Haberler

Dha Yurt Bülteni - 1

Orhangazi'de trafik kazası 4 ölü, 1 ağır yaralıBURSA'nın Orhangazi ilçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon karşı şeride geçti.

Orhangazi'de trafik kazası 4 ölü, 1 ağır yaralı

BURSA'nın Orhangazi ilçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon karşı şeride geçti. Bir hafif ticari aracı altına alarak 50 metre sürükledikten sonra iki araçta şarampole yuvarladı. Hafif ticari araçta bulunan dört kişi hayatını kaybederken kamyon sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza Orhangazi ilçesi Bursa - İstanbul yolu Küçük Sanayi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Orhangazi ilçesi'nden Bursa istikametine seyir halinde olan 53 yaşındaki Ahmet Ahmetoğlu idaresindeki 16 YR 766 plakalı kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Karşı yönden gelmekte olan içinde dört kişinin bulunduğu 27 SY 121 plakalı hafif ticari aracı altına alan kamyon yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra her iki araçta şarampole yuvarlandı. Kamyon sürücüsünün ağır yaralandığı kazada hafif ticari araçta bulunan dört kişi hayatını kaybetti. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri tarafından araç içinden çıkarılan ölen dört kişi kimliklerinin belirlenmesi ve Cumhuriyet Savcısı tarafından otopsi yapılmak üzere Orhangazi Devlet Hastanesi Morguna götürüldü.

ÖLENLERİN 3'Ü KARDEŞ ÇIKTI

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde dört kişinin öldüğü bir kişinin ağır yaralandığı kazada ölenlerin üçünün kardeş oldukları belirlendi. Ölenlerden hafif ticari araçta sürücü Mehmet Murat Durdu (34), Ercan Durdu (37), Mustafa Durdu (33) ve Murat Küçükoğlu (31) olduğu tespit edildi.

Orhangazi ilçesi Bursa Karayolu Küçük Sanayi Kavşağı yakınlarında meydana gelen ve bir kargo şirketine ait olan 53 yaşındaki Ahmet Ahmetoğlu idaresindeki kamyonun karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen kazada kamyonun altında yaklaşık 50 metre sürüklenen 27 SY 121 plakalı hafif ticari araçta bulunan Mehmet Murat Durdu (34), Ercan Durdu (37), Mustafa Durdu (33) kardeşler ile Murat Küçükoğlu (31) olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen kişilerin bir hafta önce Gaziantep'ten Orhangazi'ye geldikleri ve dış cephe ustası olarak Orhangazi İlçesi'nde inşaatlarda çalıştıkları belirlendi. Ölen 3 kardeşten Ercan Durdu'nun evli ve 2 çocuk babası, Murat Küçükoğlu'nun da evli ve 1 çocuk babası oldukları tespit edildi. Kazaya neden olan kamyon sürücüsü Ahmet Ahmetoğlu'nun ise yaralı olarak kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------

-Kaza yeri

-Sağlık ekiplerinin görüntüsü

-Kamyon sürücüsünün ambulans içindeki görüntüsü

-Cesetlerin araçlardan çıkarılması

-Kamyonun görüntüsü

-Vatandaşla röportaj

-Detay görüntüler

Haber: Hasan BOZBEY / BURSA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===============================

Salihli'de zincirleme kaza: 21 yaralı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, tarım işçilerini taşıyan minibüsün aralarında bulunduğu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 21 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Salihli-Köprübaşı Karayolu Taytan Mahallesi Bezirganlı mevkiinde meydana geldi. Salihli'den Köprübaşı yönüne seyir halinde olan İbrahim Demir (22) yönetimindeki 45 L 1290 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen Ali İhsan Pöge (27) yönetimindeki tarım işçilerini taşıyan 45 LB 652 plakalı minibüs çarpıştı. Bu sırada aynı yöne seyir halinde olan Bülent Coşkun (37) yönetimindeki 45 LM 161 plakalı midibüste bu iki araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle tarım işçilerini taşıyan minibüs devrilerek yan yattı. Kazada 3 sürücü ile birlikte çoğunluğu tarım işçileri olan 21 kişi yaralandı. Kazayı gören yoldan geçenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

Kaz yapan araçlardan görüntü

Ekiplerin çalışmasından görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ekrem Çağlar / SALİHLİ (Manisa),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

=====================================

Halk otobüsü gizli buzlanmadan devrildi 10 yaralı

İZMİT'te şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsü gizli buzlanma nedeniyle yan yattı. Otobüs içersinde bulunan 25 yolcudan 10'u hafif yaralandı.

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında İzmit 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Umuttepe'den aldığı yolcuları çarşı merkeze taşıyan Cemil Başarık idaresindeki 41 J 0477 plakalı halk otobüs gizli buzlanma nedeniyle sürücü otobüsün kontrolünü kaybederek kaldırıma çarptıktan sonra otobüs yan yattı.Kazada otobüste bulunan 25 yolcudan 10'u hafif yaralandı.

Otobüs içersinde bulunan yolcular otobüsün camını kırmak için içeride cam kırmak için çekiç ararken kendi imkanları ile arka camı kırarak dışarı çıktılar. Olay yerine gelen 112 Acil ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan araç sürücüsü Cemil Başarık, Sümeyye Bayram, İpek Akçakese, SqeedOmar Bin Frejan, Samet Doğan, Ali Tamimi, Duygu Bolu, Havvanur Gündoğdu ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazadan sonra olay yerine gelen Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ile otobüsten yara almadan kurtulan yolcular arasında tartışma çıktı. Yolculardan Mehmet Yıldırım Otobüste bir tane cam kırıcı hiçbir şey yok, araba takla attı, ufak tefek çiziklerimiz var, fakat camlar, kapılar zaten açılmıyor. diyerek tepki gösterdi. Yaralılar hastanelere sevk edilirken kazadan yara almadan kurtulan yolcular çağırılan diğer halk otobüsü ile gidecekleri yere kadar götürüldü.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Yan yatan halk otobüsü

-Yolcuların ambulanslarla götürülmesi

-Otobüscüler odası başkanına bir yolcunun tepki göstermesi

HABER-KAMERAFARUK KIYAK-İZMİT,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

====================================

Öğrenci pansiyonunda yangın paniği

Bolu'da, İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi pansiyonunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Öğrencilerin tahliye edildiği binanın çamaşırhanesindeki yangın büyümeden söndürülürken yangın merdiveni kapısının asma kilitle kilitlenmiş olması dikkat çekti.

Yangın, dün saat 17.45 sıralarında Karaçayır Mahallesi Eflatun Sokak üzerindeki İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi öğrenci pansiyonunda çıktı. 125 öğrencinin kaldığı 3 katlı pansiyonun bodrum katındaki çamaşırhane bölümünde çıkan yangın paniğe neden oldu. Dumanların üst katları sarması üzerine öğrencilerin büyük bölümü panik içinde dışarıya çıktı. Daha sonra gelen itfaiye ekibi yangına müdahale ederken, polisler de binada kalan diğer öğrencilerin dışarıya çıkmasını sağladı.

YANGIN MERDİVENİ KAPISINDA ASMA KİLİT

ASMA A Yangın kısa sürede büyümeden söndürüldü. İtfaiye ve polis ekipleri, binada kalan öğrenci olup olmadığını kontrol etti. Bu sırada binanın yangın merdiveninin zemine kadar demir kafes içinde olduğu ve kafes kapısının da dışarıdan asma kilitle kilitlenmiş olduğu görüldü. Pansiyonda kalan öğrenciler, yangın merdiveninin katlarda bulunan kapılarının da kilitli olduğunu söyledi.

Binadaki dumanın tahliye edilmesi ardından öğrenciler tekrar pansiyona alınırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------

-İtfaiyenin görüntüsü

-Yangın merdiveninin kilitli olması

-Yangın merdiveninin eski ve harabe görüntüsü

-Öğrencilerle röportaj

-Öğrencilerin yangın merdiveninin kilitli olduğunu söylemeleri

-Binaya girilen başka kapıların kırılarak açılması

-Detaylar

Haber-Kamera: Mutlu YUCA-Murat KÜÇÜK/BOLU,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

======================================

Hastanede damat dehşet: 1 ölü, 2 yaralı

ELAZIĞ'da Ümit Gürgüzel, hastanede doğum yapan eşi Tuba Gürgüzel ile ziyaretine gelen kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir'e kurşun yağdırdı. Olayda, Zeynep Demir hayatını kaybederken, Tuba Gürgüzel ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan bir kişi yaralandı.

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Harput Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi'nde meydana geldi. 47 yaşındaki Zeynep Demir, yanına oğlu 23 yaşındaki Faruk Demir'i de alarak, hastanede yeni doğum yapan kızı 22 yaşındaki Tuba Gürgüzel'i ziyarete gitti. Burada, Tuba Gürgüzel'in eşi Ümit Gürgüzel ile kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gürgüzel, yanındaki silahını çekip eşi Ümit ile Zeynep ve Faruk Demir'e ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Zeynep Demir olay yerinde yaşamını yitirdi, yeni doğum yapan Tuba Gürgüzel ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan 29 yaşındaki Sedar Çiftçibaşı yaralandı.

Yaralılar, aynı hastanede tedaviye alınırken, hastane polisi Ümit Gürgüzel'i gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Zeynep Demir'in cesedi, morga kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------

-Hastaneden görüntüler

-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Şahismail GEZİCİ / ELAZIĞ,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

================================

Belediye başkanının makam aracı domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı

AK Parti Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'nun içinde bulunduğu makam otomobilinin domuz sürüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada Toru ve araçta bulunan iki kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saat 21.00 sıralarında Konya-Ankara karayolunun 50'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Fatma Toru'nun içinde bulunduğu Mustafa Konuş idaresindeki 42 BMB 01 plakalı makam otomobili, mısır tarlasından yola çıkan domuz sürüsüne çarptı. Kontrolden çıkan otomobil refüjü aşarak karşı yöne geçip, şarampole düştü. Kazada başkan Toru ile birlikte sürücü ve yazı işleri personeli İbrahim Yıldız hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başkan Toru ve diğer yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından kontrol amaçlı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza sonrası telef olan domuzlar yoldan kaldırılarak yol tekrar araç trafiğine açıldı. Aynı yerde hafif ticarin aracın yine domuz sürüsüne çarpması sonucu 1 kişinin yaralandığı öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

-------------------------

Kaza yeri detay

Belediye başkanının makam aracı detay

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK / KONYA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===================================

'Dur' ihtarına uymadı, aracıyla görev başındaki komisere çarptı

AKSARAY'da polisin 'dur' ihtarına uymayan araç, önce ekip otosuna, ardından da görev başındaki komiser Gürsoy Yalvaç'a çarpıp kaçtı. Yaralanan Yalvaç, hastanede tedaviye alındı.

Olay, akşam saatlerinde Ebulfeyz Elçibey Caddesi Tiyatro Kavşağı'nda meydana geldi. Uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüphe üzerine daha önce de tanıdıkları 32 yaşındaki Emrah T. yönetimindeki otomobili durdurmak istedi. Ancak Emrah T., dur ihtarına uymadı, aracını ekiplerin üzerine sürdü. Önce ekip otosuna, ardından da görev başındaki komiser Gürsoy Yalvaç'a çarpan Emrah T. kaçtı.

Yalvaç, meslektaşları tarafından olay yerine çağırılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kolundan ve bacağından yaralanan Yalvaç'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, Emrah T'yi yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------

Yaralı komiserin hastaneye getirilişi

Olay yeri genel ve detaylar

Haber-Kamera: Hasan BÖLÜKBAŞ / AKSARAY,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===================================================

Tekirdağ'da 84 ton sahte içki ele geçirildi

TEKİRDAĞ'ın Şarköy İlçesi'nde jandarma ekiplerince baskın yapılan 2 depoda 84 ton sahte içki ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alınırken, sahte içkilerin yılbaşı öncesi piyasaya satılacağı belirlendi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ve Şarköy İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri Mürefte Mahallesi'nde içki imal edildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Mahkeme kararıyla Mürefte Mahallesi'ndeki G.K.'ya ait depoya giren jandarma ekipleri yaklaşık 80 ton satışa hazırlanmış sahte içki ele geçirdi. Tepeköy'de de A.Ç.'ye ait depoya baskın düzenleyen jandarma ekipleri 4 ton satışa hazırlanmış sahte içki daha buldu. Olayla ilgili A.Ç. ve G.K. gözaltına alındı.

Depolarda 3 bin boş şişede ele geçirilirken, satışa hazırlanan içkilerin yılbaşı öncesinde satılacağı belirlendi. Sahte içkiler Şarköy Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN- Nuri ÇAĞLAR/ŞARKÖY (Tekirdağ), -

=======================================================

Cesedi parçalayıp kovaya koymuşlar

Güvenlik kamerası görüntüleri

İstanbul'da aracı yakılmış halde bulunan iş adamı Kenan Kırmaç'ı kaçırıp öldürdükten sonra parçalayarak Çorum'un Kargı İlçesi'nde Kızılırmak'a attıkları iddiasıyla yakalanan iki kişinin ilçede bir marketten bıçak ve kova satın aldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Arnavutköy'de tekstil işiyle uğraşan Kenan Kırmaç'ın otomobili geçen Kasım ayında yakılmış halde bulundu. Evli iki çocuk babası Kenan Kırmaç ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Soruşturma sırasında bir gasp çetesini ortaya çıkaran polis ekiplerinin gözaltına aldığı bir şüphelinin, arkadaşları ile birlikte Kırmaç'ı öldürerek cesedini Çorum'da parçaladıklarını anlatması üzerine burada çalışma başlatıldı. Çorum'un Kargı İlçesi'ne bağlı Maksutlu Köyü mevkiindeki Kızılırmak'ta polis, jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından arama çalışmalarında iş adamının cesedi bulundu. Kırmaç'ın cesedinin parçalanarak kovayla baraja atıldığı tespit edildi.

Katil zanlıları Recep Ö. ile Abuzer K.'nın bir marketten bıçak ve kova aldıklarını gösteren güvenlik kamerası kayıtları da ortaya çıktı. Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir otomobille markete gelen zanlıların bıçak ve bir kaç büyük kova satın aldıktan sonra ayrıldıkları gözlendi.

Görüntü Dökümü

----------------------

Cesedi ırmakta arama çalışmaları

Jandarmadan görüntü

Katil zanlılarının marketten alışveriş görüntüleri

Detaylar

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR/ ÇORUM,

=======================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Demir Faruk Demir Orhangazi İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title