Haberler

"Havuçlu anne" Büşra Pekin bir değişti pir değişti! Görenler tanıyamıyor

Güncelleme:

Estetik iddialarını her seferinde reddeden oyuncu Büşra Pekin, yüzüne yaptırdığı son işlemle bambaşka biri oldu. Eski halinden eser kalmayan ünlü oyuncu daha önce yüz bandı kullandığını belirtmişti.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da "Havuçlu anne" tiplemesiyle tanınan ünlü oyuncu Büşra Pekin yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettiriyor. Saçlarını kısacık kestirip sarıya boyatan Pekin'in yüzündeki farklılıklardikkat çekti.

"ESTETİĞİM YOK" DEMİŞTİ

Diyet ve sporla 15 kilo veren Büşra Pekin daha önce yaptığı açıklamada "Estetiğim yok, yüz bandı kullanıyorum" demişti. Pekin son paylaşımı ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı.

DEĞİŞİMİYLE ŞAŞIRTTI

"Havuçlu anne" olarak tanıdığımız Büşra Pekin'in yanaklarına yaptırdığı işlem bazı takipçilerinin gözünden kaçmadı. Yanakları oldukça incelen ünlü oyuncunun "Hollywood yanağı" yaptırdığı söyleniyor. Kimisi ünlü oyuncunun değişiminieleştirirken, birçok takipçisi bu değişimden oldukça memnun.

İşte Büşra Pekin'in son hali;

'Havuçlu anne' Büşra Pekin bir değişti pir değişti! Görenler tanıyamıyor

'Havuçlu anne' Büşra Pekin bir değişti pir değişti! Görenler tanıyamıyor

'Havuçlu anne' Büşra Pekin bir değişti pir değişti! Görenler tanıyamıyor

'Havuçlu anne' Büşra Pekin bir değişti pir değişti! Görenler tanıyamıyor

'Havuçlu anne' Büşra Pekin bir değişti pir değişti! Görenler tanıyamıyor

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Bambaşka Biri Büşra Pekin Pekin 3.Sayfa Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (9)

Anonim:

Verdiği paraya değmiş

107
21
yanıtYanıtla
mageerauld nifi:

E"h"eğe altın semer vurmuşlar ...

72
36
yanıtYanıtla
Harun Taş:

Yıllarca havucu elinde tutan anne sonunda tüm havucları peşinden kosturacak. Hıyarlı baba bakalım acaba bir cacık olabilecek mi

82
6
yanıtYanıtla
ADANALI :

orijinal hali daha güzeldi bence

60
28
yanıtYanıtla
Mustafa Koyukan:

Estetik nelere kadirsin. Yürü be kim tutar seni

73
5
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Para Bu iste Gilli Milli Bir Yaratikken Neyseki Bi Şekil Almis Birseye Benzemis

20
14
yanıtYanıtla
Mete GÖK:

Estetik ameliyatları olmasa hiç biri su götürmez

23
0
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Saç rengi değişmiş eee başka??

6
7
yanıtYanıtla
zırzop:

bütün ünlüler aynı tipe bürünmeye başladı

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title