Haberler

Türkiye'den Ünlülerin Akın Ettiği Coachella Festivali'nin Bilet Fiyatları Dudak Uçuklatıyor

Güncelleme:

Dünyanın en büyük müzik festivali olarak bilinen ve Güney Kaliforniya'nın Colorado Çölü bölgesindeki Indio'da yapılan festivalin biletleri 2 bin 470 TL'den satılıyor.

Bu yıl 19. düzenlenecek olan festival 13 - 15 Nisan ve 20 - 22 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Bilet fiyatlarının 2.470 TL'den başladığı Coachella festivali, satılan dondurmalar, donutlar ve peynirli patates kızartmaları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Instagram paylaşımları için oldukça renkli görüntülerin yer aldığı festivale aralarında Hacı Sabancı, Hande Erçel, Murat Dalkılıç ve Şeyma Subaşı Ilıcalı gibi pek çok ünlü katıldı.

FESTİVALDE KİMLER SAHNE ALACAK?

Ünlülerin akın ettiği müzik festivalinde The Weeknd, Eminem, Kygo, Jamiroquai, A Perfect Circle, French Montana, MØ, Jamie Jones, Kamaiyah ve Alison Wonderland gibi onlarca isim sahne alacak.

TÜRKİYE'DEN KİMLER KATILDI?

Festivalin 2018 ayağına Türkiye'den ünlü isimler çıkarma yaptı. Hacı Sabancı, Hadise, Murat Boz festivaldeki yerini aldı. Oyuncu Hande Erçel ile popçu sevgilisi Murat Dalkılıç günler öncesinden Amerika'ya gitti. Burcu Esmersoy'a ise nişanlısı Berk Suyabatmaz eşlik etti. Şeyma Subaşı da festivale katılan isimler arasında yer aldı. Festivalde Hadise'ye kız kardeşi Derya Açıkgöz eşlik etti.

İşte festivale katılan Türk ünlüler;

Türkiye'den Ünlülerin Akın Ettiği Coachella Festivali'nin Bilet Fiyatları Dudak Uçuklatıyor

Türkiye'den Ünlülerin Akın Ettiği Coachella Festivali'nin Bilet Fiyatları Dudak Uçuklatıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

patlıcan salatası:

biz bu dünyaya düzülmeye gelmişiz valla bunu anladım

16
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

müslüman memleketin yavur cocukları ne işi var orada festivalmiş amaç atalarının topraklarını ziyaret etmek

8
3
yanıtYanıtla
navajho:

kıskananlar çatlıyor :P

3
8
yanıtYanıtla
elohab:

Bu festivale katılanlar toplumumuzun yüz karalarıdır. O festivallerde neler olduğunu herkes biliyor, Türkiyede yapılan festivaller de bile ne haltlar dönüyor herkes biliyor, kesin bunlara sorsan sanat için katılmışlardır. Dünyanın müzik kültüründe nereye yöneldiğini tespit ve popüler kültürün nasıl şekillendiğini bizzat deneyimleyerek öğrenmeye gitmişlerdir. Ama maksat Türk toplumunu nasıl amerikan popülerizmi ile bozup yeni bir şekle sokabilirizden başka birşey değildir.

5
6
yanıtYanıtla
Uyanin millet:

Aynen oyle. . Ama sadece Turk kulturunu degil, amaclari butun kulturleri Amerikanlastirmak.

yanıt0
yanıt0
zebani:

festival bahane, boy gösterme şahane!

10
0
yanıtYanıtla
Aslı:

ORDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM.

4
6
yanıtYanıtla
ARSLAN:

UÇAGIMI GÖNDERİYOM HAZIRLAN :)))

yanıt10
yanıt1
bir dost:

tam festival bütün gererksizler orda ne güzel

10
0
yanıtYanıtla
hm:

lanet olsun fakirlik

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title