Haberler

Ali Ağaoğlu Dede Oldu! Gelinine Milyonluk Evi Hediye Etti

Güncelleme:

Ali Ağaoğlu doğum gününden bir gün önce dede oldu. En güzel hediyesini alan Ağaoğlu, gelinine Maslak'ta bulunan milyonluk evlerinden birini hediye etti.

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu, dede oldu. Ali Ağaoğlu'na bu mutluluğu yaşatan; tek nikahlı eşi Sema Ağaoğlu'ndan olan oğlu Alican Ağaoğlu ile evli olan gelini Miray Ağaoğlu oldu.

5 YAŞINDA OĞLU VAR

'Küçük Hanımım' diye hitap ettiği sondan bir önceki sevgilisi Petek Ertüre'den 5 yaşında bir oğlu olan işadamı Ali Ağaoğlu, önceki gün dede oldu. Ali Ağaoğlu'na bu mutluluğu yaşatan, geçen ay ilk ve tek nikahlı eşi Sema Ağaoğlu'ndan olan oğlu Alican Ağaoğlu ile evlenen gelini Miray Ağaoğlu oldu.

ADININ ANLAMI IŞIĞIN KAYNAĞI

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt'un yazısına göre, Miray Hanım, önceki akşam Acıbadem Maslak Hastanesi'nde 'ışığın kaynağı' anlamına gelen Alin adını verdikleri kızlarını dünyaya getirdi. 3.5 kilo doğan Alin'in de, anne Miray Hanım'ın da sağlık durumu gayet iyiymiş.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLDU

Yarın 64 yaşına basacak olan Ali Ağaoğlu, bundan daha güzel bir doğum günü hediyesi alamazdı herhalde.

DAİRE HEDİYE ETTİ

Müjdeli haberi alır almaz eşi Sema Hanım ile hastaneye koşan ve mutluluktan ayakları yere basmadığı konuşulan Ali Ağaoğlu, torunu için cömertliğini de konuşturmuş. Ali Ağaoğlu'nun, torununa Maslak 1453'ten lüks bir daire hediye etmiş.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Petek Ertüre Ali Ağaoğlu Maslak Magazin Haberler

500

Yorumlar (35)

Superman:

Keşke O paraya 1453 çocuğun kıyafet gibi eksiğini kapatsaydın da Ali Ağa deseydim. Ee! Herkes Sakıp Ağa değil

17
1
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

Lütfen, böyle insanları böyle acı günlerde medya önüne çıkarmayalım. Çünki bu insanların bu acı olaylara duyarlı olmadığını hep gençlere çocuklara ailelere kötü örnek teşkil ettiğini görüyorum. . Çocuğundan küçük bayanlarla sürekli millet ekmek parası bulamazken aşırı lüks hayat yaşayıp bunuda halkın önünde sergilemesi hiç hoş değil. . Duyarlı vatandaşlarımızın başı sağ olsun. .

14
1
yanıtYanıtla
geçe kuşu.:

MEMLEKET KAN AĞLARKEN ÇIKAN HABERLERE BAK ALİ AĞAOĞLU TORUNUNA DAİRE HEDİYE ETMİŞ. SAYIN ALİ AĞAOĞLU MADEM O KADAR DAİREN VAR ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLA Kİ O ZAMAN DESİNLER BU ADAM HAHIR SEVER BİRİSİDİR.

14
0
yanıtYanıtla
gitaris:

banane senin para pulun şöhretin varsa hangi fakirin karnını doyuruyon yoksa afrindeki askelerimi düşünüyon

13
0
yanıtYanıtla
savasa hayir:

fakirler cepheye zenginler discoya barlara

11
2
yanıtYanıtla
NİSAN:

Benim kayın pederimde saolsun bir küçük altın bile takmadı

11
2
yanıtYanıtla
Sogomon:

Allah saglikli mutlu ömür nasip etsin sizlere bagislasin

yanıt2
yanıt1
Hako:

Zenginin parası zügürdün çenesini yorar banane lan hediye ettiyse daire falan topluma ne faydası var şimdi bu haberin

12
0
yanıtYanıtla
BAYRAM:

şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum

12
0
yanıtYanıtla
Erol:

Sayin Agaoglu, paranda pulunda zerre kadar gözümüz yok, Allah hepinize cok cok versin. Ama sizin gibi zenginler bir araya gelip, bir kurulus olusturup bir sehitler sitesi kurmalilar. O sehit cocuklarimiza da birer milyonluk daire verseniz Türk milletinin gönlünde ebedi yer edinirsiniz.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title