Haberler

Samsung St66 Dijital Fotoğraf Makinesi Siyah

Samsung St66 Dijital Fotoğraf Makinesi Siyah Özellikleri

    Samsung ST66 Dijital Fotoğraf Makinesi Genel Özellikleri

    Karanlıkta daha net çekimler

    F2.5 Parlak Lens
    Gece eğlenmeye mi çıktınız? F2.5 lens, karanlıkta daha net çekimler yapmanız için ışığı yakalar. Gece keyifli anlarınızı yakalamak hiçbir zaman F2.5 lens ile olduğu kadar kolay olmamıştı. Gün batımından, mum ışığında loş akşam yemeklerine, güzel anlarınızın keyfini gerçekten olduğu gibi yaşayın ve karanlık ve bulanık sonuçlardan veya fotoğraf makinesinin flaşı ile etrafınızdakileri rahatsız etmekten endişelenmeyi bırakın.

    Daha net ve daha geniş bir görünümü yakalayın

    16 Megapiksel / 5x / 25 mm
    Hatırı sayılır 16.1 megapiksellik, yüksek çözünürlüklü sensörüyle, ince, tarz sahibi ST66 hatıralarınıza dair canlı, keskin ve ayrıntılı görüntüler sunar.25 mm’lik geniş açılı lensi, herkesin kadraja sığdığı unutulmaz grup fotoğrafları çekmenizi sağlar. Uzaktan fotoğraf çekiyor olsanız bile, 5x optik yakınlaştırması ile ideal görüntü kalitesini sürdürürken, istediğiniz kadar yakınlaşmanızı da sağlar.

    Elde edeceğiniz sonuca bakın!

    Canlı Panaroma ile boylu boyunca uzanan sıradağların her bir zirvesinin fotoğrafını çekebilir veya çarpıcı 180º panoramik görüntüler yaratmak için muhteşem bir şehrin tüm gökdelenlerinin fotoğraflarını çekebilirsiniz. Ardından, henüz çekmemişken bile LCD ekranda görüntünüzün ön izlemesini gerçekleştirebilirsiniz. Sadece, deklanşöre basılı tutun, sahneleri değiştirin ve fotoğrafınızı çekmeden önce neye benzeyeceğini görün.

    Profesyonel olmanın kolay yolu

    Akıllı Otomatik
    2.0 İster parlak ışıkta çekiyorken, ister öznenizin yüzünü göremediğinizde; arka aydınlatma modunu kullanın ve Akıllı Otomatik 2.0’ı (Fotoğraf ve Film) kullanarak daha net bir resim çekin. Daima, mümkün olan en iyi sonucu alın. Sahne algılama teknolojisi 16 farklı çekim koşulunu belirleyerek, düzenlemenizin temel öğelerini anında algılar ve ayarları tüm farklı durumlara göre optimize etmek için otomatik olarak düzeltir.

    HD filmler avucunuzun içinde

    HD 720p, 30 fps, MJPEG
    Bu tarz sahibi ama güçlü kamera ile saniyede 30 kare hızında, ortalama dijital kompakt fotoğraf makinelerinin videolarından daha net olan 720p HD kalitesinde MJPEG videolar yakalayın. Konser salonlarından, doğum günü partilerine, nerede olursanız olun kaliteli videolar elde edin.

    Sihirli Çerçeve ile çarpıcı kareler yaratın

    Sihirli Çerçeve
    Bir portreyi, eski bir film karesine veya arkadaşınızın yüzünü bir reklam panosuna dönüştürün. Sihirli Çerçeve ile ustaca, poster kalitesinde görüntüler oluşturmanız çok kolay. Duvar Boyama, Eski Film, Dolunay, Dergi veya Tatil gibi hazır zemin şablonlarından birini seçmeniz yeterli. Fotoğraf makinesini öznenize doğrultun, ekran üstü şablon içerisine hizalayın ve kendi duvarınıza asmak veya paylaşmak için eğlenceyi yakalayın!

    Hikayenin her iki yönünü de gösterin

    Resim içinde Resim
    Bir resim binlerce sözcüğe bedel olabilir ancak; bir fotoğraf her zaman hikayenin tamamını anlatmayabilir. Resim içinde Resim; neşeli kalabalık ile çevrelenmiş maç kazandıran bir golün fotoğrafı gibi görüntüleri iç içe geçirmenize izin verir. Hatta daha küçük fotoğrafların boyutu ve konumunu da resmin bütününü deneyimlediğiniz haline benzer biçimde göstermek için dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

    Farklı eğlence efektleriyle görüntülerinizi daha da özel hale getirin

    Akıllı Filtre 2.0
    Akıllı Filtre 2.0’ın 13 farklı lens ve renk efektiyle yaratıcılığınızı daha da yüksek seviyelere taşıyın. Geri oynatma sırasında çarpıcı bileşik karşıtlık için Eskitme Efektini videolarınıza hoş, bükülmüş bir his kazandırmak için Balık Gözü Efekti veya öznelerinize ölçekli maket görünümü vermek için Minyatür Efektini seçin. Görüntülerinize, Eskiz ve Sis giderme gibi renk filtreleriyle duygu; aşırı canlılık hissi veya başka sanatsal beceriler katın.

    Kahkaha tufanlarına yol açın

    Komik Yüz
    Daha da büyük kahkahalar için arkadaşlarınızın ve ailenizin yüzlerini eğin, esnetin ve bükün. Komik Yüz ile sadece başları veya burunları uzatmak veya muzip bozulmalar yaratmak için sadece 5 yönlü tuşa basın. Kamerayı hareket ettirdiğinizde ise, Yüz İzleme özelliği komik görünümlerin istediğiniz gibi olmasını sağlar.

    Akıllı Portre

    Akıllı Portre tüm açıları almanızı ve en iyi olanını seçmenizi sağlar. Bir arkadaşınızın geniş açılı çekimini yapın ve fotoğraf makinesi tek dokunuşla iyi olan diğer iki açı ve kompozisyonu da yakalasın. İster üç resmin tümünü alın, ister en yalnızca en iyi olanı seçin; ST66 seçmenize imkan verir.

    230 K LCD

    Hatırı sayılır 230 k piksel ile 2,7" Akıllı LCD daha geniş ve daha net bir görüntü için artırılmış karşıtlık ve renk düzeltme sağlar. Akıllı LCD ortam ışığını otomatik olarak algılayarak, LCD parlaklığını ideal görüntü görüntüleme için ayarlayarak, ekranı görmenizi ve kusursuz bir fotoğrafa hazırlamanızı sağlar.

    Sound Alive

    Sound Alive — Samsung’un gelişmiş Yakınlaştırma Gürültü Azaltma teknolojisi siz film çekerken veya ses kaydederken yakınlaştırma işlevinin yol açtığı gürültüyü önlemeye yardımcı olur. HD video yakalarken yakınlaştırın veya uzaklaştırın ve oynatma sırasında ideal kalite ve kristal netliğinde sesin keyfini çıkarmaya devam edin.

    Akıllı Yüz Tanıma ve Yüz İzleme

    Akıllı Yüz Tanıma en sevdiklerinize oynar; belirlediğiniz (veya en çok fotoğrafını çektiğiniz) 20 kadar kişinin yüzüne odaklanır ve pozlar ve bunların bir grup içerisinde belirginleşmesini sağlar. Yüz İzleme hareket halindeki yüzler için ideal ortamı sağlayarak, en sevdiklerinizin daima odağınızda olmasını sağlar.

    Akıllı Albüm

    Akıllı Albüm- Fotoğraflarınızı türe, tarihe, renge, haftaya hatta yüze göre otomatik olarak düzenleyerek, belirli bir fotoğrafı kolayca bulmanızı sağlar. Dilediğiniz bir resme çabucak gitmeyi mi istiyorsunuz? Bırakın Akıllı Albüm yüz araması yapsın veya menü seçeneğini kullanın ve bir defada 16 adete kadar görüntüyü görün.


    Kusursuz Portre Sistemi

    Kusursuz Portre Sistemi mükemmel portreleri kolayca oluşturmanıza yardımcı olur. Yüz Algılama ayarları otomatik olarak ideal odak ve pozlamayı sağlamak için ayarlar. Güzellik Çekimi ve kırmızı göz giderme özelliği, ten rengine yeniden dokunarak ve yüz kusurlarını ve kırmızı gözü ortadan kaldırarak ayrıntıların icabına bakar.


    Görüntü Algılayıcı

    Sensör Türü
    CCD
    Etkin Piksel
    Yaklaşık 16,1 MP
    Toplam Piksel
    Yaklaşık 16,4 MP

    Lens

    Odak Uzaklığı
    f = 4,5 ~ 22,5 mm (35 mm film eşdeğeri: 25 ~ 125 mm)
    F No.
    F2.5 (W) ~ F6.3 (T)
    Optik Zoom
    5X
    Dijital Yakınlaştırma
    Sabit Görüntü Modu: 1 - 5X, Oynatma Modu: 1X ~ 14,4X (Görüntü Boyutuna Bağlı)

    Görüntü Sabitleme

    Mod
    DIS (Dijital Görüntü Sabitleme)

    Ekran

    Tip
    TFT LCD
    Büyüklük
    2,7" (6,9 cm)
    Özellik
    2.7"(6,9 cm), QVGA (230 K Nokta)

    Odaklama

    Tip
    TTL otomatik odaklama (Çoklu AF, Merkez AF, Yüz Algılama AF, Nesne İzleme AF, Akıllı Yüz Tanıma AF)
    Alanı
    • Normal : 80 cm ~ sonsuz (Geniş), 150 cm ~ sonsuz (Tele)
    • Makro: 5 cm ~ 80 cm (Geniş), 100 cm ~ 150 cm (Tele)
    • Otomatik Makro: 5 cm ~ Sonsuz (Geniş), 100 cm ~ Sonsuz (Tele)

    Deklanşör Hızı


    • Smart Auto: 1/8 ~ 1/2 000 sn.
    • Program: 1 ~ 1/2 000 sn.
    • Gece: 8 ~ 1/2 000 sn.

    Poz

    Kontrol
    Program AE
    Ölçüm Sistemi
    Çoklu, Nokta, Merkez Ağırlıklı, Yüz Tanıma AE
    Telafi
    ±2EV (1/3EV adım)
    ISO Eşdeğeri
    Otomatik, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

    Flaş

    Mod
    Otomatik, Otomatik ve Kırmızı göz azaltma, Dolgu flaşı, Yavaş senk., Flaş Kapalı, Kırmızı göz düzeltme
    Alanı
    • Geniş: 0,2 m ~ 3,5 m • Tele: 1 m ~ 2 m (ISO OTOMATİK)
    Şarj Süresi
    Yakl. 4 sn.

    Beyaz Dengesi

    Mod
    Otomatik, Gün Işığı, Bulutlu, Floresan_H, Floresan_L, Tungsten, Özel

    Fotoğraf

    Mod
    Mod: Akıllı Otomatik (Smart Auto), Program Sahnesi, Otomatik Görüntü Sabitleme (OIS), Resim içinde Resim (Picture-in-Picture), Canlı Panorama
    Smart Auto: Portre, Gece Portresi, Arka ışıklı Portre, Gece, Arka Işık, Manzara, Beyaz, Doğal Yeşil, Mavi Gökyüzü, Gün Batımı, Makro, Makro Metin, Makro Renkli, Tripod, Aksiyon, Havai Fişekler
    Sahne: Komik Surat, Akıllı Portre, Sihirli Çerçeve, Güzellik Çekimi, Gece, Manzara, Metin, Gün Batımı, Şafak, Arka Işık, Sahil ve Kar

    Resim Görüntüleme


    Tek görüntü, Küçük resim, Gelişmiş Slayt gösterisi, Film Klibi, Akıllı Albüm

    Zaman Ayarlama


    Kapalı, Tarih, Tarih ve Zaman

    Film Klibi

    Kayıt
    5X Optik Zoom etkin (Maks. Kayıt süresi: 20dk) Mod: Akıllı Film, Film Akıllı Film : Manzara, Mavi Gökyüzü, Doğal Yeşil, Gün Batımı Boyut: 1 280 x 720HQ (30 fps, 15 fps) - Dosya başına: Maks. 4 GB 640 x 480 (30 fps, 15 fps) 320 x 240 (30 fpss 15 fps) Optik zoom yapılırkenki ses nedeniyle kullanıcı sesi kaydetmeyi ya da kaydetmemeyi seçebilir. (Ses kaydı seçilebilir : Sound Alive Açık / Sound Alive Kapalı / Sessiz)
    Efekt
    Akıllı Filtre 2.0: Palet Efekti 1, Palet Efekti 2, Palet Efekti 3, Palet Efekti 4, Minyatür, Eskitme, Balık Gözü, Sis Giderme (Defog), Retro, Klasik, Negatif, Özel RGB
    Düzenle
    Kayıt ve Oynatma sırasında duraklatma, Sabit Görüntü Yakalama

    Saklama

    Ortam
    • Harici bellek: Micro SD Kart (2 GB'ye kadar garantili) / Micro SDHC (8 GB'ye kadar garantili)
    Dosya Formatı
    DCF, EXIF 2.21, DPOF 1.1, PictBridge 1.0
    Görüntü Büyüklüğü
    16 M: 4 608 x 3 456, 14 MP: 4 608 x 3 072, 12 MG: 4 608 x 2 592, 10 M: 3 648 x 2 736, 5 M: 2 592 x 1 944, 3 M :1 984 x 1 488,2 MG: 1 920 x 1 080, 1 M: 1 024 x 768

    Arabirim

    Dijital Çıkış Bağlantısı
    USB 2.0
    Ses
    • Mikrofon: Mono • Dahili Hoparlör: Mono
    Video Çıkışı
    AV: NTSC, PAL (kullanıcı tarafından seçilebilir)
    DC Güç Girişi
    5V
    Cradle
    Hayır

    Güç

    Güç Kaynağı
    • Yeniden doldurulabilir pil: BP70A (740 mAh, Min.700 mAh)• Doldurma Cihazı: AC Adaptörü, Micro USB Kablo• Bağlantı Türü: Micro USB(

    Fiziksel Özellikler

    Boyutlar
    90,05 x 52,6 x 16,9 (19,5) mm
    Ağırlık
    101 g (Pil hariç)
    Çalışma Sıcaklığı
    0 - 40°C
    Çalışma Nemi
    5 - 85%

    Yazılım ve PC İşletim Sistemi

    Birlikte Verilen Bilgisayar Yazılımı 1
    Intelli-studio
    Uyumlu İşletim Sistemi
    Windows XP SP2 / Vista / 7

    Genel Sistem Gereksinimi

    Macintosh İçin
    Power Mac G3 veya üzeri, Mac OS 10.4 veya üzeri 256 MB (Min) RAM (512 MB veya üzeri Önerilir) 110 MB (Min) kullanılabilir Sabit Disk Alanı USB Bağlantı Noktası CD-ROM Sürücüsü
    Windows İçin
    Intel Pentium III 500 MHz'den daha iyi işlemciye sahip bilgisayar (Intel Pentium 800 MHz veya üzeri önerilir) Windows XP / Vista / 7, 256 MB (Min) RAM (512 MB veya üzeri önerilir)250 MB kullanılabilir Sabit Disk Alanı (1 GB veya üzeri önerilir) USB Bağlantı Noktası CD-ROM Sürücüsü 1 024 x 768 P / 16 bit Renk Görüntüleme Uyumlu Monitör (24-bit Renkli Görüntü Önerilir) Microsoft Direct X 9.0c ya da üzeri
    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Samsung Intel Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Bakan Yerlikaya'dan Diyarbakır'da belediye meclis salonundaki Türk bayrağının kaldırılmasına ilişkin açıklama

    Bakan Yerlikaya'dan Diyarbakır'da belediye meclis salonundaki Türk bayrağının kaldırılmasına ilişkin açıklama

    Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum: İki taraf da farklı şeyler söylüyor, sahiplenme yok

    Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum: İki taraf da farklı şeyler söylüyor, sahiplenme yok

    Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! İsfahan'ı hedef alan 3 drone imha edildi

    İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! İsfahan'ı hedef alan 3 drone imha edildi

    Saldırı sonrası kamera karşısına geçen Reisi 'İran, İsrail'e gücünü gösterdi' demekle yetindi

    Saldırı sonrası kamera karşısına geçen Reisi "İran, İsrail'e gücünü gösterdi" demekle yetindi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MKYK toplantısına damga vuran Fenerbahçe esprisi: Artık tutmuyorum

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MKYK toplantısına damga vuran Fenerbahçe esprisi: Artık tutmuyorum

    title