Haberler

Transparan kıyafeti olay olan Gülşen, bu sefer derin yırtmaçlı pembe bornozuyla ayna karşısına geçti

Güncelleme:

Transparan sahne kıyafetiyle olay yaratan ünlü şarkıcı Gülşen'den yeni poz geldi. Gülşen, derin yırtmaçlı bornozuyla ayna karşısında çekildiği fotoğrafı Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladı.

Şarkıları kadar sahnede giydiği kıyafetlerle de gündem olan ünlü şarkıcı Gülşen, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Gülşen son olarak derin yırtmaçlı pembe bornozuyla ayna karşısına geçtiği anlar takipçilerine aktardı.

TRANSPARAN KIYAFETİ OLAY OLMUŞTU

Geçtiğimiz ay Gülşen'in sahneye kıyafeti olay olmuştu. Transparan kıyafeti ile konser veren ünlü şarkıcının sahne tarzı, kısa süre içinde sosyal medyaya damga vurmuştu.

Transparan kıyafeti olay olan Gülşen, bu sefer derin yırtmaçlı pembe bornozuyla ayna karşısına geçti

"DİLEDİĞİMİ GİYME ÖZGÜRLÜĞÜNÜ SEÇTİM"

İç çamaşırının üzerine transparan kıyafet giydiği için sosyal medyada takipçilerinden gelen eleştirilere Gülşen "Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, bir çok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu" demişti.

Transparan kıyafeti olay olan Gülşen, bu sefer derin yırtmaçlı pembe bornozuyla ayna karşısına geçti

YIRTMAÇLI BORNOZUYLA POZ VERDİ

Gülşen iddialı tarzından vazgeçmiyor. Konserleri dışında evdeki haliyle de dikkat çeken ünlü şarkıcı zaman zaman selfie paylaşıyor. Ev halinden de iddialı olmayı seven Gülşen son olarak beline kadar yırtmacı olan bornozuyla ayna karşısında poz verdi.

PEMBE SEVGİSİNİ VURGULADI

Pembe sevgisine vurgu yapan Gülşen'in geceliği hayranlarının ilgisini çekti. Gülşen'in ev tarzı da beğeni toplarken bazı takipçileri tarafından fazla dekolteli bulundu.

Transparan kıyafeti olay olan Gülşen, bu sefer derin yırtmaçlı pembe bornozuyla ayna karşısına geçti

Transparan kıyafeti olay olan Gülşen, bu sefer derin yırtmaçlı pembe bornozuyla ayna karşısına geçti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Gülşen Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (3)

Eray Içkaya:

tek meziyeti bedeni olan insanlara üzülüyorum . ama onlardan daha çok üzüldüğüm kişiler de var . mesela bunun eşi babası erkek kardeşi . ÇÜNKÜ AHİRETTE SORUMLUSUNUZ KARDEŞ . eşlerinizden kızlarınızdan kardeşlerinizden sorumlusunuz . evlendirdiğiniz kız kardeşinizin kocası namaz kılmıyor ise BUNDAN BİLE SORUMLUSUNUZ BİLEREK YAŞAYIN İSTEDİM . BİLİYORUM BU YAZI BİRŞEY DEĞİŞTİRMEYECEK . HAYAT AYNEN DEVAM EDECEK ama değişecek şey şu öteki tarafta bilmiyordum söylemediler Dİ-YE-ME-YE-CEK-SİN .

72
15
yanıtYanıtla
SELİM TAŞOĞLU:

90'lı yılların sanatçıları böyle davranış sergilenmezken örnek alınacak seviyeli ağırbaşlı sanatçılardı. şimdikilerin çoğu ise gündeme gelebilme adına.... yazık acınacak durum. iyi ki 90'lı yılların insanıyım.

48
8
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

İnsanlar tekrar gündeme gelebilmek zirvede kalabilmek haber olabilmek için nerelerini gösterir oldu namus kavramı kalmadı. modern bir cahiliye zamanında yaşıyoruz.

6
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title