Haberler

Kavgayı Medya Büyütmüş

Güncelleme:

Yapımcı Erkan Özerman, ile Kıvanç Tatlıtuğ arasındaki anlaşmazlığı medya körüklemiş.

Yapımcı ve Menajer Erkan Özerman, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile bir sözleşme nedeniyle yaşadıkları tatsızlığı, medyanın kan davasına çevirdiğini söyledi.

Yapımcı ve Menajer Erkan Özerman, özel bir televizyon kanalında katıldığı bir programda Oya Germen'e keşfettiği model ve oyuncuları, meslek hayatında yaşadığı kalp kırıklıklarını, Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı tatsızlığı, birçok ünlü isimle anılarını, aldığı ödülleri ve hayat felsefesini anlattı.

En ünlü model ve oyuncuları keşfeden Özerman, bugüne kadar kimin elinden tuttuysa o kişinin star olduğunu söyledi. 25 yıldır organizasyonunu yaptığı Best Model'in dünyadaki en önemli markalardan biri olarak kabul edildiğini ifade eden Özerman, Best Model seçilen Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit ve Mehmet Akif Alakurt'un bugün çok ünlü oyuncular olduğunu belirtti. Best Model'den derece alıp, Türkiye güzeli seçilen 5 model olduğunu anlatan Erkan Özerman, mankenin güzel olmasının değil, kıyafeti iyi taşımasının önemli olduğunu; kadın modellerin arasından Deniz Akkaya, Güzide Duran gibi star mankenlerin çıkmasını istediğini bildirdi.

Tekstil dünyası için de çok çalıştığını ifade eden Erkan Özerman, Fransız mankenleri getirip Türk modacılarla podyuma çıkarttığını belirtti. Organizasyonun ciddi bir meslek olduğunu ifade eden Özerman, Japonya'da yapılan Türk Mevsimi organizasyonu hakkındaki bir anısını şu sözlerle anlattı:

"Çok enteresan bir şey anlatayım. Japonya'da bir Türk Mevsimi yapıldı, inanılmaz bir başarısızlıkla bitmek üzereyken, dönemin büyükelçisi beni arayarak, organizasyonu devralmamı istedi. Proje için bir günlüğüne Tokyo'ya gittim. Yapılan planların hepsini bir günde baştan aşağı değiştirdim ve bir Best Model gecesi yaptım. Oraya 50 mankenimle, modacıyla, sanatçıyla gittim. O kadar başarılı bir gece oldu ki, Japon İmparatoru'nun elinden madalya aldım."

"OYA'YI, SYLVIA VARTAN ZANNETMİŞLERDİ"

Oya Germen ile yaşadığı bir anıyı da paylaşan Erkan Özerman, birlikte Sopot Festivali'ne gittiklerini, Oya Germen'i orada Fransız şarkıcı Sylvia Vartan zannettiklerini söyledi. Sylvia Vartan'ın, 50'nci

meslek yılı kutlamasında şarkı söylediğini belirten Özerman, ünlü şarkıcının kendisi için "sanat dünyasının Noel Baba'sı" tanımını yaptığını ifade etti.

1970 yılında UNESCO, Yunus Emre'yi ilk hümanist şair olarak lanse ettiği zaman, Yunus Emre'yi dünyaya tanıtma görevinin kendisinden istendiğini belirten Erkan Özerman, bu anısının şöyle dile getirdi:

"Bir plak yaparak Yunus Emre'yi dünyaya tanıtma şansım oldu. Ama o çalışma Ajda Pekkan ile olmaz dedim. Yunus Emre'nin bahsettiği aşk ile kadın güzelliği bir arada olmaz; o nedenle Ajda Pekkan projeye uymadı. Hiç şarkıcılık yapmamış bir tiyatro sanatçısını getirip şarkıcı olarak lanse ettim; o kişi Ayla Algan'dı. Ayla Algan çok iyi eğitim almış, başarılı bir tiyatro sanatçısı... Cemil Demirsipahi gibi bir üstada saz çaldırıp bestelettim. Birlikte Yunus Emre eserini long play yaptık."

Yunus Emre plağını yaparken hayat felsefesinin ne olduğunu öğrendiğini belirten Özerman, hayat felsefesini "Dünyaya önce sevmek, sonra sevilmek için geldim." sözleriyle açıkladı. Özerman, meslek hayatında yaşadığı kalp kırıklıkları hakkında ise, "Gençler; Erkan Özerman'ı tanıyıp, ünlü olup hemen gitmeyi düşünüyor" dedi.

"BÜLENT ERSOY'U OLYMPIA'DA SAHNEYE ÇIKARDIM, YER YERINDEN OYNADI"

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile saygılı ve ciddi bir iş ilişkilerini olduğunu ifade eden Erkan Özerman, "Bülent Ersoy lafımı dinledi. Onu Olympia'da sahneye çıkardığım zaman yer yerinden oynadı. Transeksüel ve Türkiye'de sahneye çıkarılmamış sanatçıyı merak ettiler. 2800 kişi geldi. Bülent Ersoy, eseri mikrofonsuz seslendirince ayakta alkışlandı. Ama hatır için bir lokantada sahne alınca, böyle şey olmaz dedim. Anjiyo için hastanede olmama rağmen, uçağa binip gittim ve 'burada ne işin var?' dedim" diye konuştu.

"KIVANÇ TATLITUĞ'A ÇOK EMEK VERDIM"

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile bir dönem yaşadığı soruna da değinen Erkan Özerman, verdiği röportajlarda sözlerinin çarpıtıldığını; Kıvanç Tatlıtuğ ile bir sözleşme nedeniyle yaşadıkları tatsızlığı da medyanın kan davasına çevirdiğini söyledi. Kıvanç Tatlıtuğ'a çok emek verdiğini belirten Özerman, "Kıvanç, beni arayıp çok özlediğini söyledi, medya yüzünden hastanede beni ziyaret edemedi" dedi.

Erkan Özerman, ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Ruhi Su'nun Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük sanatçılardan biri olduğunu belirterek, "Ruhi su, çaldığı sazla Türkiye'ye yön verdi. Barış Manço, Cem Karaca gibi sanatçılar, Ruhi Su'yu örnek almışlardı" diye konuştu.

"Zeki Müren, Ajda Pekkan, Behiye Aksoy ve son star Bülent Ersoy'dur" diyen Özerman, gazino sistemi devam etseydi, son starlardan birinin Tarkan olacağını, Tarkan'ın yaptığı işe saygı duyduğunu ve emek harcadığını söyledi.

"FRANSA, MADALYAMI VERMEK İÇIN BANA ÖZEL TÖREN DÜZENLEDI"

Erkan Özerman, Fransa'da kimsenin elinden tutmadığını, ama 40 seneden sonra, Türkiye-Fransa kültürel ilişkilerinin gelişmesine yaptığı katkılarından dolayı, Fransa Devlet Liyakat Madalyası aldığını söyledi. Madalya almasıyla ilgili bir anısını paylaşan Özerman, "11 kişi, minibüs bekler gibi sıraya girip ödül almam dedim. Fransa, madalyamı vermek için bana özel tören düzenledi" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Erkan Özerman Bülent Ersoy Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title