Haberler

Burun estetiği ameliyatı sonrası hayatını kaybeden genç kadının, operasyon öncesi çekilen fotoğrafları ortaya çıktı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası 26 yaşındaki Seher Kılıçcı hayatını kaybetti. Yakınları ihmal iddiasında bulunurken genç kadının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Genç kadının ameliyattan dakikalar önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Dün saat 13.00 sıralarında Beylikdüzü'nde bulunan özel tıp merkezinde 26 yaşındaki Seher Kılıçcı, burun estetiği ameliyatı oldu. Genel anestezi altında ameliyatı gerçekleştirilen Seher Kılıçcı, daha sonra yapılan tüm işlemlere rağmen uyandırılamadı. Kılıçcı yakınlardaki başka bir özel hastaneye sevk edildi. Ancak ambulanstayken hayatını kaybetti. İhbar üzerine polis inceleme başlattı. Kılıçcı'nın cenazesi savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

"O DOKTOR BENİM KIZIMI RESMEN ÖLDÜRDÜ"

Baba Cezmi Kılıçcı, kızının doktor ihmali sebebiyle öldüğünü belirterek, "Kızım ablasına, 'Abla benim kalbim sıkışıyor' demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor 'Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz' demiş. Narkozu vermişler kızıma, kızımın kalbi duruyor. Ablasını dışarı çıkarıyorlar biz müdahale ediyoruz diyorlar ama kızım orada ölüyor. Kızım öldükten sonra başka hastaneye sevk ediyorlar. Kızım güvenlik görevlisiydi. Benim kızımı öldürdüler. Ben o doktordan şikayetçiyim. Benim kızımı resmen öldürdü" dedi.

BEYLİKDÜZÜ'NDE BURUN ESTETİĞİ SONRASI ÖLÜM; AMELİYAT ÖNCESİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

"YEĞENİM KALP KRİZİNDEN DEĞİL DOKTOR KRİZİNDEN ÖLDÜ"

Amca Menderes Kılıçcı ise, "Ben dün gece doktorla telefonda konuştum. Yeğenimi siz öldürdünüz dedim. 'Hayır benim hatam yok. Cerrahi müdahaleyi olması gerektiği gibi yaptım' dedi. Ama yapamadı. Bir burun ameliyatında bir doktor bir insanı öldürebiliyorsa bilemiyorum yani? Bu tamamen doktor hatası şikayetçiyiz, gereken neyse yapacağız. Yeğenimi başka hastaneye ölü olarak gönderiyorlar ve daha sonra hiç arayıp akıbetini sormuyorlar. Sonradan sevk edilen hastanenin müdürü benim yanımda kliniği aradı siz bize ölü bir hasta gönderdiniz neden hiç arayıp sormadınız dedi ancak cevap alamadı. Doktor yeğenimin kalp krizinden öldüğünü söyledi. Ama biz kalp krizi değil doktor krizinden öldü diyoruz. Orası merdiven altı bir klinik dolayısıyla yeğenim fenalaşmış olsa dahi müdahale edilebilecek gerekli ekipmanı yok" ifadelerini kullandı.

"ŞİKAYET EDECEĞİM, GEREKEN NEYSE YAPACAĞIM"

Amca Adnan Kılıçcı ise, "Şikayet edeceğim. Öldükten sonra hastaneye taşıdıklarını söylediler. Taşınan hastane ile iletişim kurdum ve götüren ambulansın ölü olarak getirdiğini söyledi. Sorumlular hastaneyi aramadılar ve ne olduğunu bir kez bile sormadılar. Sen öldürüp başka yere gönderiyorsun, neden sormuyorsun? Neden araştırmıyorsun? Neden 'ne oldu' diyemiyorsun? Burnunu ameliyat ettirmek için gitti. Güvenlik görevlisiydi, memurdu. Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nde çalışıyordu. Saat 13.00 gibi haberi aldım ama tıp merkezine gitmedim çünkü belki yanlış bir hareket yapıp suçlu duruma düşerim diye gitmedim. Ölü olarak gönderilen hastaneye detaylı sordum. Bu şahıslar ne aramışlar ne sormuşlar. Zaten canlı gitmemiş. Hastane ölü de gelse almak zorundaymış. Ambulanstaki çalışanlar da ölü olarak getirildiğini doğrulamış. Hukuki olarak bu süreci yürüteceğiz. İhmal olmazsa en azından insan sahip çıkar. Gereken neyse yapacağız. Sen bir şey yapmışsın, kurşun sıkmamışsın ama ameliyat ile öldürmüşsün. Neden sahip çıkmadın? Gönderdiğin yere neden sormadın? Hayalleri vardı yoksa neden üniversite okuduktan sonra Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde eğitim görsün?" şeklinde konuştu.

GELİNLİĞİYLE UĞURLANDI

Otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Kılıçcı'nın cenazesi bugün Silivri Zeki Çevik Camii'nde kılınan öğle vakti kılınan namazın ardından son yolcuğuna uğurlandı. Silivri Zeki Çevik Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde genç kızın tabutunun üstüne annesinin kınaya buladığı gelinlik örtüldü. Seher Kılıçcı ailesinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı. Genç kızın cenazesi Silivri Ali Paşa mezarlığında defnedildi. Kılıçcı'nın Bitlis Polis Okulunu'nu kazandığı ancak eğitimini tamamlamadığı da belirtildi. Öte yandan genç kadının ameliyattan dakikalar önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

BEYLİKDÜZÜ'NDE BURUN ESTETİĞİ SONRASI ÖLÜM; AMELİYAT ÖNCESİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Burun estetiği ameliyatı sonrası hayatını kaybeden genç kadının, operasyon öncesi çekilen fotoğrafları ortaya çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Operasyon İnceleme Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (12)

Feyzullah Atçı:

Allahın yarattığını beğenmezsen böyle cezanı alırsın işte. Ahirette nasıl hesab vercen

50
225
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

becerememiş daha iyisini yapsaydı ozaman hele ben komple estetik olmam lazım

yanıt5
yanıt43
ekrem celebi :

vatandaş rıza ya cevap sen komple estetık olman gerekıyorsa allah kalbıne gore guzellık vermış bu kadar net

yanıt18
yanıt9
Mehmet ali:

İnsanlık dışı bir yorum 27 begeni . Toplam 28 mahlukat

yanıt0
yanıt0
Tugrul Yaldiz :

Sen allahin yarattığını begenme git kuluna yaptir onu begen

33
77
yanıtYanıtla
Bükücü:

Sen burnun kapalı olduğu için nefes alamama gibi bir olayı yaşamadığın için yorum yapması kolay oluyor.

yanıt43
yanıt7
Dogukann:

Hastanenin yaptığına bak. Hem kadını öldürüyorlar hemde öldüğünü gizleyerek başka bir hastaneye gönderiyorlar. Bu sayede kurtulacağını zannediyorlar. Düşünüyorum da bu ölen kadın benim yakınım olsaydı acaba ne yapardım. Kesinlikle bir çılgınlık yapardım.

41
15
yanıtYanıtla
Hakan :

Muhtemelen anestezi dozajını tutturamamışlar. Oyun değil ki bu sonuçta, insan canı. Risk aldıklarını ve sonuçlarına katlanmaları gerektiğini biliyorlardır.

46
4
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Ya kızım ne yaptın sen... Senin kalbin güzel olsun. yüz güzelliği sandığınız kadar önemli değil.

27
5
yanıtYanıtla
Emin Urhan:

Hem güzellik için araştır o doktoru bul hemde doktoru katillikle suçla yazık

6
17
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title