Haberler

Üzümcü Ailesinin Yaraları Sarılıyor

İlköğretim okulu öğrencisi iki kardeşin ve çocuklarını kurtarmak isteyen babanın can verdiği yangın faciasının ardından acılı aileyi ziyaret eden Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ailenin...

İlköğretim okulu öğrencisi iki kardeşin ve çocuklarını kurtarmak isteyen babanın can verdiği yangın faciasının ardından acılı aileyi ziyaret eden Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ailenin eksikliklerini tespit ederek, rahat geçinmelerini sağlamak için bir takım girişimlerde bulundular.

Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana gelen yangın Gaziantep halkını da yasa boğmuştu. Yangın sırasında uyuyan 13 yaşındaki Firdevs ve 9 yaşındaki Sevim Üzümcü hayatını kaybederken, 3 çocuğunu kurtaran baba 41 yaşındaki Mehmet Üzümcü ise ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan baba burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. İki çocuğunu ve eşini kaybetmenin acısını yaşayan anne Fadile Üzümcü'ye ise Kaymakam Aydın ile Başkan Fadıloğlu yardım eli uzattı. Kaymakam Aydın ile Başkan Fadıloğlu, 3 çocuğuyla birlikte hayatta kalan Fadile Üzümcü'yü ziyaret ederek acılarına ortak oldular. Yaptıkları yardımlarla Devletin şefkat ve merhametini gösteren Kaymakam Aydın ile Başkan Fadıloğlu, bundan sonrada Üzümcü ailesinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya gayret göstereceklerini söylediler. Eşinin vefatından sonra sabit geliri olmayan Fadile Üzümcü'ye sabit gelir sağlamak isteyen Kaymakam Aydın ile Başkan Fadıloğlu bir takım girişimlerde bulundular. Borçtan dolayı vefat eden eşinin emeklilik hakkından yararlanamayan Fadile Üzümcü'nün, emekli olması ve çocuklarını daha iyi şartlarda büyütmesi için yardım eli uzatan Kaymakam Aydın ile Başkan Fadıloğlu tüm imkanları seferber edeceklerini belirttiler.

Üzümcü ailesinin her zaman yanında olacaklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, "Şehrimizde üzücü bir yangın olayı yaşandı. Yangında iki kardeş ile onları kurtarmak isteyen babalarını kaybettik. Allah geride kalanlara sabır versin. İnşallah bundan sonra bu tür üzücü olaylar yaşamayız. Bizlerde olayın ardından yeni fırsat bularak kaymakamımız ile birlikte aileyi ziyaret ettik. Ailenin acısı büyük. Bizlerde bu acıya ortak olmak istedik. Geride kalan 3 kardeşin ve annelerinin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Vefat edenlere Allah'tan rahmet geride kalan ailelerine ise sabırlar diliyorum" dedi.

Aileyi ziyaret ederek eksikliklerini tespit ettiklerini ifade eden Kaymakam Aydın, "Yaklaşık 1 ay önce Şehitkamil ilçemizde yaşanan yangın faciasında ilköğretim okulu öğrencisi olan iki kardeşi ve babalarını kaybettik. Bundan dolayı duyduğum üzüntüyü ifade etmek istiyorum. Ailemize baş sağlığı dilemek ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla belediye başkanımızla beraber ziyarete geldik. Üzümcü ailesinin başı sağ olsun. Biz acılı ailenin her zaman yanındayız. İhtiyaçlarını da karşılayacağız" diye konuştu.

Kaymakam Aydın ile Başkan Fadıloğlu'nun acılı aileye yardımda bulunduğunu vurgulayan Selahattin Eyyubi Mahalle Muhtarı Mehmet Milli, "Mahallemize yakın süre içinde taşınan aile meydana gelen yangın olayıyla büyük bir acı yaşadı. Olayın ardından ziyarete gelen Kaymakamımız ve belediye başkanımız devletin şefkatini göstererek aileye yardım eli uzattılar. Aile ile yakından ilgilenen kaymakam ve belediye başkanımıza Üzümcü ailesine sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Yapılan yardımlar vefat edenleri geri getirmez ancak, ailenin bir nebzede olsa yüreğine su serper" şeklinde konuştu.

Talihsiz bir olay yaşadıkları için üzgün olduklarını anlatan Üzümcü ailesinin yakınları, ise yardım eli uzatan ve desteklerini esirgemeyen Kaymakam Aydın ve Başkan Fadıloğlu'na teşekkür ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Üzümcü Mehmet Aydın Şehitkamil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title