Haberler

Civan Canova Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Civan Canova'nın birinci vefat yıldönümüne özel sergi açıldı. Sergide, sanatçının elliden fazla tablosu yer alıyor. Sergi, 21 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

Serginin açılışı, Canova'nın birinci vefat yıldönümü olan 20 Ağustos 2023 Pazar günü, yapıldı. Açılışa Hülya Koçyiğit, Zuhal Olcay, Zafer Ergin, Yıldıray Şahinler, Metin Akdülger, Derya Alabora, Bennu Yıldırımlar, Zerrin Tekindor, Güner Özkul, Fırat Tanış, Bahtiyar Engin, Altan Gördüm, Sumra Yavrucuk, Uraz Kaygılaroğlu, katıldı.

civancanova-sergi2.jpg

Aile, tablo satışlarından elde edilecek tüm gelirin, Civan Canova'nın kalbinde önemli yer tutan çocuk sevgisi ve sanat aşkını O'nun adına yakışır şekilde bünyesinde birleştiren bir hayır kurumuna yönlendirileceği bildirildi.

civancanova-sergi1.jpg

Oyuncu, yazar, tiyatro yönetmeni sıfatlarının yanı sıra ressam olarak da tanınan ve sevilen, birçok ödüle sahip çok yönlü sanatçının sergisinde, bazıları özel aile koleksiyonuna ait olan elliden fazla tablosu yer aldı. Serginin kapıları, 21 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında, 10: 00-19: 00 saatleri boyunca tüm sanat severlere açık olacak.

civancanova-sergi3.jpg

Kaynak: Magazinkolik / Kültür Sanat

Civan Canova Eylül Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title