Haberler

Bilecik'te "Deprem ve binalar öldürmez, Allah öldürür" paylaşımı yapan öğretim üyesi için soruşturma açıldı

Güncelleme:

Türkiye, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve 10 ili etkileyen deprem nedeniyle kan ağlarken, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali İhsan Göker'in paylaşımları tepki çekti. Paylaşımlarında, "Deprem veya binalar öldürmez, Allah öldürür. O da eceli geleni. Depremde ölenler aynı anda Mars'ta bile olsalar yine öleceklerdi" ifadelerini kullanan Göker hakkında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nce idari soruşturma başlatıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali İhsan Göker, Kahramanmaraş merkezli 10 şehirde yıkıma neden olan 2 büyük depremin ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

"DEPREM VE BİNALAR ÖLDÜRMEZ, ALLAH ÖLDÜRÜR"

Prof. Dr. Göker, "Deprem veya binalar öldürmez, Allah öldürür. O da eceli geleni. Depremde ölenler aynı anda Mars'ta bile olsalar yine öleceklerdi. Ölüm mekana değil zamana bağlıdır" dedi.

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tepki çeken paylaşımların ardından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nce Prof. Dr. Göker hakkında idari soruşturma başlatıldığı duyuruldu. Üniversiteden yapılan açıklamada, "Üniversitemiz Fen Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Ali İhsan Göker hakkında sosyal medyada yaptığı açıklamalarından dolayı idari soruşturma açılmıştır. Soruşturma sonucunda verilecek karar kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

Bilecik'te 'Deprem ve binalar öldürmez, Allah öldürür' paylaşımı yapan öğretim üyesi için soruşturma açıldı

Bilecik'te 'Deprem ve binalar öldürmez, Allah öldürür' paylaşımı yapan öğretim üyesi için soruşturma açıldı

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Şeyh Edebali Türkiye Bilecik Deprem Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

denizhan akti:

Adam yanlış bişey dediği yok ... ALLAH C.C kelamını duymak niye zorunuza gidiyor oğlum...

547
393
yanıtYanıtla
Ömür Güvel:

Adam yanlış konuşmuyor ama bu sözlerin amacı bu değil tek amacı hükümete yalakalık yapmak.

yanıt5
yanıt2
Nurgül Karademir:

Tedbir takdiri bozar sözüne ne oldu..Binayi çüruk yapan ve ona onay verenler ne olacak..ceza almayacaklar mi?Herseyi kadere baglayan bu anlayisin islamla hic bir ilgisi yok.

231
38
yanıtYanıtla
Yusuf Saygın:

Allah'a ve kadere hakiki mânâda inanan bu açıklamaya itiraz etmez. Çünkü, üç yüz sene uyuyan ashabı Kehf'i koruyan öldürmeyen Allah.

152
94
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Bu zat sanırım mütteahitlikte yapıyor alın görevden atın içeri susar o zaman

139
80
yanıtYanıtla
zafer karakuş:

Allah Allah !ölümün Allah tan geldiğini biz bilmiyoruz muyuz Ne gereksiz bir açıklama... O zaman depremzedeler yıkılma durumu olan evlere girsinler çadırda niye yaşıyorlar Nasılsa deprem öldürmezmiş ??????

186
29
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Git reise niye 3 bin korumayla geziyorsun niye özel zırhlı araclara biniyorsun desene önlem alma 1 ayda 270 milyon koruma parası verme desene

167
39
yanıtYanıtla
Demir Acer :

iste bu kafalara bile prof unvani vermisler bende diyorumki gercek ilim ve egitim sart

142
62
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

cok yanlış konuşmamış en azından depreme sevınenlerı olenlere sevınenlerı ıcerı atın..ozgurce doğruyu konusanları değil..dıkkatsılık ve cehalet,hırsızlık daha cok depremde can ve mal kaybına neden oldu bunu anlatmak ıstemıstır muhtemelen

121
62
yanıtYanıtla
Veys Aygun:

PROFOSÖR HAKLI ALLAHIN GÜCÜNÜN ÜSTÜNDE GÜÇ YOKTUR BUNU HALEN ANLAYAMAYNALAR VAR DÜNYADA KALAÇAKLARINI ZANDEDİYORLAR TAMAM BİNALARI SAĞLAM YAPABİLİRSİN ÖNLEM ALABİLİR ALLAH YAZMIŞSA NE YAPARSAN YAP ÜLÜRSÜN ÜLÜMDEN KAÇIŞ YOK ALLAH ÖLÜMÜDE HAYIRLISINI VERSİN

58
121
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title