Haberler

Dha Yurt Bülteni - 16

Kargo minibüsünün çarptığı yaşlı adam yaralandıKARABÜK'te, 83 yaşındaki Ömer Büyükarslan, geri manevra yapan kargo minibüsünün çarpması sonucu yaralandı.

Kargo minibüsünün çarptığı yaşlı adam yaralandı

KARABÜK'te, 83 yaşındaki Ömer Büyükarslan, geri manevra yapan kargo minibüsünün çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi Ortaokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Okula kargo bırakan 50 yaşındaki Erol İncebacak, 78 SU 468 plakalı minibüs ile geri manevra yaptığı sırada, bahçede yürüyen Ömer Büyükarslan'a çarptı. Okulun güvenlik kamerasına yansıyan kazada Büyükarslan yaralandı. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Büyükarslan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Minibüs sürücüs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Kaza anının güvenlik görüntüsü

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE/KARABÜK,

====================================

Kamyonete çarpan ticari aracın sürücüsü yaralandı

İZMİT'te, viraja hızlı giren hafif ticari araç yağmur yağışı nedeniyle kayarak kamyonete arkadan çarptı. Yaralanan ticari araç sürücüsü Yusuf Keskin tedavi altına alındı.

Kaza, TEM Otoyolu Kuruçeşme mevkiinde meydana geldi. Yusuf Keskin idaresindeki 26 DB 748 plakalı hafif ticari araç viraja hızlı girince yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarında duran 06 AD 2610 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Hasar gören araçta sıkışan Yusuf Keskin itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldı. 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Keskin tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

-Kaza yapan araçtan görüntü

-Yaralı sürücüye müdahale edilmesi

-Kamyonet sürücüsünden görüntü

Haber: Faruk KIYAK-Orhan UZUN / İZMİT(Kocaeli), -

====================================

Bartın'da eğitime kar engeli

BARTIN'da, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildi.

Bartın Valisi Nusret Dirim imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, "Çarşamba günü yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

Haber: Ayhan ACAR / BARTIN, -

====================================

Uyuşturucu ile mücadele toplantısı

UYUŞTURUCU ile Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısı, Eskişehir Valiliği Yunus Emre Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Vali Azmi Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Günhan Yazar, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, Emniyet Müdürü Engin Dinç, Müftü Vekili Dilaver Şahin, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadri Demirel, ağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Çelik, uyuşturucu ile mücadele konusunda ilgili kurumlara ve sivil toplum örgütlerine önemli görevler düştüğünü söyledi. Hayata geçirilen projelerle devletimizin uyuşturucu ile mücadelede kararlı bir şekilde yol aldığını dile getiren Vali Çelik, bu konuda ailelerin ve toplumun da duyarlı olmasını dikkat çekti. İki üniversitesi ile Eskişehir'in dinamik ve canlı bir şehir olduğunu kaydeden Vali Çelik, halkın yüzde 87'sinin merkezde ikamet ettiğini, uyuşturucu ile mücadele konusunda herkese belirli görevler düştüğünü belirtti.

2016 yılında Kurul tarafından yapılan çalışmaların toplantıda değerlendirileceğini bildiren Vali Çelik, "02.09.2013 tarih ve 804 sayılı Başbakanlık Olur'u ile "Ulusal Uyuşturucu Eylem Planıö yürürlüğe girmiştir. Bu anlayış çerçevesinde; il düzeyindeki uyuşturucu madde kaçakçılığı, kullanımı ve bağımlılığı ile ilgili konu ve gelişmeler takip ve tespit edilerek, buna ilişkin çözüm önerileri üretilmektedir. İlimizde ilgili kurumlar tarafından yürütülen mücadele çalışmalarında işbirliği ve koordinasyonu tesis etmek amacıyla oluşturulan "İl Ulusal Uyuşturucu Koordinasyon Kuruluö bu kapsamda çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

Hayata geçirilen yeni projelerin uyuşturucu ile mücadele yönündeki kararlılığı arttıracak nitelikte olduğunu bildiren Vali Çelik, Kurulun bağımlılıkla ilgili mücadele hedeflerini aktardı.

Daha sonra sırasıyla ilgili kurumlar yaptıkları çalışmaları sunumla anlattı. Gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinden sonra toplantı sona erdi.

Haber: Eyüp Kelebek / ESKİŞEHİR, -

========================================

Liseli gençler girişimci oluyor

ESKİŞEHİR İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Sanayi Odası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı işbirliğinde Eskişehir'deki liseli gençler girişimci olacak. Eskişehir'de yaklaşık 30 okulda uygulanacak program kapsamında gençler kendi şirketlerini kuracak. Uygulamalı Girişimcilik Programı ile gençler gönüllü iş adamlarından girişimciliği ve üretimi öğrenecekler.Eskişehir Sanayi Odası'nda yapılan programın tanıtım ve öğretmenlerin konu hakkında bilgilendirme toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, amaçlarının gençlerin iş hayatına daha kolay atılmalarına katkı sunmak olduğunu belirtti.Son günlerde Türkiye üzerine yapılan karanlık hesaplara inat ülkemiz gençlerinin umudunu arttırmak ve ülke gelişimine katkı sağlamalarını teşvik için çalıştıklarını işaret eden Özen, "Müdürlüğümüz, Sanayi Odamız ve Vakıf umarım proje sonrası başarılı olacaktır" dedi. Genç Başarı Eğitim Koordinatörü Cansu Aydemir ise proje hakkında toplantıya katılanlara sunuş yaparak bilgi verdi.

Haber: Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR,-

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Keskin Eskişehir Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title