Haberler

Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den ayrılan Şeyma Subaşı alay konusu oldu

Güncelleme:

Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığında olduğu Mohammed Alsaloussi'nin hediyelerinin sahte çıkmasının ardından bebeğini aldırarak, Mısırlı sevgilisinden ayrıldı. Ayrılık haberinin ardından sosyal medyada Şeyma Subaşı'yla ilgili güldüren yorumlar yapıldı.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra İtalyan Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamış ancak ikilinin aşkları kısa sürmüştü. Daha sonra aradığı aşkı Mısırlı iş insanı olarak bilinen Mohammed Alsaloussi'de bulan Subaşı, yeni erkek arkadaşıyla birbirinden samimi pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya başlamıştı.

Şeyma Subaşı, Mısırlı Mohammed AlSaloussi'den ayrılınca sosyal medya espriyi patlattı

EVLİLİK TEKLİF ETTİ

İkilinin ilişkileri bir süre sonra ciddiye döndü. Alsaloussi'nin evlilik teklifinde bulunduğu Subaşı, hamilelik iddialarını reddettikten kısa süre 3sonra hamile olduğunu açıkladı. Ancak kısa süre önce bu sefer de bebeğini kaybettiğini açıklayan Subaşı'nın sevgilisi hakkındaki "dolandırıcılık" iddialarının ardından ayrılığın eşiğine geldiği ve kendisine alınan hediyelerin sahte olduğu öğrenmesinin ardından, Alsaloussi'den ayrıldığı öğrenildi. Subaşı, Instagram hesabında sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını da kaldırdı.

Şeyma Subaşı, Mısırlı Mohammed AlSaloussi'den ayrılınca sosyal medya espriyi patlattı

SOSYAL MEDYA ESPRİYİ PATLATTI

Subaşı ve Alsaloussi ilişkisi hakkında her gün yeni bir detay ortaya çıkmaya devam ederken, sosyal medyada da Subaşı hakkında çok sayıda paylaşım yapıldı. Ancak yapılan paylaşımlardan biri, diğerlerine göre çok daha fazla ilgi gördü. Söz konusu paylaşımda, Subaşı'nın ağlarken görüntüsüne yer verilerek, "Uçağın ödemesini bile benim karttan çektirmiş, inanabiliyor musun?" ifadelerine yer verildi. Paylaşım kısa süre çok sayıda etkileşim aldı.

İşte Şeyma Subaşı hakkında yapılan o esprilerden bazıları:

Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den ayrılan Şeyma Subaşı sosyal medyada alay konusu oldu

Mısırlı Mohammed AlSaloussi'den ayrılan Şeyma Subaşı sosyal medya alay konusu oldu

Mısırlı Mohammed AlSaloussi'den ayrılan Şeyma Subaşı sosyal medya alay konusu oldu

Mısırlı Mohammed AlSaloussi'den ayrılan Şeyma Subaşı sosyal medya alay konusu oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Instagram Haberler

500

Yorumlar (7)

Zeynep Nursen:

Şeyma, bir daha biriyle beraber olmadan önce zenginlik durumunu araştır ki gereksiz yere bebek aldırmak zorunda kalmayasın

260
4
yanıtYanıtla
Engin Turan:

Parayı gördünüz soyundunuz Açlığı gördünüz giyindiniz Bu nasıl bir hukuk ki bu kadın hala nafaka alabiliyor Boşanan kadınlara kötü örnek oluyor Hadi hukuk gerekeni yap dua edelim Yokmu delikanlı bir hukukçu

229
7
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

italyan dan sonra mısırlı olduğuna göre haritaya göre bir sonraki lübnanlı. varmısınız iddaaya

119
1
yanıtYanıtla
??????? ?????:

elin atina binen cabuk iner bide cifteyi yersin.

28
1
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Demek Şeyma tipten daha çok paraya önem veriyor. Mısırlı sevgilisinde tam at hırsızı tipi vardı.

19
1
yanıtYanıtla
Serhat :

Allah''ın hüküm verdiği canı Allah alır. Onu katleden ancak hastalanmış şeytan ehli insandır. Affı da dile gelecek ceninden başkası da değildir. O da kendini doğurmamışa anne demeyeceğinden bahisle lanet üzere lanet dile gelmesi muhakkaktır.

6
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Edep sınırlarını zorlayıp,geldiği toplumun değerlerini hiçe sayarak,şatafatlı bir hayat özentisiyle her gün başka bir sevgiliyle öpüşme fotografları yayinladın.Şimdide ağlayıp feryat ediyorsun.Kendi düşen ağlamaz ! Senin gibi sorumsuz bir kadına ne diyelimki ?

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title