Haberler

CHP, YSK'yı uyarmıştı! Kılıçdaroğlu ile ilgili sahte afişler piyasaya sürüldü

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan dün YSK'ya yaptığı uyarıda CHP ile terör örgütü PKK'yı ilişkilendiren afişleme başlatacağını ifade etmişti. Sosyal medya üzerinden yapılan bazı paylaşımlarda Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait sahte afişlerin piyasaya sürüldüğü görülürken, "İktidara gelirsek Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'da özerklik ilan edeceğiz" gibi ifadelerin yer aldığı afişlerin sahte olduğu Teyit.org gibi siteler tarafından da onaylandı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan dün yaptığı açıklamada, seçimin son günlerinde CHP'yi terörle ilişkilendiren afişler, sahte videolar, broşürler hazırlandığına yönelik duyumlar aldıklarını ifade etti.

CHP, YSK'yı uyarmıştı! Kılıçdaroğlu ile ilgili sahte afişler piyasaya sürüldüCHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan.

"HER ŞEYİ UYGULAYACAKLAR"

"Terör örgütü PKK ile CHP'yi el ele gösteren afişleri basıp dağıtıyorlar. Aynı İstanbul mitinginde yaptıkları gibi. Bu utanılacak bir şeydir. PKK lider kadrolarını gösterip alta CHP logoları koyuyorlar. Ses değiştirmeleri yapacaklar, sahte videolar yapıyorlar. Her şeyi uygulayacaklar. PKK terör örgütünün kanatları altına sığınıyorlar" diyen Özkan, konuyla ilgili YSK'ya da başvurduklarını ve bu afişlerin derhal toplatılması gerektiğini söyledi.

CHP, YSK'yı uyarmıştı! Kılıçdaroğlu ile ilgili sahte afişler piyasaya sürüldü

SAHTE AFİŞLER PİYASAYA SÜRÜLDÜ

CHP'li Özkan'ın uyarısının ardından sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlarda Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sahte afişlerin piyasaya sürüldüğü görüldü.

CHP, YSK'yı uyarmıştı! Kılıçdaroğlu ile ilgili sahte afişler piyasaya sürüldü

VAATLER SEÇİM KAMPANYASINA AİTMİŞ GİBİ GÖSTERİLDİ

"İktidara gelirsek Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'da özerklik ilan edeceğiz", "Oğlun istediği takdirde erkek arkadaşıyla evlilik yapabilecek" yazılı sahte afişler ve vaatler Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına aitmiş gibi gösterilerek paylaşıldı.

CHP, YSK'yı uyarmıştı! Kılıçdaroğlu ile ilgili sahte afişler piyasaya sürüldü

FOTOĞRAF BROŞÜRDEN ALINMIŞ

CHP'nin resmi internet sitesine bakıldığında "Sana Söz" sloganı ile paylaşılan afişler arasında bu afişlerin bulunmadığı rahatlıkla görülürken, Kılıçdaroğlu'nun bu afişlerde kullanılan fotoğrafınınsa "Sana Söz" sloganı ile paylaşılan vaatlerin bulunduğu broşürden alındığı görüldü.

CHP, YSK'yı uyarmıştı! Kılıçdaroğlu ile ilgili sahte afişler piyasaya sürüldü

RAPORLARDA DA BÖYLE VAATLER YER ALMIYOR

Öte yandan hazırlanan sahte afişlerdeki bu vaatler Cumhuriyet Halk Partisi'nin resmi internet sitesindeki yayınlarında ve raporlarında da bulunmuyor. Yine Millet İttifakı'nın Ortak Mutabakat Metni incelendiğinde söz konusu afişlerdeki vaatlere rastlanmıyor.

AFİŞLERİN SAHTE OLDUĞU TEYİT EDİLDİ

Yine Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yer verildiği iddia edilen ve sosyal medyada tartışmalara neden olan diğer bir afişin de CHP ya da Millet İttifakı'nın seçim kampanyasına ait olmadığı Teyit.org gibi doğrulama platformları tarafından da teyit edildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Güneydoğu Anadolu Millet İttifakı Tuncay Özkan Sosyal Medya Doğu Anadolu PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (33)

Osman Tokgonul:

Sizin anladığınız dilden söyleyeyim ... Bunu yapanlar Müslüman mı ? Emelinize ulaşamayacaksınız . Ne diyor Kur'an : Allah , gizliyi de saklıyı da bilendir . Aklınız sıra tuzak kuruyorsunuz ha . Allah size öyle bir tuzak kurar ki nefes alamazsınız .

12213
52
yanıtYanıtla
Erhan:

Çok haklısınız. Cumhurbaşkanı adayı Tayyip olarak bu yapılanların son derece yanlış ve günah olduğunu söyleyebilirim. Maide 8: Bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi âdil davranmamaya itmesin. Adaletli olun; bu, Allah korkusuna daha çok yakışan (bir davranış) tır.

yanıt80
yanıt14
ADİLCE:

Neden şikayet ediyorsunuzki, özgür basın dediğiniz tamda bu değilmi?. .

610
6141
yanıtYanıtla
Serhat Öncü:

sen olayı yanlış anlamışsın. basın özgürlüğü demek sadece iktidara ister doğru ister yanlış yeter ki övgü olsun, ama eleştiri yapanları da kulp bulup içeri alalım demek değil. yada muhalefete atış serbest, iktidara bir şey söylersen içeri girmekten korkan bir nesil yetişti.

yanıt86
yanıt68
Osman Tokgonul:

Özgürlük anlayışınıza hiç şaşırmadım ! Hani bir kadın " Bizi azarlayan DOKTORLARI ARTIK DÖVEBİLİYORUZ " diyerek bu ülkede bunu özgürlük sananlar olduğu müddetçe , sizin sözünüze şaşırmamak lazım . Değil mi ?

yanıt108
yanıt40
Hakan:

İftira atmak da bir zeka işi. Bu kadar saçma atmak zeka seviyesini gösteriyor.

577
306
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Ama oradaki ifadeleri siz söylediniz. Ve bu söylemlerinizi hdp ve pkk teyit ediyor

294
542
yanıtYanıtla
Ensar Pancar:

arama motoruna Selahattin demirtaş serbest kalacak kılıçdaroğu yazın ilk videoyu izleyin, ne demiş bay kemal

373
238
yanıtYanıtla
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

Kendi taraftarlarınız ve hdp yandaşlarınız yapıyor ve milleti bu fikre hazırlıyor.Önce inkar sonra ikrar

343
220
yanıtYanıtla
Muhittin Kose:

Yemin ederim aklımızla alay ediyorsunuz normal değilsiniz kendiniz soylediniz söylüyorsunuz partı tüzüğünüzdede var bunlar şakamı yapıyorsunuz

349
156
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title