Haberler

Hamas'ı küplere bindiren fotoğraf: Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

Güncelleme:

İsrail askerlerinin Gazze'de onlarca Filistinli erkeği iç çamaşırlarına kadar soyduğu ve kamyonlarla naklettiği görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı. İsrail'in skandal hamlesine tepki gösteren Hamas,"Askerlerinin ve subaylarının Filistinli direnişçiler tarafından maruz kaldığı darbeler sonucunda, savunmasız sivillerimizden intikam almak amacıyla onların aşağılayıcı bir şekilde kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur" açıklamasında bulundu.

İsrail ordusu Gazze Şeridi'nde yaklaşık 700 Filistinli erkeği kelepçeli, gözleri bağlı ve yarı çıplak halde alıkoydu. Görüntülerde Filistinli erkeklerin iç çamaşırlarına kadar soyulduğu ve askeri kamyonlara taşındığı anlar yer aldı. İsrail'in skandal hamlesine tepki gösteren Hamas, "Askerlerinin ve subaylarının Filistinli direnişçiler tarafından maruz kaldığı darbeler sonucunda, savunmasız sivillerimizden intikam almak amacıyla onların aşağılayıcı bir şekilde kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur" açıklamasında bulundu.

İSRAİL ORDUSU, 700 FİLİSTİNLİYİ ALIKOYDU

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana katliama devam eden işgalci İsrail ordusunun zulmü bitmek bilmiyor. İsrail devlet televizyonu KAN'ın haberine göre, İsrail ordusu, saldırılarını arttırdığı Gazze Şeridi'nde 700 kadar Filistinliyi alıkoydu.

Hamas'ı küplere bindiren fotoğraf: Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

YARI ÇIPLAK VE KELEPÇELİ ŞEKİLDE KAMYONLARA TAŞINDILAR

KAN'ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki yıkımın ortasında yarı çıplak, iç çamaşırlarıyla yan yana dizilmiş onlarca Filistinlinin ellerinin kelepçeli olduğu görüldü. Görüntülerde, gözleri bağlı olan Filistinli erkeklerin, sürünerek askeri kamyonlara taşınması dikkat çekti.

HAMAS'TAN İSRAİL'İN SKANDAL HAMLESİNE TEPKİ

Hamas, Gazze'deki Filistinlilerin soyulmasını kınadı ve bu hareketi, İsrail'in 7 Ekim'de yaşanan stratejik başarısızlıktan intikam alması için bir yol olarak nitelendirdi.

Hamas'ı küplere bindiren fotoğraf: Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

"SİVİLLERİN KIYAFETLERİNİ ÇIKARMAK BARİZ BİR SİYONİST SUÇUDUR"

Sözcü İzzet el-Rişk, "Askerlerinin ve subaylarının Filistinli direnişçiler tarafından maruz kaldığı darbeler sonucunda, savunmasız sivillerimizden intikam almak amacıyla onların aşağılayıcı bir şekilde kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur" dedi.

Hamas'ı küplere bindiren fotoğraf: Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

İSRAİL MEDYASI: GÖZALTINA ALINANLAR HAMAS ŞÜPHELİLERİ

İsrail ordusundan görüntülerle ilgili açıklama gelmedi. Ülke medyasında yer alan haberlerde, Filistinlilerin Hamas şüphelileri olduğu yazıldı.

Hamas'ı küplere bindiren fotoğraf: Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

İSRAİL'İN GAZZE'Yİ İŞGALİNDE SON DURUM

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme" gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı.

Hamas'ı küplere bindiren fotoğraf: Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

GAZZE'DE HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 17 BİNİ AŞTI

İsrail'de 7 Ekim'deki saldırılarda 416'sı asker olmak üzere 1200 İsraillinin öldüğü, 5 bin 132 kişinin yaralandığı duyuruldu. İsrail ordusuna göre, Gazze Şeridi'ne düzenlenen kara saldırılarında 89, Lübnan sınırında ise 6 İsrail askeri öldürüldü. Gazze'deki hükümete göre, 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısı 7 bin 112'si çocuk, 4 bin 885'i kadın olmak üzere 17 bin 177'ye yükseldi.

Hamas'ı küplere bindiren fotoğraf: Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

ÇATIŞMALARDA 93 HİZBULLAH MENSUBU ÖLDÜ

İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te de 7 Ekim'den bu yana İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 265 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail ordusu, Gazze'de on binlerce yaralı ile sivilin sığındığı onlarca hastaneyi zorla tahliye ettirmek için yerleşkelerini ya da ana binalarını vurdu. İşgal sırasında bazı hastaneleri bastı. Saldırılarda yüzlerce kişi öldü ve yaralandı. İsrail ordusunun 8 Ekim'den bu yana Lübnan'ın güneyine yönelik saldırılarında 22 sivil hayatını kaybederken, Hizbullah ile sınırda girdiği çatışmalarda ise 93 Hizbullah mensubu öldü.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (14)

JY:

IYI YAPMISLAR TERORISTLERE

24
287
yanıtYanıtla
girilmez:

Sınırları çizilmiş vatanı savunmak la terörist olunuyorsa, tarihte kurtuluş savaşında çanakkalede savaşan komutanlara askerler boşa kahraman diyoruz biz

yanıt86
yanıt4
Aydemir özdemir:

hele kamışa bak yorum yaptım zannediyor . çocuk katili sempatiliği ileri seviye ruh hastalığıdır .dikkat et manyarsın

yanıt79
yanıt8
Osman Tokgonul:

Bak Aydemir , peşin, peşin söyleyeyim İsrail'in yaptıklarını kınıyorum , lanetliyorum , Allah'a havale ediyorum , fakaaat bu olayın başlangıcını kim yaptı ? Beş bin ( 5000 ) üzeri füzeleri atarken , o füzelerin kulağına sakın ha sakın çocuk ve kadınlara dokunmayın diye mi yazdılar ? Arkadaş bunu hiç dile getiren yok . Bak gene diyorum Allah önünde yalvarıyorum burada suçlu kimse onun bin belasını versin . Ama bir şeyleri de görün .

yanıt8
yanıt65
aristoteles:

böyle teslim almak zorundalar üzerrlerinde patlayıcı kesici delici alet varsa diye dünyadaki tüm askerler terörü bu şekilde teslim alır kimse enayı değil ya bomba varsa paylatırlarsa

25
225
yanıtYanıtla
girilmez:

bunlar sivil asker değil

yanıt113
yanıt8
Anonim:

Ağlayacaksanız Savaşmayın ?

33
206
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Merak ettim, kimse kınama veya eleştiri yapmamış; alıştık mı yoksa katliama...

147
13
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Biz bu kareleri güney doğuda çok gördük bizden öğrendiler

20
117
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

gördünüzmü? yoksa yaşattırdınızmı?

yanıt18
yanıt15
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title