Haberler

Gökhan Çıra gözdağı verdi: Çocuğumuzla sınamayın, yapabileceklerimi tahmin edemezsiniz

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından peş peşe açıklamalar yapan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, gündeme oturdu. Yeni doğan kızıyla paylaşımlar yapan Çıra, konuyla ilgili eleştiride bulunan herkese gözdağı vererek "Bizi çocuğumuzla denemeye kalkmayın. Neler yapabileceğimi tahmin bile edemezsiniz" dedi.

Geçtiğimiz sene Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan ve 3. kez nikah masasına oturacağını duyuran Gökhan Çıra, bugün sosyal medya hesabından baba olduğunu duyurarak bebeğiyle pozunu paylaştı. Çıra'nın paylaşımdan sonra açıklama yapan Ciğerci ise, "Evlat edinmek için başvurularımız kabul edildi" dedi. Ciğerci'nin açıklamasından sonra bir video yayınlayan Gökhan Çıra ise kendilerini eleştirenlere gözdağı verdi.

"BİZİ KIZIMIZLA VURMAYIN, KARŞINIZDA BENİ BULURSUNUZ"

Instagram hesabından yayınladığı videoda "Bizi evladımızla sınamayın" diyen Gökhan Çıra, şu ifadeleri kullandı: "İnanılmaz heyecanlıyım. Hayattaki tek isteğimiz çocuğumuzun olmasıydı. Allah nasip etti, inanılmaz mutluyum. Bebeğimin annesi Selin Ciğerci. Bu durumdan kendine pay çıkarmaya çalışan insanlar var. Sakın bizi çocuğumuzla denemeye kalkmayın. Kızım için neler yapabileceğimizi, neler yapabileceğimi aklınıza bile getirmek istemezsiniz. Ben kızım için üzülürsem neler yapabileceğimi o konuşanlar tahmin etsin. Bir anne ve baba evlatları için yaşar. Sakın ama sakın kızımın annesini geçmişiyle ilgili ve kızımızla ilgili vurmaya kalkmayın. O zaman karşınızda beni bulursunuz. Hem de hiç beklemediğiniz gibi bulursunuz haberiniz olsun."

Selin Ciğerci ile evlat edinen Gökhan Çıra gözdağı verdi: Çocuğumuzla sınamayın, yapabileceklerimi tahmin edemezsiniz

NE OLDU?

Dün Instagram hesabından bir bebekle fotoğrafını paylaşan Gökhan Çıra, "Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım, hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım, hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım" diyerek baba olduğunu duyurdu.

Selin Ciğerci ile evlat edinen Gökhan Çıra gözdağı verdi: Çocuğumuzla sınamayın, yapabileceklerimi tahmin edemezsiniz

SELİN CİĞERCİ: ANNE OLDUM, BEBEK BENDE KALACAK

Bugün konuyla ilgili açıklama yapan Selin Ciğerci ise şu ifadeleri kullandı: "Ben hep anne olmak istediğimi ve olacağımı söylüyordum zaten. Eski eşimle evliyken bir yola başvurmuştuk. Evlat edinmek için başvurularımız kabul edildi. Uzun zamandır da odası var. Anne olmak istiyorum ve onunla yoluma devam etmek istiyorum. Eski eşimle barışma gibi bir durum yok. Çocuk bende kalacak, istediği zaman eski eşim gelip görebilecek. İsmi 'Saadet Selenay Çıra'. Eski eşimle beraber başvurduğumuz için onun soyadı var."

Selin Ciğerci ile evlat edinen Gökhan Çıra gözdağı verdi: Çocuğumuzla sınamayın, yapabileceklerimi tahmin edemezsiniz

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (5)

tudregarze:

Bu nasıl bir cahillik? Bu nasıl bir sorumsuzluk? Hangi yetimi bu iki erkege verdi? Bir yandan küresel çetenin projesi olan lgbt'ye karşı mücadele verirken bir yandan sorumsuzlar milletin yetimlerini eşcinsellere veriyorlar.Bu felekete dur diyecek insanlar var allaha şükür

83
8
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

buna izin verilmişse, izin verenlere yuh olsun

36
4
yanıtYanıtla
Öğretmen Öğreten:

Aile sosyal politikalar bakanlığı nasıl buna müsaade etti anlamış değilim. Hayatları sosyal medyada olan yaptıklarıyla gündemde olanların. Ve cinsiyet değişimiyle aile yapıları uzun temeline dinamit yerleştirenlerin çocuk evlat edinmeleri kesinlikle yanlış.

30
2
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Allah analı babalı büyütsün

2
5
yanıtYanıtla
Hakan Ertem:

Devlet buna nasıl müsaade eder. Bir bebek iki sapığa nasıl emanet edilir. Buna göz yummak topluma ahlaka ihanettir.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title