Haberler

AK Partili Hamza Dağ'dan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne "kilisede alkollü parti" tepkisi: Bir mabede yönelik saygısızlık kabul edilemez

Güncelleme:

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür Merkezi olarak kullandığı tarihi Aziz Vukolos Kilisesi'nde alkollü parti düzenlenmesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sert tepki gösterdi. Görüntülerin herkesi rahatsız ettiğini belirten Dağ, "Bu topraklarda bir mabede yönelik saygısızlık kabul edilemez. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve yöneticilerinin ortaya çıkan görüntülerden dolayı ülkemizde yaşayan Rum vatandaşlarımıza ve tüm İzmirlilere bir özür borcu bulunmaktadır" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür Merkezi olarak kullandığı tarihi Aziz Vukolos Kilisesi'nde alkollü parti düzenlenmesine sert tepki gösterdi. AK Partili Dağ, "Bu topraklarda bir mabede yönelik saygısızlık kabul edilemez. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve yöneticilerinin ortaya çıkan görüntülerden dolayı ülkemizde yaşayan Rum vatandaşlarımıza ve tüm İzmirlilere bir özür borcu bulunmaktadır" dedi.

İzmir'de kaydedilen görüntüler Türkiye'nin gündemine oturdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi olarak faaliyet gösteren tarihi Aziz Vukolos Kilisesi'nde parti düzenlendi. Alkollü eğlencede uygunsuz görüntüler kaydedildi.

Hamza Dağ: Mabede yönelik saygısızlık kabul edilemez

GÖRÜNTÜLERE AK PARTİLİ DAĞ'DAN SERT TEPKİ

Kentin en eski kiliseleri arasında yer alan yapıda kaydedilen uygunsuz görüntülere her kesimden tepki yağarken, AK Parti de sessiz kalmadı. Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, görüntülerin herkesi rahatsız ettiğini, bir mabede yapılan saygısızlığın kabul edilemeyeceğini belirtti.

Hamza Dağ: Mabede yönelik saygısızlık kabul edilemez

"MABEDE YÖNELİK SAYGISIZLIK KABUL EDİLEMEZ"

AK Partili Dağ, paylaşımında şunları söyledi: "İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kullanımında olan Aziz Vukolos Kilisesi'ndeki görüntüler sadece şehrimizde bulunan Rum vatandaşlarımızı değil bizleri de rahatsız etmiştir. Hangi inançtan olursa olsun bu topraklarda bir mabede yönelik saygısızlık kabul edilemez.

Hamza Dağ: Mabede yönelik saygısızlık kabul edilemez

"İZMİRLİLERE ÖZÜR BORCU VAR"

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve yöneticilerinin ortaya çıkan görüntülerden dolayı ülkemizde yaşayan Rum vatandaşlarımıza ve tüm İzmirlilere bir özür borcu bulunmaktadır.

"BU KONUDA SABIKALI OLAN CHP'NİN HER SİYASETÇİSİ ÜST DÜZEY HASSASİYET GÖSTERMELİ"

Geçmişte mabetlere dönük yaklaşımı nedeniyle toplum nezdinde sabıkalı olan CHP'nin her bir siyasetçisinin bu gibi durumlar için üst düzey hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Değerleri görmezden gelmek, kitlelere ve topluma hakarettir. Umuyoruz ki bundan sonraki organizasyonlarda daha hassas olurlar."

Hamza Dağ: Mabede yönelik saygısızlık kabul edilemez

Kaynak: AA / Politika

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hamza Dağ AK Parti İzmir Aziz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Hamit Gündoğdu:

Sayın bakan iyi güzel söylüyorsunuz doğru bir tepki vermişsiniz bizde destekliyoruz. Yalnız izin devlete bağlı kaymakamlık ve emniyetten alınmış. Peki şimdi var mı? Bir cezayı müeyyideniz....

9
2
yanıtYanıtla
Ibrahim Sönmez:

Evet Ortodoks vatandaşlarımızı rahatsız edici ve incitici olduğu bir gerçektir. Ama aYdıN ?? CHP'li İzmir'li kardeşlerimize karşı bir özre gerek yok.

8
1
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

İnançlı, samimi Hristiyanlar bu görüntüden rahatsız oluyorsa...Yapılan şey tek kelime ile edepsizlik, saygısızlık.....Rahatsız olmuyorlarsa Sayın vekilin yaptığı tek kelime ile Kraldan çok kralcı olmaktır...

7
0
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Bu CHP zihniyetinin sadece İslam'a değil hiç bir dine saygısı yok...

1
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title