Haberler

Kahramanmaraş'ta Starbucks'a pompalı tüfekli saldırı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta bir kişi tarafından bir Starbucks şubesine pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı ve taşlı saldırı gerçekleştirildi. Cep telefonu kamerasına yansıyan olayda vatandaşların panikle sağa sola kaçıştığı görüldü. Yakalanan saldırganın 42 farklı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ta Starbucks şubesine bir kişi tarafından önce pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı, daha sonra da taşlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda 1 kişi yaralandı.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇIP TAŞLA SALDIRDI

Edinilen bilgiye göre olay, Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi'nde bulunan alışveriş merkezindeki Starbucks adlı kafede meydana geldi. İddiaya göre, Kahramanmaraş'ta kimliği öğrenilemeyen bir kişi, müşterilerin bulunduğu sırada Starbucks kahve zinciri şubesinin önüne gelerek pompalı av tüfeğiyle mekanının camlarına ateş açtı, daha sonra da taşlı saldırı gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş'ta Starbucks'a taşlı silahlı saldırı

İNSANLAR PANİKLE ETRAFA KAÇIŞTI

Saldırı sonrası büyük kargaşa meydana gelirken, insanların sağa sola kaçıştığı görüldü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaralı vatandaşın ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kahramanmaraş'ta Starbucks'a taşlı silahlı saldırı

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Olayla ilgili Kahramanmaraş Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "12 Nisan 2024 günü saat 16.30 sularında Piazza AVM altında faaliyette bulunan Kahramanmaraş Starbucks isimli işyerine pompalı tüfekle ateş açılmış ve taş atılmıştır. Meydana gelen olay ile ilgili yapılan ilk incelemeler sonucunda, saldırganların belirtilen iş yerine ilk önce taş attıkları ardından pompalı tüfekle ateş açtıkları tespit edilmiştir. Olay yerinde 3 adet boş kartuş bulunmuştur. Herhangi bir vatandaşımızın yaralanmadığı olayda işyerinde maddi zarar tespit edilmiştir.

Kahramanmaraş'ta Starbucks'a taşlı silahlı saldırı

SALDIRGANIN 42 FARKLI SUÇ KAYDI ÇIKTI

Olayın şüphelilerinden 1 şahıs yakalanmış, diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Yakalanan şahsın yağma, gasp, kasten yaralama ve uyuşturucu kullanma gibi 42 farklı suç kaydı olduğu anlaşılmıştır."

Kahramanmaraş'ta Starbucks'a taşlı silahlı saldırı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Starbucks Saldırı Güvenlik Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

Bidüşün:

Çocuk katillerine destek veren starboka yapılan bu saldırıyı kınayan müslümanım diye dolaşmasın, yapanın ellerine sağlık

208
430
yanıtYanıtla
Yalnız Adam:

Yakının, değer verdiğin insanlardan birisi bir gün maganda kurşununa giderse ağlamak yok. Bu durum ülkeyi uçuruma sürüklüyor, kafası esen terör estiriyor ortalıkta, hala "kendine bilmem ne demesin" derdindesin. Sen herkese düşün diyeceğine bir otur kendine bak.

yanıt247
yanıt58
hilmi tuna:

Çay Kahve satan bir işletme savaşa destek vermez.Alay mı ediyorsunuz yoksa gerçekten bir şeyi mi gizliyorsunuz anlamış değilim. 20 yıl önde Coca Cola için aynı muahbbeti yaparlardı. Halbu ki Coca Cola'nı Gazze'de fabrikası vardı ve Filistin halkı benden çok kola tüketiyordu.

yanıt158
yanıt94
Ayhan Öz:

koyunun biri melemiş olayı çözmüş.

yanıt84
yanıt43
Alkurt:

Bidusun, sen çok zavallisin.. Ac anladigin dilde Kur'an oku anlarsın. Nerede yaziyor, masum insanları öldürmek, birileri bizi savaşa zorluyor ama Allah bilir.

yanıt46
yanıt24
Gökhan Eker:

oğlum israile 6 aydır en büyük desteği gönderen AKP. Bir eylem yapacaksa AKP binasına yapsın. Şu anda da sadece sınırlama geldi sadece bazı ürünlere. Yanlış yere eylem yapmış onu kınıyor herkes.

yanıt80
yanıt33
Kadir Tokay:

42 suçtan kaydı olan birinin, elini kolunu sallayarak dışarıda gezmesine izin verenlerin Allah belasını versin.

262
11
yanıtYanıtla
Nevzat Aksoy:

42 suç kaydı olup dışarda dolaşıyorsa adalet sisteminde bir yanlışlık var demektir. Bununla 43 olur. Darısı 44'e...

147
10
yanıtYanıtla
Hasan Görkey:

42 Farklı şuç kaydı var ama dışarıda!!!! Anlamıyorum ben bu memleket nasıl oldu böyle ya…

107
7
yanıtYanıtla
Mevlüt Duman:

Kahramanmaraş ta yine bir şeyleri kaşıyorlar.

17
16
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title