Haberler

Üç harfli söylentisi köylüyü kaçırdı! 15 yıldır boş olan köyde bir aile yaşıyor

Güncelleme:

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bulunan Kışla köyü, cinlerin yerleştiği söylentileri üzerine köylü tarafından terk edildi. 15 yıldır terk edilen köyde tek bir aile yaşamaya devam ediyor.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde köyü cinlerin sardığı söylentisi köyün terk edilmesine neden oldu, 15 yıldır terk edilen köyde tek bir aile yaşamaya devam ediyor.

CİN SÖYLENTİSİ KÖYLÜYÜ KAÇIRDI

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bulunan Kışla köyü, 15 yıl önce köye cinlerin yerleştiği söylentileri üzerine köylü tarafından terk edildi. Adı cinli köye çıkan köyde 15 yıl önce 20 hane yaşarken köyde yaşayan tüm aileler köyü terk etti. Beş yıl önce ise Gültekin ailesi köye yerleşti. Söylentilere aldırmadan 5 yıldır köyde hayat süren aile söylentilerin doğru olduğuna inanmıyor. Köyde terk edilen haneler ise ilgisizlik ve bakımsızlık yüzünden harabeye döndü.

Üç harfliler söylentisi köyün terk edilmesine neden oldu

"5 YILDIR TEK BİR CİN GÖRMEDİM"

Beş yıldır ailesiyle birlikte köyde yaşayan Tülay Gültekin, söylentilere inanmadığını belirterek, "Burası 10 veya 15 yıldır boş bir halde bulunuyor, köyün neden terk edildiğini bilmiyorum. Bu köyün cinli olduğunu söyleyerek insanları korkutuyorlar. Aslında öyle bir şey yok. Ben burada 5 yıldır yaşıyorum, söylentilere dair hiçbir şey görmedim" şeklinde konuştu.

Üç harfliler söylentisi köyün terk edilmesine neden oldu

"SÖYLENTİLER SÜRÜYOR"

Şarkışla'da esnaflık yapan Mehmet Bardak, köyle ilgili söylentilerin sürdüğünü belirterek, "Şarkışla ilçesinde yaşıyorum, buradan sık sık geçiyorum. Geçmişte burada 20 hane yaşıyordu, hepsi burayı tek etti. Şuan tamamen boş kaldığı için harabe bir şekilde yok oluyor. Halk arasında dolaşan söylentiler devam ediyor. Köyün yanından geçen yol Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine bağlanıyor. Kimse buraya gelip gitmiyor, köy tamamıyla yol olaya terk edilmiş durumda" dedi.

Üç harfliler söylentisi köyün terk edilmesine neden oldu

Üç harfliler söylentisi köyün terk edilmesine neden oldu

Üç harfliler söylentisi köyün terk edilmesine neden oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şarkışla Sivas Kültür Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

sade vatandaş:

korktuğum üç harflilerin biri zam ötekisi ise aralarında beraberce anlaşıp fiyatları acımasızca anında çaresiz vatandaşa kitliyen üç harfli marketler

299
12
yanıtYanıtla
Solomon Kane:

listeye kdv yide ekleyelim

yanıt63
yanıt7
Harun SİZER:

millet kaçsın diye birisi iyi oyun oynamış köye

191
5
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Allah inancı olan Müslüman böyle saçma salak safsatalara inanmaz, çünkü hiç bir güç Yüce Allah'ın gücünün üstünde değildir ..

186
10
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Allaha inanan innanir zaten inanmayanin cinle isi ne

yanıt37
yanıt0
Benim Kkk:

Allahtan guclu diye kacmiyorlar onunda baska gucleri var diye kaciyorlar sacma sapan yazmissin

yanıt17
yanıt10
Kemal Sağlam:

Teyzenin gözlere bak içine girmiş haberi yok :)

66
21
yanıtYanıtla
ahmet yalçın:

Aynı şeyi düşündüm :D

yanıt21
yanıt1
burhan:

Tamamen sürü psikolojisi bu gibi konular coğu sektörde bile var bir usta bir arac iyi değil piyasası yok desin yeterli kimse almaz satmaz bizdede çok koyun var sürü olacak

75
4
yanıtYanıtla
serkan üçgül:

Köyün yeri güzel tam yol kenarı bunlar köyden kaçmak için bahane arıyorlar

60
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title