Haberler

    Burak Deniz - Nilperi Şahinkaya... KAVGA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

    Güncelleme:

    Nilperi Şahinkaya, kendisine ve sevgilisine hakaret eden Burak Deniz'e dava açmıştı. Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz'in davası sürerken olaya dair görüntülere Birsen Altuntaş ulaştı. Kavga anına ait görüntülerde Nilperi Şahinkaya’nın masayı terk ettiği görülüyor.

    Rol aldığı dizinin çekimleri nedeniyle Adana'da bulunan Burak Deniz, gittiği bir otelde Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile tartışmıştı.

    29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Ödül Töreni sebebiyle Adana'da bulunan Şahinkaya yakışıklı oyuncunun özrünü kabul etmeyip oyuncu hakkında şikayetçi olmuştu.

    Şahinkaya, Burak Deniz'in "kasten yaralama", "hakaret" ve "kişilerin huzur ve sukünunu bozmaktan yargılanmasını talep etmişti.

    Burak Deniz de avukatı Serdar Opak'la hakkında yapılan şikayet nedeniyle savcılığa gidip ifade vermişti.

    BURAK DENİZ NE DEDİ?

    Burak Deniz ifadesinde "Konuşmada Nilperi, Emre ve Necmi Deniz ile şakalaştık, normal bir şekilde gülüyor muhabbet ediyorduk, Nilperi'ye yönelik herhangi bir hakarette bulunmadım.

    Bulunmamı gerektirecek bir neden de yoktu zaten… Nilperi'nin erkek arkadaşı da oradaydı…

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    BİRSEN ALTUNTAŞ (@1birsenaltuntas)'in paylaştığı bir gönderi

    Açıkçası şikayet dilekçesini okuduğumda bu aşamaya kadar onların şahsına yönelik sinkaflı küfürler ve tehditlerde bulunduğu iddiasını görünce inanamadım" demişti.

    GÜZEL OYUNCU MASAYI TERK ETTİ

    Birsen Altuntaş olaya dair kamera kayıtlarını buldu. Nilperi Şahinkaya'nın avukatı Nail Gönenli "Mahkeme dosyasında daha net görüntüler var. İfadelerimizle kamera kayıtlarının birebir uyuştuğunu gördük" dedi.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    BİRSEN ALTUNTAŞ (@1birsenaltuntas)'in paylaştığı bir gönderi

    Kavga anına ait görüntülerde Nilperi Şahinkaya'nın Burak Deniz geldikten sonra masadan hızla uzaklaştığı ardından da Burak Deniz'le Necmi Deniz'in arasında sert bir tartışmanın çıktığı görülüyor.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    BİRSEN ALTUNTAŞ (@1birsenaltuntas)'in paylaştığı bir gönderi

    Kaynak: Magazinkolik / Magazin

    Nilperi Şahinkaya Burak Deniz Kavga Magazin Haberler

    Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

    Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

    İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

    İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Bakmadan Geçme

    İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title