Haberler

2023 yılının en çok konuşulan ünlü isimleri belli oldu! Zirvede Dilan Polat var

Güncelleme:

Haber analiz ve raporlama şirketi Habermetre, 2023 yılında en çok konuşulan ünlü isimlerini açıkladı. Listenin başında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat geldi. Onu ise özel hayatı ve kariyeriyle adından söz ettiren Acun Ilıcalı takip etti.

Türkiye'nin en büyük dijital haber bankası Habermetre, binlerce Türk sitesini tarayarak, 2023 yılında en çok haber konusu olan ünlü isimlerini sıraladı. Listenin ilk sıralarında ise Dilan Polat, Acun Ilıcalı ve Haluk Levent gibi isimler geldi.

DİLAN POLAT ZİRVEDE

10 kişinin yer aldığı listenin başında 74.961 habere konu olan Dilan Polat geldi. Eşi Engin Polat ile vergi kaçakçılığı ve kara para suçlamasıyla kasım ayında tutuklanan Polat, 2023 yılında 238.326.324 okunma sayısına ulaştı. Polat'ı 69.262 habere konu olan Acun Ilıcalı takip etti. Özel hayatının yanı sıra Exxen ve TV8'deki yapımlarıyla sıkça gündeme gelen Ilıcalı'nın okunma sayısı 125.239.324.

2023 yılının en çok konuşulan ünlü isimleri belli oldu! Zirvede Dilan Polat var

YARDIMLARIYLA KONUŞULAN HALUK LEVENT 3. OLDU

Listenin 3. sırasında 52.868 habere konu olan Haluk Levent geldi. Kurucusu olduğu Ahbap derneği vasıtasıyla deprem bölgesine yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Levent, 60.354.218 okunma sayısına ulaştı. Onu ise 40.139 habere konu olan Serenay Sarıkaya takip etti. Instagram hesabından yaptığı paylaşımların yanı sıra özel hayatı ve oyunculuk performansıyla konuşulan Sarıkaya, 96.887.373 okundu.

2023 yılının en çok konuşulan ünlü isimleri belli oldu! Zirvede Dilan Polat var

AFRA SARAÇOĞLU ÖZEL HAYATIYLA ÇOK KONUŞULDU

Sene başında 4 yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisini bitiren ve sonrasında ortak arkadaşları ve partneri olan Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Afra Saraçoğlu, 28.085 haberde yer alarak listenin 5. oldu. Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Saraçoğlu'nın 54.737.809 okunma sayısı bulunuyor.

2023 yılının en çok konuşulan ünlü isimleri belli oldu! Zirvede Dilan Polat var

HADİSE VE HANDE ERÇEL BİRBİRİNİ TAKİP ETTİ

Habermetre tarafından hazırlanan listenin 6. sırasında 25.157 haberle Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel geliyor. Listenin 7. sırasında 24.958 haberler Mert Ramazan Demir, 8. sırasında 17.088 haberle Hadise, 9. sırasında 15.855 haberle Mehmet Ali Erbil yer aldı.

2023 yılının en çok konuşulan ünlü isimleri belli oldu! Zirvede Dilan Polat var

METİN UCA DA LİSTEDE

Listenin 10. sırasında ise 13.485 haberle Metin Uca bulunuyor. Sunucu, yazar ve seslendirme sanatçısı Metin Uca, 17 Kasım'da hayatını kaybetmişti. Son röportajını Haberler.com'a veren Uca, vasiyetini açıklayarak "Burası özgür bir ülke olsa yakılarak ölmek isteyenlere de saygı duyulurdu. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul boğazından serpilmesini istiyorum. Ne yazık ki böyle bir şansım yok. İki yüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılarak ölmeyi çok istiyorum. Umarım dostlarım ve bu konuda bıraktığım vasiyet çerçevesinde bunu yaparlar. Tören istemiyorum çünkü. Hatırlanmak istemiyorum" demişti.

2023 yılının en çok konuşulan ünlü isimleri belli oldu! Zirvede Dilan Polat var

2023 yılının en çok konuşulan ünlü isimleri belli oldu! Zirvede Dilan Polat var

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Acun Ilıcalı Dilan Polat Habermetre Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu?
500

Yorumlar (1)

uCube :

Acun ne alaka? Kimse Acun'u konuşmadıki arkadaş. Hadi Dilan'ı sağolsun haber siteleri, mağazın programları püf püfladı olayından dolayı, olmadık isimleri yazmışsınız yahu. O zaman Oğuzhan uğur'da yazılmalıydı, oda çok konuşuldu. ;))

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title