıcı operasyonlarını şiddetle kınıyor." ifadesine yer verildi.

Filistin Dışişleri Bakanlığı: İsrail duyuru yapmadan Refah kentine yıkıcı bir hava saldırısı başlattı

"ULUSLARARASI TEPKİLERDEN KAÇINMAK İÇİN DUYURMADILAR"

Açıklamada, İsrail'in dün akşam itibariyle Refah'a yıkıcı bir hava saldırısı başlattığı ve çok sayıda Filistinlinin hayatını kaybettiğine dikkat çekilerek, "İsrail, Refah kentine yönelik saldırısını başlattı ve uluslararası tepkilerden kaçınmak için bunu duyurmadı ve kimsenin iznini de beklemedi." denildi.

Filistin Dışişleri Bakanlığı: İsrail duyuru yapmadan Refah kentine yıkıcı bir hava saldırısı başlattı

"1 MİLYONDAN FAZLA İNSANIN HAYATI HİÇE SAYILIYOR"

İsrail'in Refah kentine sığınmış bir milyondan fazla insanın hayatını hiçe saydığı ve uluslararası çağrıları hafife aldığı vurgulanan açıklamada, bu saldırıların ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Suudi Arabistan ve Mısır'a düzenleyeceği ziyaretle aynı zamana denk geldiğine işaret edildi.

Filistin Dışişleri Bakanlığı: İsrail duyuru yapmadan Refah kentine yıkıcı bir hava saldırısı başlattı

14 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail savaş uçaklarının, dün gece Refah kentinin çeşitli bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 14 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Filistin Dışişleri Bakanlığı: İsrail duyuru yapmadan Refah kentine yıkıcı bir hava saldırısı başlattı

NETANYAHU ASKERİ OPERASYONU ONAYLAMIŞTI

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ofisinden 15 Mart'ta yapılan açıklamada, Netanyahu'nun Refah kentinin güneyine muhtemel bir askeri operasyon planını onayladığı duyurulmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Suudi Arabistan Antony Blinken Tel Aviv Filistin İsrail Mısır Gazze Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

Adil Basyigit:

Zalimler için yaşasın cehennem

235
9
yanıtYanıtla
Baykal Palandoken:

ALLAH'TAN korkun. Gözlerin korkudan dışarı fırlayacagı günden korkun.

210
8
yanıtYanıtla
AHMET ERDEM KARACA:

Tüm İlahi Dinlerde Çocuk Kutsaldır Masumdur. Tüm İlahi Dinlerde Aynı Din Mensupları Kardeştir Tüm İlahi Dinlerde Masum İnsan Öldürmek Büyük Bir Günahtır Dünya da Yaşanan Bu Katliamlardan sonra demek ki Kimse Dininde Samimi DEĞİLMİŞ.

157
9
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Dostum sen hiç bir şey bilmiyorsun, bu zalimler yaptıkları katliamı Tevrat'a dayandırıyorlar. Tevrat'ta geçen Samuel 15:2-8 numaralı bölümü oku bak bakalım neler yazıyor. Dinlerin size hep tatlı taraflarını anlatıyorlar ama gerçek sizin bildiğinizin tam tersi. Şimdi diyeceksin Tevrat değiştirildi fakat 3 bin yıldır buna inanıyor Yahudiler o yüzden de bebek, çocuk öldürüyorlar.

yanıt180
yanıt8
BUĞRA EMRECİKSİN:

Tevrat'ta çocukları, kadınları ve hayvanları öldürün yazıyor, Kuran da haram aylar çıkınca kafirleri bulduğunuz yerde öldürün yazıyor, Hristiyanlar kendi dinleri için yüzbinlerce insan öldürdü ama okumadığınız için ve size dinlerin hep tatlı tarafları anlatıldığı için Dünya'dan ve gerçeklerden habersiz yaşayıp, ölüyorsunuz. Okuyun, araştırın, sorgulayın, düşünün.

yanıt113
yanıt26
Canım Türkiyem:

1.kısım Buğra, İSLAMDAN başka din yoktur, diğer Peygamberler de Kitaplar ALLAH tarafından gönderildiler. İsa Aleyhisselam Nasra bölgesine gönderildi, yaşadığı bölgeye, bundan dolayı oradaki gönderildiği kavme Nasrani dendi. Birçok Peygamber İsrailoğullarına gönderildi (İsrail Yakup Aleyhisselamın adı),Yakup aleyhisselamın Yehuda isimli oğlunun adından dolayı İsrailoğullarına yehudu dendi. Türkçeye çevirince hristiyan ve yahudi kelimeleri çıktı ortaya.

yanıt14
yanıt0
Canım Türkiyem:

2.Kısm Tevrat Zebur, İncil değişime uğradı. Nefislerine hoş gelemeyen kısımları çıkarıp uyduruk sözlerle değiştiler. Bunlar İmtihandı. Bebek katliamı vs hepsi kafirlerin uydurması, hâşâ ALLAHA Atfedilemez. Sakın bunları ALLAHIN emrettiğini iddia etmeyin. Bu kafirler sırf Müslüman diye kardeşlerimizi katledip, uydurdukları sözleri dayanak gösteriyor. RABBİM bunlara lanet etsin. Peygamberleri Şehid eden lanetlilerden zaten ne beklenirdi. KURANI okuyup anlayın geç olmadan. KURAN asla değişmeyecek!

yanıt20
yanıt0
Canım Türkiyem:

KURANI doğru düzgün okursan anlarsın. Açık aramak için bakarsın şaşı kalırsın, bakakalırsın, zira ALLAH her türlü noksan sıfattan münezzehtir. Hâşâ senin sandığın gibi değildir. Ben KURANI günlük okuyorum meal ve tefsirle, VELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN. ALLAHIN MÜKEMMEL KİTABINI , AYETLERİNİ eğip bükmeye çalışma hüsrana uğrarsın..

yanıt17
yanıt0
Canım Türkiyem:

Esteuzübillah ?8? Allah, din konusunda sizinle savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayanlarla iyi ilişkiler içinde olmanızı ve onlara adaletli davranmanızı yasaklamaz. Allah adaletli olanları elbette sever. ?9? Allah ancak, din konusunda sizinle savaşmış, sizi yurtlarınızdan çıkarmış ve çıkarılmanıza yardım etmiş olanlarla dostluk kurmanızı yasaklar. Kim onlarla dost olursa işte bunlar kendilerine yazık etmişlerdir. Mümtehine suresinden /SADAKALLAHULAZİM

yanıt14
yanıt0
Bükücü:

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine "herhangi bir duyuru yapmadan ve kimseden izin beklemeden" saldırı başlattığını açıkladı. . Derken? Diğer saldırılarda Filistin'den veya Hamas'tan mı izin istiyorlardı? yada aralarında bir işbirlikçilik mi var?

36
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title