Haberler

Çorumda Mezar Başında Ağlayan Genç Kız Kaçtı, Görevliler Kovaladı

Güncelleme:

Çorum'da mezar başında konuşup ağlayan gizemli genç kız, yine ortaya çıktı. Görevlilerin yanına gittiği genç kız, "Abi bırakın, gideyim" demesine rağmen alıkonuldu.

Çorum'da Ulu Mezarlık'a giderek Fatma Ç.'ye ait mezarın başında konuşup ağlayan gizemli genç kız, önceki gün yine ortaya çıktı. Görevlilerin yanına gittiği 17-18 yaşlarındaki genç kız, "Abi bırakın beni, gideyim" demesine rağmen alıkonuldu.

Yakalandığında korkan kız genç kız bir türlü sakinleştirilemedi. Görevlilerin, uzun süre sohbet ettikleri genç kız, daha sonra bölgeden uzaklaştırıldı.

İNSANLAR MEZARLIĞA AKIN ETMİŞTİ

Çorum'daki Ulu Mezarlık'a geçen 26 Nisan'dan itibaren 5 gece art arda giderek Fatma Ç.'nin mezarın başında konuşup ağlayan genç kız, büyük olay olmuştu. Aşırı ilgi üzerine bir daha mezara gitmeyen genç kızı görebilmek için Çorum ve çevre illerden insanlar mezarlığa akın etmişti.

Fatma Ç.'nin mezarı başında ağlayan genç kız, bir süre sonra bulunmuştı. Adı açıklanmayan genç kızın ailesi, kızlarının psikolojik tedavi gördüğünü söylemişti.

GENÇ KIZ KAÇTI, GÖREVLİLER KOVALADI

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; genç kız, geçen çarşamba günü gece yine Ulu Mezarlık'taydı. 2 mezarlık görevlisi, 17-18 yaşlarındaki genç kızı gördü. Görevliler, el feneriyle mezarlıkta genç kızı aramaya başladı. Genç kız, bir mezarın arkasında saklanırken fark edildi. Görevliler, kaçmaya çalışan genç kızı kovaladı.

GİTMEK İSTEDİ, GÖREVLİLER BIRAKMADI

Korktuğu gözlenen, "Abi bırakın beni, gideyim" diyen kızı, görevliler alıkoydu. 2 mezarlık görevlisi, "Kızım sen tek başına gecenin bir saati mezarlıkta ne ararsın, bir derdin mi var? Hadi bize söyle, sana her konuda yardımcı olacağız. Korkma, artık emin ellerdesin, bak biz yanındayız" dedi.

Ancak genç kız bir türlü sakinleştirilemedi. Görevlilerin, uzun süre sohbet ettikleri genç kız, daha sonra bölgeden uzaklaştırıldı.

1 AY ÖNCE FARK EDİLDİ

Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi, siyah giysili, ayağında kırmızı ayakkabıları olan bir kişinin mezarlığa gelerek Fatma Ç.'nin kabri başında konuşup ağladığını fark etti.

Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi, siyah giysili, ayağında kırmızı ayakkabıları olan bir kişinin mezarlığa gelerek Fatma Ç.'nin kabri başında konuşup ağladığını fark etti.

ÜLKENİN GÜNDEMİNE OTURDU

Olayın duyulmasının ardından "gizemli kız", bir süre Türkiye'nin gündemine oturdu. Olay, günlerce görsel ve yazılı medyada geniş yer buldu. Çorum ve çevre illerden akın akın insanlar mezarlığa geldi.

Kimisi Fatma Ç.'ye ait mezarın başında dua etti, kimisi "Cin" dedi, kimileri polis barikatını aşıp elinde sopalarla mezarlıkta beklemeye başladı. Polis ekipleri mezarlık ve çevresinde güvenlik önlemi alırken, seyyar satıcılar da yoğunluk nedeniyle bölgede tezgâh kurdu. Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürvekili Ömer Arslan, gizemli kızın şehrin tanıtımına da katkı sağlayacağı yönünde açıklama bile yaptı.

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

Günlerce konuşulan olayla ilgili araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, söz konusu kişinin mezarlık yakınlarındaki bir evde yaşadığını tespit etti. Kimliği belirlenen ancak ismi açıklanmayan kızın, ruhsal sorunları olduğu saptandı.Hastanede tedavi ettirildi, ardından da emniyette ifadesi alındıktan sonra yakınlarına teslim edildi.

İDARİ VE ADLİ İŞLEM YAPILMADI

Çorum Valiliği de bir kişinin özelindeki sebeplerden dolayı mezarlıkta ağlamasının emniyet ve asayişe müessir bir yönü bulunmadığından, idari veya adli herhangi bir işlem yapılmadığını dair açıklama yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çorum Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (115)

ağlayan kız:

akape zihniyeti memleketi satttı, ithalat yapa yapa dolar patladı gittii. . . . derdiniz mezarlıkda ki kız mı ????

56
67
yanıtYanıtla
doğrucu mahmut hoca:

işin gücün yok heralde problemlerini akp ye bağlamışsın, , bir an önce kendini siyasetten arındır, kendi şahsıma parti marti ile işim yok gayet huzurluyum hem sonra başa başka parti gelse sana faydası ne olacak ? sana maaşmı bağlayacak o gelecek parti ? bu seferde onla uğraşacaksın veryansın edeceksin sana hiç bir partinin faydası yok kardeş senin problemin kendinle bunu kafana yaz ! boş ver o parti bu parti diye geçmişte de çokkkk gördük her yeni gelen gideni mumla aratmıştır daima !

yanıt0
yanıt1
Baran:

sen satılmış bir vatan hainisin

yanıt0
yanıt1
birisi:

sen gec turkiyenin basina dolari dusur

yanıt1
yanıt0
Hacı:

Bırakın lan çocuğu manyak sürüsü ! Yeter artık. . .

69
14
yanıtYanıtla
badi:

ya sizene gider gitmez siz nıye ordasınız sizi ilgilendiren ney

70
6
yanıtYanıtla
gülhan kisacik:

millette ne salak rahat bırakın kızı

63
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın Lan:

ulan mezarlıkta ağlıyorsa kime ne? ister evinde ağlar ister mezarlıkta. bir de yaka paça almışlar kızı. adı belliydi kimliği belliydi. koyardın kamera bakardın nerde yaşıyormuş gizlice tedavi ederdin. hiç mi beyin yok sizde?

33
1
yanıtYanıtla
misafir:

o mezarlik görevlileri hakkinda hemen yasal islem yapilmali. mezarlikdaki görvlerindedende uzaklastirilmali.

21
8
yanıtYanıtla
xx:

mezarlıkta istediği kadar ağlayabilir ancak gecenin 2 yada 3 ünde kimse mezarlığa gidemez ziyarete kapalıdır. orası yol geçen hanı değildir, kız hasteaneye yatırılmalıdır

7
19
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title