Haberler

24 yıl önce hayatını kaybeden arkadaşının ölüm haberinin çıktığı gazete kupürünü cüzdanında saklıyor

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta Osman Büyükçapar, 1998 yılında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Türkiye gazetesinin Kahramanmaraş'taki muhasebecisi Gazi Aydın'ın gazetede çıkan haberini 24 yıldır cüzdanında saklıyor. Cüzdanından çıkartıp arada bir anılarını tazelediğini belirterek arkadaşını çok sevdiğini ifade eden Büyükçapar, "Gazete haberini sakladığım için Gazi Aydın'ın yakınları ise memnun oluyorlar. Ölene kadar saklayacağım" dedi.

Kahramanmaraş'ta 1985 yılında bir matbaa işine girerek çalışmaya başlayan Osman Büyükçapar (55), meslektaşları arasında dönemin Türkiye gazetesinin Kahramanmaraş'taki muhasebecisi Gazi Aydın ile tanıştı. Farklı zamanlarda buluşan ikili, birlikte bolca vakit geçiriyordu. Aydın, 1998 yılında Kahramanmaraş- Kayseri Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

GAZETE KÜPÜRÜNÜ CÜZDANINDA SAKLIYOR

Arkadaşının ölümüne çok üzülen Büyükçapar, o dönem Türkiye gazetesinde çıkan ölüm haberinin gazete kupürünü cüzdanında saklıyor. Cüzdanından çıkartıp arada bir anılarını tazelediğini belirterek arkadaşını çok sevdiğini ifade eden Büyükçapar, "Ben 1985 yılında bir matbaa işinde çalışmaya başladım. Gazi Aydın rahmetli bizim de muhasebecimizdi. O gündür severim. Kahramanmaraş'ta sevilen sayılan bir kişiydi. 1998 yılında ise Türkiye gazetesinin muhasebecisiydi; geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

24 yıl önce hayatını kaybeden arkadaşının ölüm haberinin çıktığı gazete kupürünü cüzdanında saklıyor

"ÖLENE KADAR SAKLAYACAĞIM"

O günden günümüze Türkiye gazetesinde çıkan ölüm haberinin kupürünü cüzdanımda saklıyorum. Gazete haberini sakladığım için Gazi Aydın'ın yakınları ise memnun oluyorlar. Ölene kadar saklayacağım. Sağ olsun yüzü güleç bir insandı ve beraber yemek yiyip gezerdik, Allah rahmet eylesin" dedi.

24 yıl önce hayatını kaybeden arkadaşının ölüm haberinin çıktığı gazete kupürünü cüzdanında saklıyor

TRAFİK KAZASI SONUCUNDA HAYATINI KATBETMİŞTİ

2 Nisan 1998 yılında Kahramanmaraş Kayseri Karayolu'nda meydan gelen kazada, Gazi Aydın idaresindeki otomobil karşı yönden gelen Mehmet Bozkurt yönetimindeki kamyonet ile çarpışmıştı. Kazada Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü Bozkurt ise yaralanmıştı.

24 yıl önce hayatını kaybeden arkadaşının ölüm haberinin çıktığı gazete kupürünü cüzdanında saklıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Kayseri Türkiye Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (1)

Ramazan Gümüş:

ben de saklıyorum.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title